Najboljši čas za obisk London

Posted on

 Najboljši čas za obisk London
Z blagimi celoletno temperatur in socialne koledar, ki nikoli ne zapre, obstaja taka stvar kot je slab čas za obisk London, št. To je dejal, se je število obiskovalcev tako iz tujine in okoli nabrekne v Združenem kraljestvu v poletnih mesecih, ko šole, in obdobje, zimski dopust. Torej, da bi se izognili zastojem, je najboljši čas za obisk London, so v ramo sezonah pozno pozimi / zgodaj spomladi (od januarja do aprila; brez velikonočnih praznikov) in jeseni (septembra do novembra).

Vreme v Londonu

London ima sloves deževno in hladno mesto, vendar pa to ni povsem točna. Veliko mest v ZDA (vključno z New York) so dejansko rainier od Londona. Čeprav London pa ponavadi oblačno, London je pravzaprav najbolj suha mesto v državi in ​​doživlja štiri letne čase – včasih vse v enem dnevu.

Zime redko potopiti pod 40 F (4 C) in snegu občasni s sodo izbruh sunkov vetra redko akumuliranje. (V redkih primerih koli nastane, mesto in njegove letališča zmeljemo do zastoja.) Dnevi so kratki, v zimskem času, saj sklopov sonca okoli 4:00

Pomlad prihaja zgodaj v Londonu lepem vremenu in cvetenje dreves včasih pojavljajo že prepozno februar. V povprečju je spomladi in jeseni ponavadi rainiest Londona mesecev, vendar to ni velika razlika od drugih letnih časih.

Poletje v Londonu, je relativno udoben v primerjavi z drugimi evropskimi prestolnicami z dnevnimi temperaturami v 70-ih F (20s C); Vendar je pogosto teden ali dva skrajne toplote in vlage s temperaturami, ki je znašala 90 F (32 ° C). London ni opremljena za Sparan vreme, kot marsikje – vključno z nekaterimi London Underground linij – nimajo klimatsko napravo. Toda toplo vreme prinaša Londončani v krdelo, in poletje prinaša dolge dnevnih urah (sonce ne določa do približno 11. ure).

Peak sezone v Londonu

Poletje je v Londonu vrhunec sezone, in lahko pričakujemo dolge proge na turističnih znamenitosti in visoke cene sob v hotelih. Za glavne znamenitosti, kot so London Eye in Tower of London, lahko vnaprej rezervirate svoje vstopnice na spletu več mesecev vnaprej.

Ker je večina muzejev prost (zapore posebnih eksponatov), ​​ni potrebe, da vnaprej knjigo; Vendar, da bi se izognili množice gredo na začetku dneva in preskočite vikend obiske, kot so London muzeji priljubljena družini prijazno zabavo za Britancev, ki živijo izven mesta.

Zaradi številnih hotelih, hostlih, in počitniških najemnine na voljo v Londonu, ni pomanjkanje izbire, ko gre za nastanitev, ampak knjiga vnaprej, da bi se izognili razočaranje.

Kot vsaka velika evropska mesta, London je tudi zaposlen v času božiča. Javni prevoz je na voljo na božični dan in omejen na Boxing Day (decembra 26). Večina najbolj znanih londonskih znamenitosti in podjetja so zaprta božiča in dneva.

V britanskih šolskih počitnic, je mesto preobremenjeno tudi. Šolske počitnice pride poleti (običajno od julija do septembra); okoli božičnih in velikonočnih praznikov; in na “pol izraz:” je jeseni pol izraz običajno konec oktobra in spomladi pol izraz običajno sredi februarja.

januar

Čeprav boste potrebovali zimski plašč, najhladnejši januar-mestni meseca je pravi čas za obisk London, kot so počitnice horde stanjšano.
Dogodki preveriti:

 • 1. januarja, ulice okoli Piccadilly gostil londonski novoletno Day Parade . Lahko kupite tribune vstopnic za festival in parade vnaprej.
 • V prvih dveh tednih januarja, nakupovanje ’til ti spusti na prodajo januarja. Hit visoke ulice (glavne nakupovalne prometnih poti), kot so Oxford Street in Regents Street in oddelek dediščina trgovin, kot so Harrods , Selfridges , in Fortnum & Mason .
 • 25. januar je Burns Night, poklon škotski pesnik Robert Burns, ki se praznuje po vsej Veliki Britaniji s Škotsko-tematskih hrano in pijačo strežejo v številnih lokalih in nekaterih restavracijah. (Tam je ponavadi Haggis vključeni.)

februar

Ker je pomlad pol izraz pade sredi meseca, je več otrok in družin v Londonu februarja v primerjavi z januarjem, vendar pa je še vedno dober mesec za obisk, še posebej, če ne potujete z otroci.

