Miten voin ostaa lippuja Italian Junat ennen kuin menen Italiaan?

Posted on

Miten voin ostaa lippuja Italian Junat ennen kuin menen Italiaan?

Jos suunnittelet matkaa Italiaan ja aikovat matkustaa rautateitse, voit halutessasi ostaa junalippuja etukäteen. Vaikka voit yleensä ostaa italialaisen junalippuja oikealla asemalla Italiassa, se on yleensä helpompaa ostaa niitä etukäteen. Tämä johtuu osittain pitkät rivit lippu ikkunat jossain asemilla – et halua missata junaa koska lippu linja ei liiku tarpeeksi nopeasti!

Ostaminen Italian Train liput netistä

Voit tarkistaa aikataulut ja ostaa liput Trenitalia , Italian kansallinen junan päällä. Vaikka olet antanut mahdollisuuden rekisteröitymällä sivuston, sinun ei tarvitse tehdä niin ostaakseen lippuja. Aloita valitsemalla haluatko yksisuuntainen tai edestakainen matka, sitten kirjoittaessaan asemalla alkuperää. Pop-up-valikko kaupunkien ja kanavat näkyvät. Esimerkiksi voit etsiä reittejä “Termini” tai kaikilta Rooma radioasemat “Roma (Tutte le Stazioni)”, jos sinulla on enemmän joustavuutta. Käy läpi samat vaiheet valita saapumista kaupunki / asemalle. Valitse päivämäärä ja kellonaika haluamasi lähtöä (muista, että Italiassa, päivämäärät luetellaan päivä-kuukausi-vuosi ja ajat ovat 24 tunnin aikataulu (esim: neljätoista näytetään 14). Valitse matkustajamäärä ja klikkaa “haku”.

Valitse haluamasi juna tulosluettelosta.

Muista tarkistaa, jos täytyy vaihtaa junaa. Kun olet valinnut matkan, sinua saatetaan pyytää valitsemaan luokka Matkustusaika (1. tai 2.). Koska laatu, mukavuus ja siisteys voi vaihdella niin laajalti Trenitalia junat, on vaikea sanoa, onko se sen arvoista maksaa erotuksen ykkösluokan matka – se voi olla mukavampaa tai se voi olla suurin piirtein sama kuin toisen luokan; se vain riippuu junassa.

Voit maksaa lippusi luottokortilla tai PayPal. Sinulle lähetetään sähköpostitse hetkessä maksun vahvistus kuitti ja e-lipun, PDF muodossa. Jos ostat lippuja enemmän kuin yksi henkilö, siellä on useita lippuja samassa PDF. Voit tulostaa PDF-sivuja, mutta sinun ei tarvitse, jos sinulla on älypuhelin tai tabletti Wi-Fi, joka toimii Italiassa. Siinä tapauksessa, voit vain avata PDF-puhelimeen tai laitteeseen, kun juna kapellimestari lähestyy. Hän skannaa QR-koodia PDF ja olet valmis. Sinua saatetaan pyytää esittämään kuvallinen henkilökortti, mutta tämä ei yleensä ole kyse.

Tärkeä huomautus : Useimmat Frecce (pikajunat) ja linjaliikenteen Italian junalippuja myydään ainoastaan neljän kuukauden pituutta päivää (ja joskus vähemmän), joten yleensä ei voi ostaa lippuja yli neljä kuukautta ennen. Sama pätee liput Italo.

Italian taajamajuna Liput

Ellei suunnitelmat kiveen, emme yleensä ole suositella ostaa alueellisia junaliput etukäteen, koska ei ole mitään alennusta. Ne voidaan helposti ostaa aseman lipunmyynnistä tai automaatista. Näin voit enemmän joustavuutta, koska suunnitelmat saattavat muuttua.

Jos ostat alueellisia junalippuja verkossa ne tietyn päivämäärä ja kellonaika. Alueelliset junaliput ovat halpoja, niitä voi ostaa asemalla, ja ne ovat hyviä kaksi kuukautta.

Varattu istuimet eivät ole käytettävissä taajamajunat (lyhyillä matkoilla junissa että pysähtyvät lisää asemia). Jos ensimmäisen luokan on saatavilla, se voi olla syytä ylimääräisiä kustannuksia, jos olet matkoilla ruuhka tai kuormaa kuin yleensä enemmän tilaa ensimmäisessä luokassa.

Tärkeä huomautus alueellisista junaliput: Jos paperi junalippu, sinun täytyy vahvistaa se etukäteen ennen junaan ellei lippu on tietty päivämäärä, kellonaika ja junan numeroitu. Voit sakotetaan aluksella, jos lipun ei tarkisteta (kyllä nähnyt sen tapahtuvan monta kertaa). Katso, miten vahvistaa junalippu Italiassa.

Italo Italian Yksityinen junayhteys

Jos matkustat suurten kaupunkien välillä, saatat haluta tutkia Italo, yksityisen junayhteys, joka käyttää kansallisen raiteen järjestelmään. Sen suurnopeusjunien ovat uusia ja varsin muhkeat verrattuna Trenitalia, ja on olemassa eri luokkiin palvelu. Mutta Italo on ainoa vaihtoehto pidemmille matkoille yhdestä suurkaupungin toiseen, joten et voi saada mitään pienemmissä kaupungeissa käyttää tätä palvelua.

Eurail Italia Passes

Italia rautatie kulkee on hankittu ennen kuin saat Eurooppaan, kuuden kuukauden kuluessa aiot oikeellisuuden. Tarkista hinnat tai ostaa Eurail Italia läpisyöttö Rail Euroopassa .