Najboljši čas za obisk v Italiji

Posted on

Najboljši čas za obisk v Italiji
Skoraj vse leto lahko dober čas za obisk v Italiji. Ni vsaka država ima tiste svoje dosežke! Medtem ko Italija ponuja veliko, da uživajo v vseh letnih časih, je najboljši čas za obisk v Italiji, je v jeseni, od septembra do novembra, ko so hoteli in letalske vozovnice cenejše in poletje je množice so se umirila na priljubljenih turističnih znamenitosti, kot so Coliseum in Vatikanom.

Kadarkoli se boste odločili, da gredo, preberite na izvedeti več o vremenu v Italiji, in odkriti, katerim počitnice, hrana in festivali so na voljo skozi vse leto.

Priljubljeni dogodki in festivali

New Year zvezde z velikim pokom v Italiji, so Italijani, kot mnogi drugi Evropejci, praznovanje Epiphany, datum, ko je Magi dostavi darila. V februarju, praznovanje še naprej kot Italijani praznujejo Carnevale, dogodek s parade in žog, kot pre-postnem času karnevala, ki se praznuje kot končni stranki pred pepelnično sredo. Pomlad zlasti je poln številnih dogodkov v državi, v veliki meri vrtijo okoli velikonočnih praznikov. V poletnih mesecih se je država gosti prostem festivalov in dogodkov, kot so letni Palio konjske dirke, ki je potekala vsako leto v Sieni.

V jeseni, to je vse o hrani, kot so praznovali bounty kot tartufi in jurčki. In končno, december vrti okoli božiča, ko Italijani praznujejo praznik Brezmadežnega spočetja, Santa dan Lucia, božični večer in božični dan, dan svetega Štefana in praznikih številne druge svetim.

Vreme v Italiji

Italijanski podnebje spreminja izredno odvisno od tega, kje boste obiskali. Na severu države, v bližini Alp, je ostro podnebje z mrzlimi zimami in vročimi, vlažna poletja, medtem ko je osrednji Italiji blago podnebje skozi vse leto. V južni Italiji, boste našli tople temperature skozi vse leto.

Na primer, lahko temperature v Milanu se gibljejo od tako nizko, kot 28 stopinj Celzija, v zimskem času, da tako visoka kot 85 stopinj Celzija, v juliju. Rim je veliko blažji, pri nizkih temperaturah, običajno v 40-ih letih in poletnih vzponih v 80. letih.

Peak sezone v Italiji

Vrhunec sezone v Italiji je običajno sredine maja do avgusta, ko obiskovalci jate na državo, iz celega sveta. Medtem ko mnogi Italijani gredo na svojih počitnic v avgustu, obiskovalci od drugod vse, vendar bi za to, pošiljanje letalskih vozovnic in cene hotelskih za njihovo najvišje. Poletje je pravi čas za obisk, hvala za lepe vreme v Italiji, vendar mora biti pripravljen za več gneče na glavnih znamenitosti kot drugih obdobjih leta.

januar

Januar je lahko odličen čas za obisk v Italiji, za tiste, ki ne moti hladno. V zimskem času, opera, simfonija in gledališke sezone, so v polnem teku. Za zimske športne navdušence, Italije gore ponujajo veliko priložnosti.

Dogodki, da preverite

 • Sveti trije kralji, prihod treh kraljev, ki se vsako leto praznuje 6. januarja in je najpomembnejši italijanski festival praznoval v januarju.
 • San Antonio Abate se praznuje 17. januarja v mnogih delih Italije. Ogromna kresovi se sveti, in tam je pogosto tudi glasba, ples, in veliko vina.

februar

Februar lahko dobite slabem glasu, ampak to je pravi čas za obisk, za proračun osveščeni potnike, kot so letalske vozovnice in prenočišča veliko bolj razumno ceno kot v drugih mesecih. Vreme je lahko hladno in vlažno, zato snop gor!

Dogodki, da preverite

 • Carnevale , kot se imenuje v italijanščini, premakne vsako leto po liturgični koledar, premakne vsako leto, vendar obstaja velika verjetnost, nekatere izmed najboljših prireditev bo potekala februarja.
 • Italija je uradno zimske prodajno obdobje začenja v februarju, tako da, če iščete narediti nekaj nakupovanje, ni boljšega časa.

marec

Marec lahko začnete hladno in vlažno, podobno kot februarja, vendar do konca meseca, je verjetno, da je sonce sijalo in nekaj divjega cvetja, dreves cvetja in vrtov, so v razcvetu v Italiji takrat. Množice so še vedno nizka, zaradi česar marec veliko časa za obisk.

