Najboljša mesta za vročo čokolado v Parizu

Posted on

Najboljša mesta za vročo čokolado v Parizu
Ko je ledeno, hladno in prepoveduje ven, boste morda menijo, upravičuje si nekaj najboljših vroče čokolade Paris je v ponudbi. Na žalost, kotiček cafe ni vedno priporočljivo: to je skupno, da bo postregel komaj-toplo vodo s kosi raztopljene industrijske kakava v prahu bobbing okoli na vrhu. Če želite dodati žaljivko škodo, lahko na koncu plačate štiri ali pet evrov pop za tega ubogega človeka chocolat CHAUD .

Na srečo, se obrtniške oblikovalci vroča čokolada spodaj navedeni so prava stvar. Uporabljajo visoko kakovostne cocoas in bar čokolade, resnično mleko (gasp!), In so pogosto iznajdljivi z okusi, vezna svoje bogate čokoladne pijače s pojasnili kot pikantno ingver in kardamom ali sladke mete in pomaranče. Brez odlašanja, tukaj so naši izbor za kje dobiti toplo in popustljiv v francoski prestolnici. Samo ne pozabite, da obrišite mlečno peno off vrhu ustnice pred naslovom nazaj na sightsee ali v trgovini!

Angelina

Verjetno najbolj hrepeneti mesto za vročo čokolado v Parizu, in vedno poplavljena s turisti, je to Dunaj slogu Belle Epoque tearoom okoli 1903 slovi po svojih ultra bogatih, strogo tradicionalno chocolat CHAUD . To ni moja najljubša (se mi zdi, da je malo preveč sladka in debela), ampak tudi za številne ljudi, vroča čokolada Angelina je zlati standard. Vedno si pridržujejo naprej, še posebej v hladnejših mesecih in ob koncih tedna, ko so dolge vrste turistov, ki čakajo na mize kače ven na Rue de Rivoli. Če imate raje čaj, Angelina je tudi eden od naših napovedi za najboljše teahouses v Parizu.

 • Naslov: 226 rue de Rivoli, 1. okrožje
 • Metro: Tuileries, Concorde
 • Telefon: 33 (0) 1 42 60 82 00

Chocolaterie Jacques Genin

Nisem še okusili vročo čokolado v nedavno odprti Marais butik na samozvane, samo usposobljeni čokolade maestro Jacques GENIN. GENIN je chocolat CHAUD je po poročanju nekaterih izmed najboljših v mestu in je služil s toplino in milino. Kot čokolade Hevin je, ambient je Ultramoderan tukaj, da rezervirate nekaj časa za dnevni prostor tukaj po ambling okoli ali po nakupih v priljubljenem okrožju Marais.

 • Naslov: 133 Rue de Turenne, 3. okrožje
 • Metro: Filles de Calvaire
 • Telefon: 33 (0) 1 45 77 29 01

Maison du Chocolat

Ta prestižni francoski gastronomski hiše ponudb, ni presenetljivo, odlična vroča čokolada na nekatere njegove lokacije. Če dajejo prednost bolj grobo, bogatejši, manj sladek različne chocolat CHAUD , bi morala ta različica zadovoljiti svoje hrepenenje. In če nimate časa, da bi sedel na, lahko vedno kupite vrečko čistih čokolade “kroglice” (na voljo v dveh različnih “prednosti” – na sliki), da bi sami doma.

 • Naslov: 52, rue Francois 1er, 8. okrožje
 • Metro: Franklin D. Roosevelt
 • Telefon: 33 (0) 1 47 23 38 25

Jean-Paul Hevin

Jean-Paul Hevin je že znan kot eden od pariških neporavnanih obrtnikov čokolade. Hevin izumil meni vroče cocoas za različne urah day– nekateri Energizing, druge sproščujoče. Naš nesporni favorit je 4:00 “afrodiziak”, z močnimi notami ingverja in začimb. Še bolj eksotično? Chocolat aux huitres (Čokolada z ostrige), Chocolat a la carotte (korenje), ali Chocolat zen z Matcha zeleni čaj. Za tradicionalisti, da je izbor več klasičnih receptih, kot tudi z uporabo le visoko kakovostne čokolade.

 • Naslov: 41 Rue de Bretagne
 • Metro: Tuileries