Moet ik een Oyster Card kopen voor mijn kinderen?

Posted on

Moet ik een Oyster Card kopen voor mijn kinderen?
Als u een bezoek aan Londen met kinderen tussen de 11 en 15 jaar oud, reizen rond de stad kan veel eenvoudiger worden gemaakt door de aankoop van Visitor Oyster Cards. Volwassen kaarten kunnen worden gekocht bij een aantal landen nog voordat je huis te verlaten, en zodra je aankomt in Londen, kunt u een Transport for London (TfL) medewerker vragen een jonge bezoeker korting-kaart van uw kind toe te passen. U kunt een gewone (niet-Bezoeker) Oyster Card kopen bij Heathrow, en het gebruik van elk type Oyster Card het centrum van Londen te bereiken vanaf Heathrow en Gatwick (hoewel niet Luton en Stansted).

Wat is een Oyster Card?

Een Oyster Card is een plastic kaartje met de vorm, grootte, en de functie van een smart card. Net als een smart card, zet je geld op de kaart en als u op reis, worden de kosten die u normaal zou betalen in contanten in mindering gebracht. Eenmaal gekocht, de Oyster card omvat alle massa vormen van vervoer in Londen, de metro (Tube), Transport for London (TfL) Rail en de meeste National Rail lijnen in London, London Overground, Londen bussen, en Dockland Light Rail (DLR). Het kan worden gekocht op een dagelijkse of wekelijkse basis; het kan worden gebruikt op elk moment van de dag en omvat attracties in alle Londen, zones 1-9.

The Visitor Oyster card kost £ 5 te activeren en dan moet je kiezen hoeveel krediet u wilt om het in £ 5 stappen oplopen tot £ 50. Als je geen geld meer, kunt u het bijvullen en opnieuw gebruiken: aan het einde van uw reis, kunt u terugkrijgen ongebruikte kredietfaciliteiten. In veel gevallen is het gebruik van een kaart om een ​​ticket te kopen is aanzienlijk goedkoper dan contant geld. Daarnaast is het dagtarief heeft een “cap” bedrag, en nadat je die cap hebt ontmoet of heeft uw derde reis in een dag reist u gratis voor de rest van die dag. Een Visitor Oyster card wordt ook geleverd met een aantal speciale aanbiedingen en kortingen in restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Kinderen en Oesters

Je hoeft niet een Oyster card voor jonge kinderen nodig hebben. In Londen, kinderen tot 11 jaar reizen gratis op bussen en tramlijnen, en met de metro, DLR, Londen Overground, Tfl Rail en een aantal National Rail, maximaal vier kinderen onder de 11 jaar reizen gratis als ze met een betalende volwassene. Het kopen van een aparte Oyster Card voor uw kind 11-15 jaar kan het handig zijn, omdat de jonge bezoeker korting is de helft van de pay-as-you-go korting prijs voor een volwassene.

Wanneer u klaar bent om Londen te verlaten bent, kunt u niet-bestede krediet terug, houd het voor uw volgende reis, of geef de kaart om een ​​vriend te gebruiken.

Paper Travel Cards

Als u niet wilt dat de smart card route te gaan, kunt u kiezen voor een Travelcard, een papieren ticket kunt u kopen bij een kaartjesautomaat op elk London Underground station. Travelcard is een forfaitaire ticket dat al uw reizen covers voor een dag of een week of langer. Dit betekent dat u een vast tarief betalen voor die dag / week, etc.

Het papier omvat Travelcard reizen per metro, bus en Londen Overground treinen (lokale treinen); reizen wordt verdisconteerd, maar er zijn geen speciale aanbiedingen en het geld wordt niet terugbetaald. Zij zijn het best gebruikt voor grote groepsreizen. Deze tickets worden meegenomen in de slagbomen op de metrostations en pop weer uit.