Muzeul Luvru din Paris: Un ghid complet pentru vizitatori

Posted on

Muzeul Luvru din Paris: Un ghid complet pentru vizitatori

Ca muzee du-te, Luvru este pur și simplu un mamut. Cuvântul „muzeu“ poate fi chiar insuficientă: colecțiile sunt atât de vaste, diverse și îți taie răsuflarea, care vizitatorii pot avea impresia de a naviga un labirint de lumi artistice și culturale distincte.

Găzduit în Palais du Louvre (Louvre Palace) , fostul sediu al regalității franceze, Luvru a apărut în secolul al 12 – lea ca o cetate medievală, evoluează încet spre statutul său ca un muzeu de arte publice în timpul Revoluției Franceze din secolul al 18 – lea.

De atunci, acesta a devenit cel mai vizitat muzeu-globului, și un simbol de durată de excelență franceze în domeniul artelor.

Spanning opt departamente tematice majore și 35.000 de opere de artă  care datează din antichitate și până în perioada modernă timpurie, colecția permanentă a muzeului cuprinde capodopere de maestri europeni , cum ar fi Da Vinci, Delacroix, Vermeer, și Rubens, precum și de neegalat greco-romane, egiptene, și colecții de artă islamice. Expoziții temporare frecvente evidențiază , de anumite artiști sau mișcări, și sunt aproape întotdeauna merită.

Locul de amplasare și Informații de contact:

Acces general (persoane fizice fără bilete): Musée du Louvre, primul arrondissement– Porte des Lions, Galerie du Carrousel, sau Pyramid intrările
Metro: Palais Royal-Musée du Louvre (Linia 1)
Autobuze: Linii 21, 24, 27, 39, 48, 68, 69, 72, 81, 95, și la Paris Tour Deschideți autobuz toate opresc în fața piramidei de sticlă (intrarea principală a muzeului.)
Informația de pe Web: Vizitati site – ul oficial al Luvru

Obiective turistice și Atracții din apropiere:

Ore de deschidere:

Deschis joi, sâmbătă, duminică și luni, 9 am-18; Miercuri și vineri 9 am-9: 45 pm Intrarea este liberă pentru toți în prima sâmbătă a fiecărei luni 18 – 09:45

Muzeul este închis marți și la următoarele date:

  • 01 ianuarie
  • 1 mai
  • 25 decembrie

Pentru informații mai detaliate cu privire la orele de deschidere pentru expoziții sau evenimente curente la Luvru, consultați această pagină.

Admitere / Bilete:

Pentru pana la data de detalii cu privire la taxele de intrare la Muzeul Luvru, consultați această pagină pe site – ul oficial Musee du Louvre .

Paris Muzeul Pass include accesul la Luvru. (Cumpara Direct de la Rail Europe)

Muzeul Luvru Tours:

Tururi ghidate de Luvru sunt disponibile pentru indivizi și grupuri și pot face o vizită la muzeu grade mai puțin copleșitoare. Află mai multe despre excursii Muzeul Luvru Pe aceasta pagina .

Colecții, expoziții și evenimente la Luvru:

Ghidurile de mai jos vă vor ajuta să navigați colecții și exponate de la Muzeul Luvru și de a face alegeri cu privire la ceea ce doriți să vedeți înainte de următoarea vizită:

Accesibilitate și servicii pentru vizitatorii cu mobilitate limitată

Luvrul este, în general, recunoscută ca fiind suficient de accesibile vizitatorilor cu dizabilități fizice. Vizitatorii cu scaune cu rotile au acces prioritar la intrarea principală a muzeului de la piramida și nu trebuie să aștepte la coadă.

Scaune cu rotile pot fi, de asemenea, închiriate gratuit la biroul de informații al muzeului (o carte de identitate va fi necesar un depozit.) Vizitatorii cu câini de ghidare, bastoane vârful, și alte ajutoare au acces deplin la colecțiile.

Sfaturi pentru vizitatori și sfaturi Înaintea vizitei dumneavoastră:

Citiți ghidul nostru pe Cum NU pentru a vizita la Luvru  pentru a afla cum sa evite Burnout si profitaplin de vizita dumneavoastră. Este atâtușor de făcut prea mult șisimt copleșiți. Citiți sfatul meu expert înlua în colecțiile muzeului întrun ritm confortabil și plăcut, șiabsorbi mai multe detalii. Mai puțin întradevăr poate fi mai mult!

Imagini de la Luvru:

Pentru o trecere în revistă a unora dintre lucrări și detalii cele mai importante ale muzeului, sau pentru unele inspirație artistică, să ia o privire la nostru Louvre Pictures Galeria .

Magazine și restaurante:

Muzeul găzduiește mai multe restaurante și baruri gustare în plus față de o cafenea:

  • Chiar sub Piramida , restaurantul Le Grand Louvre oferă specialități gastronomice într – un decor clasic. Deschideți 00 – 15 și 19 – 12 în zilele de miercuri și vineri.
  • La parter inferior , Cafe Denon oferă gustări și mese ocazionale. Deschideți 9:30 – 17:00 (19:00 în timpul deschideri de seara).
  • La etajul al doilea (european „primul etaj“) , Cafe Richelieu oferă mai multe posibilități de mese casual: sandwich – uri, salate, băuturi reci și calde, etc. Deschis 10:15 – 17:00 (19:00 în timpul seara deschideri).
  • Pentru cărți și cadouri, cap la librăria Luvru în „Sala Napoleon“ sub Piramida. Librăria are cea mai mare selecție de titluri din Franța istoria artei, în plus față de o gamă largă de ghiduri în diferite limbi, cărți al copiilor, și gravuri. Deschis 09:30 – 07:00 ( se închide la ora 21:45, miercuri și vineri).
  • Caruselului du Louvre este un centru comercial de popular găzduit în palatul Luvru și pot fi accesate prin intermediul Rue de Rivoli intrare. Deschis șapte zile pe săptămână, Carrousel du Louvre oferă designer de moda, magazine de design acasă, cadouri fine, și alte magazine te – ai aștepta să găsească într – un centru comercial de lux. O curte vastă de alimente la etaj este o gradație mai gourmet– și , de asemenea , o crestătură mai costly– decât omologii standard de mall.