Dogodki preveriti:

 • Praznujte Kitajsko novo leto v Londonu Chinatown z majhnim paradi in različne svečanosti.
 • Valentinovo je počaščen ob številnih restavracij v Londonu s posebnimi meniji in praznično dekoracijo. (Mize za dve osebi v najboljših londonskih restavracij, je treba rezervirati vnaprej.)

marec

Pomlad je eden od najboljših časov za obisk, kot je London kot zeleno mesto, ki je napolnjena s parki, drevesa in cvetje.

Dogodki preveriti:

 • Dan svetega Patrika je počaščen v Trafalgar Square s strani London St Patricks dan festivala , ki običajno poteka na vikend, ki je najbližje prazniku sv Patrika (marca 17). S precejšnjo irskega prebivalstva, pričakujejo množice na številnih irskih londonskih pubih.
 • V Veliki Britaniji, Materinski dan pade v marcu (datum se spreminja glede na krščanskem koledarju), zato pričakujejo stvari, kot najkrajšega temo popoldne čaji in posebne menije v nekaterih restavracijah.

april

Ne pozabite na dežnik, saj lahko pomlad se malo deževno. Velikonočni prazniki (veliki petek in velikonočni ponedeljek), včasih pade že marca ali še v maju. Pričakujte dolg vikend, da bi množice, zapirala, in praznovanja. Šole so običajno zaprte za dva tedna po veliki noči.

Dogodki preveriti:

maj

Maja je začetek turistične sezone, vendar je lep čas za obisk zaradi vremena. Obstajata dve maja prazniki (prazniki, ko so banke in številna podjetja zaprta). Ti običajno potekajo na prvi in ​​zadnji ponedeljek v mesecu.

Dogodki preveriti:

 • Tipično britanski Chelsea Flower Show je petdnevni praznik vseh stvari, cvetlični in je potekala v prestižnem soseski Chelsea.

junij

Socialna koledar je poln gugalnica v juniju, in mesto je marmelada zapakirane z mednarodnimi in britanski turisti, ki uživajo v dodatni uri dnevne svetlobe.

Dogodki preveriti:

 • Trooping Colour (Kraljičin rojstni dan Parade) sega od Buckinghamske palače in vključuje videz z njenega veličanstva kraljice. Boste morali obleko za to priložnost in kupite vstopnice vnaprej.
 • Pride v Londonu privablja ocenah milijon obiskovalcev na mestu in veliko LGBT dogodke, vključno s parado, poteka okoli Oxford Street.
 • Wimbledon , svetovno znani teniški turnir, včasih se začne konec junija.

julij

Julij je London najbolj vroč mesec in ena od njenih najbolj obremenjenih in najbolj živahno.

Dogodki preveriti:

 • Obstajajo ton glasbenih festivalov dogaja v Londonu poleti, vendar pa je najbolj znana je Proms , dva tedna serija sodobnih in klasičnih koncertov v Royal Albert Hall v South Kensington.

avgust

Kot juliju, avgustu je toplo in gneča. Tam je praznik na zadnji ponedeljek v mesecu.

Dogodki preveriti:

 • Notting Hill karneval je eden največjih evropskih uličnih strank. Praznovanje londonskega West indijanske skupnosti, je dogodek potekal čez poletje Bank Holiday vikend.
 • Carnaval del Pueblo  odliko ameriške kulture latinsko in je potekala v Burgess Park.

september

Kot šola spet začne in vreme postane hladnejše, množice začnejo tanke v Londonu, zaradi česar je odličen čas za obisk.

Dogodki preveriti:

 • Poka z ustvarjalno in raznoliko paleto dogodkov, Festival Thames Poteka prva dva tedna v mesecu.

oktober

Oktober prinaša malo več dežja, vendar nekoliko manj ljudi.

Dogodki preveriti:

november

November je tudi dober čas za obisk, je vreme ohladitev še toliko bolj množice so zelo majhne.
Dogodki preveriti:

 • Bonfire Night ali Guy Dan Fawkes je praznoval 5. novembra po vsej Veliki Britaniji in spominja neuspeh Guy Fawkes “razstreliti doma parlamenta. Obstajajo ognjemet predstave in kresovi po vsem mestu.
 • Masivni lorda župana Show je izdelati parade in show, in to izklopi veliko Londonu dan. Storitev je brezplačna gledati procesijo, ampak vstopnice se prodajajo za tribune.

december

V decembru, London je praktično obilico praznično navijanja. Mesto iskrice z božičnimi lučmi (predvsem okoli Oxford Circus) in številnih počitniških trgih. Božič in Boxing Day (december 26) sta prazniki in večina poslovanja se bo zaprl. Okoli počitnicami, pa je omejen promet in ni javnega prevoza na božični dan.

Dogodki preveriti:

 • Na Silvestrovo, London postavlja na veliki ognjemet na reki Temzi. Vstopnice vedno prodajajo tudi vnaprej