Načrtovanje potovanje v Pariz: A Travel Guide

Posted on

Načrtovanje potovanje v Pariz: A Travel Guide

Pariz, mesto luči, ki je napolnjena z več tisoč hoteli, zanimivosti, trgovine in restavracije. Če je to prvi obisk, ali celo, če poznate mesto, si ta navodila za pomoč, da se osredotoči na to, kje bivati, kje jesti, kam iti in bolj osnovne informacije, ki jih potrebujete, preden greš v Pariz.

Priti tja

Pariz je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij na svetu, zaradi česar je zelo enostaven dostop.

To je pomembno središče za mnoge letalske družbe, in odlično izhodišče ali postanek v evropski počitnice. Ker je tako priljubljena, obstaja tudi veliko veliko kupčij na letalske vozovnice, vlaganje ali počitniških paketov.

Getting Around

Pariz je razdeljen v okrožjih , ali soseske. Te okrožja delujejo v krožni spirali se začne v središču mesta in navijanje navzven. Mesto je razdeljeno tudi reke Sene, in obe strani sta na levem bregu in desni breg.

Javni prevoz v Parizu je obsežna, vključno s priljubljenimi podzemne vlake, Francije sistem vlak teče do točke izven mesta, sistemskega vodila, in še več.

Kje ostati

Obstaja na stotine hotelov v Parizu, zaradi česar je precej zastrašujoče naloga za izolacijo prava izbira za vas. Najboljša stvar je, da se določi, katere znamenitosti si želite ogledati najbolj in ki okrožjih so na dosegu razdalji. Ko boste to storili, iskanje za vložitev v tem okrožju ali v bližini.

Mnogi izmed najbolj priljubljenih znamenitosti so v prvih petih okrožjih.

Ko boste to storili, boste morali odločiti, koliko porabiti, in ali je vaš prostor mora biti razkošno ali osnovni. Francoska vlada ureja ocene z zvezdicami, ki je zelo koristno. Boste plačali najmanj (in s tem dobili vsaj) z eno in dvema zvezdicami.

Hotele s tremi zvezdicami so ponavadi cenovno ugoden in dovolj udobno za večino potnikov. Ali ga lahko živeti v stanovanju s štirimi zvezdicami.

Kje jesti in piti

Ena od velikih odpustkov na obisku v Parizu, je zagotovo hrana. Nekatere izmed najboljših gurmanskih restavracij na svetu se nahajajo tukaj. Tudi poceni cafe poje ali ulice krep prodajalec hrana je čudovito.

To vam lahko pomaga, da naredite nekaj raziskav najprej o tem, kje želite kosilo. Za nekatere izmed najbolj priljubljenih restavracij, lahko celo rezervacije na spletu. Lahko tudi prosite vaše receptor za pomoč rezervacije rezervacije, ali za predloge o tem, kje jesti. Upoštevajte, da večerjo v Parizu običajno kasneje kot v ZDA, in je okoli 7 ali 08:00 Za razliko od manjših francoskih mestih, kjer je lahko težko najti odprto restavracijo med kosilom in večerjo, pa je vedno nekje v Parizu zagrabiti ugriz. Bodite pozorni na Brasseries, ki imajo ves dan delovnega časa, čeprav bi bilo treba omejiti meni med glavnih obrokov.

Pariz je opremljen tudi z več hip nočnih klubih, jazz klubov in zabavnih lokalih.

Pariz Znamenitosti

Mesto luči ima mnoge najbolj obiskanih svetovnih znamenitosti, kot so Eifflov stolp, Louvre, in Slavoloka zmage.

To je nemogoče, da bi jih videli vse, ampak naredite domačo nalogo najprej in prednostno. Z oštevilčen seznam, lahko začnete z najbolj pomembno. Potem bo vse, kar ste zamudili manj pomembna.

romantični Pariz

Paris je idealen za romantično Bjekstvo, medene tedne, obletnica izlet, tajne namerava predlagati, ali tveganega za par. Ugotovite, kako načrtovati obisk z vašo srček.

Bivanje v zvezi

Tudi v času počitnic v Parizu, boste morda morali ostati v stiku z delom, prijatelji ali družino ob obisku. Ni potrebe za zaskrbljenost, čeprav. Wi-Fi (brezžični internet) je vse bolj obloge, mobilnih telefonov je mogoče najeti, in lahko kupite francoskega kartico SIM za bivanje.