Naj Buy Oyster kartico za moje otroke?

Posted on

Naj Buy Oyster kartico za moje otroke?
Če ste na obisku v Londonu z otroki med 11 in 15 let, ki potujejo po mestu se lahko izvede veliko preprostejše z nakupom Visitor Oyster kartice. kartice Odrasli lahko kupite iz več držav, še preden zapustijo dom, in ko pridete v Londonu, lahko prosite Transport za člana London (TfL) osebja uporabiti popust za mlade obiskovalce na otrokovo kartico. Lahko kupite redno (non-Visitor) Oyster Card na letališču Heathrow, in uporabite vrsto Oyster Card priti do središča Londona iz Heathrow in Gatwick (čeprav ne Luton ali Stanstead).

Kaj je Oyster Card?

Oyster kartica je plastična kartica z obliko, velikost in funkcijo pametne kartice. Kot pametno kartico, si dal denar na kartici in kot boste potovali, se odštejejo stroški, ki bi jih običajno plačujejo v gotovini. Ko kupili je Oyster kartica zajema vse množične oblike prevoza v Londonu, Underground (Tube), Transport for London (TfL) Železniški in večina linij National Rail v London, London nadzemno, London Avtobusi in Dockland lahka železnica (DLR). To je mogoče kupiti na dnevni ali tedenski osnovi; se lahko uporablja v vsakem trenutku dneva in zajema znamenitosti v vseh Londonu, cone 1-9.

Stroški kartice za obiskovalce Oyster £ 5 za vklop in nato izberete koliko denarja želite dodati, da ga v £ 5 korakih do £ 50. Če vam zmanjka denarja, ga lahko napolnite in ga ponovno uporabiti: na koncu svojega potovanja, jo lahko dobite nazaj neporabljeni kredit. V mnogih primerih, z uporabo kartice za nakup vozovnice je bistveno cenejši od gotovine. Poleg tega je dnevna stopnja ima “cap” znesek, in po tem, ko si spoznal, da je pokrov ali na svojo tretjo pot v enem dnevu, ko potujejo brezplačno za preostanek tega dne. Obiskovalec Oyster kartica prav tako prihaja z več posebnimi ponudbami in popusti v restavracijah, trgovinah in zabavnih prizoriščih.

Otroci in Ostrige

Vi ne potrebujete Oyster kartico za majhne otroke. V Londonu, otroci, mlajši od 11 brezplačno na avtobusih in tramvajske proge potovanje, in s podzemno železnico, DLR, London nadzemno, TFL Železniški in nekatere National Rail, do štiri otroke, mlajše od 11 potovanje zastonj, če so s fare plačanih odraslih. Nakup ločeno Oyster Card za vašega otroka, starega 11-15 je lahko priročen, saj popust Mladi obiskovalce je pol tečaj za odrasle pay-as-you-go popust.

Ko ste pripravljeni za odhod v London, lahko dobite neporabljenega kredita nazaj, da ostane za naslednje potovanje, ali pa kartico prijatelju za uporabo.

Papir Travel kartice

Če ne želite, da gredo kartice pot pametne, se lahko odločijo za Travelcard, papirnato vozovnico lahko kupite iz stroja vozovnice na kateri koli postaji londonske podzemne železnice. Travelcard je vstopnica pavšalno, ki pokriva vse vaše potovanje za en dan ali en teden ali več. To pomeni, da boste plačali pavšalni znesek za ta dan / teden, itd

Travelcard papir zajema potovanja cevi, avtobusom in London nadzemnih vlakov (lokalni vlaki); potovanje se diskontira, vendar obstajajo posebne ponudbe ni in denarja ne povrne. So najbolje uporabiti za velike skupine potovanja. Te vstopnice vključeni v ovire na cevi postajah in pop spet ven.