Dogodki, da preverite

 • Rim maraton je potekal na tretjo nedeljo v marcu. Dirka se začne na rimski forum.
 • Velikonočni včasih pade konec marca z dogodki v tednu pred velikonočno nedeljo in je velik praznik po vsej državi.

april

 Kot eden izmed italijanskih “ramo sezonah,” lahko najdete veliko vreme in ugodne cene, če se zgodi, da obisk v aprilu. Velikonočni ponavadi pade v tem mesecu, tako da, če se zgodi, da obiščete v času velike noči, vem, da je praznik opaziti bolj zanesljivo, kot je v ZDA, kar pomeni, da lahko naletite na bolj zaprte trgovine, restavracije in turistične točke v tem času, kot lahko tudi v Ameriki. Na flip strani, na obisku na veliko noč je pravi čas, da vidite Sveti tedna procesije.

Dogodki, da preverite

 • Italijanski Velikonočni teden praznovanje se začne v tednu pred veliko nočjo in nadaljujemo po velikonočni ponedeljek, La Pasquetta, državni praznik.
 • Rimski rojstni dan (753 BC!) Se vsako leto praznujemo 21. aprila.

maj

V maju, temperature se segreva in množice se povečujejo. Prav tako boste imeli več ur dnevne svetlobe, ki lahko naredijo mesec super za raziskovanje ali hitting plažo.

Dogodki, da preverite

 • 1. maj je praznik po vsej Italiji. To je praznoval podobno prazniku dela Amerike, z nekaj različnih parade in festivalov na praznovanju.
 • Lahko pomeni tudi Kickoff na Giro d’Italia, ekvivalent države na Tour de France.

junij

Množice so na vrhuncu v juniju, a vreme je super, saj so temperature še ni dosegla vrhunec. Medtem ko bi se cene lahko višje, če sanjaš o soncu namočeno italijanski praznik, junij je mesec za vas.

Dogodki, da preverite

 • 2. junij je Festa della Repubblica, državni praznik, ki slavi ustanovitev Italije kot enotno republike. Tam so običajno velike parade in ogled ognjemeta po vsej državi.

julij

Poletni izlet v Italijo, pomeni, da boste uživali veliko svetlo sonce in se lahko spusti s svojimi dih plaž. Greš na sredozemske države, v juliju tudi pomeni tek v Italiji fantastičnih poletnih festivalov, udeležbo na prostem koncertov in gledaliških predstav, in sproščujoče zunaj v večernih urah. Julij je zaseden mesec za turizem, zato pričakujejo, da bodo plačali višje cene za nastanitev in lete.

Dogodki, da preverite

 • Palio, Siena je znana sedla konjske dirke okoli osrednjega trga, Piazza del Campo, poteka 2. julija.
 • Na tretjo nedeljo v juliju, ki je eden od največjih festivalih v Benetkah, na Festa del Redentore, ali festival Odrešenika, označuje konec velikega kužno epidemijo v 1576. Danes je praznoval z ognjemetom in gondola regate.

avgust

Italijani bi svoje počitnice v avgustu, vendar je država še vedno abuzz s turisti. Vreme bo verjetno vroče (in vlažno, v večini delov!) In množice nabreknejo na priljubljenih turističnih znamenitosti, ki segajo od Zadnja večerja v Kolosej. Medtem ko bodo večja mesta še veliko aktivnosti, pazite, da bodo manjša mesta in vasi je veliko tišji.

Dogodki, da preverite

 • Ferragosto (Marijino vnebovzetje), je državni praznik, ki zaznamuje vrhunec poletne počitnice sezone. To je bilo 15. avgusta.
 • La Fuga del Bove (Escape Ox), je tri tedne dolgo festival v toskanskem mestu Montefalco. Vključuje veliko hrane, zgodovinske kostume in glasbo.

september

Najbolj vroča poletje vreme se je umirila, poletje je množice so stanjšano, in Italijani so se vrnili iz svojih počitnic. Italija v jeseni, je med najboljši čas za obisk. Uživate lahko pade živila, kot so tartufi in jurčki, udeležil padec festivale in kulturne prireditve, in se okoli različnih krajih brez poletni vročini.

Dogodki, da preverite

 • Regata zgodbe, zgodovinska dirka čoln Benetk se je pripetil na prvo nedeljo v septembru s štirimi dirki kategorije.
 • Festival Madonna morja se praznuje drugo nedeljo v septembru na Siciliji v vasi Patti.

oktober

Oktober označuje pravi začetek Italije ramen sezone, ko so cene ponavadi precej nižje, kot boste našli v drugih obdobjih leta. Obstaja še veliko narediti, čeprav, kot je celotno državo, polno festivalov pridelka praznovali vino, gobe, gomoljike, in še več.

Dogodki, da preverite

 • slovi beli tartuf festival Alba se odvija ob vikendih skozi oktobra v regiji Piemont v Italiji.
 • V Trstu je barkovljanka je največje srečanje čolnov v Sredozemskem morju.

november

November prinaša nizko letalske vozovnice (včasih tako malo, kot $ 500 za krožno potovanje iz ZDA) in neverjetno jesensko listje. Hotelske sobe so pogosto cenejše kot dobro, zato v mesecu veliko časa za obisk.

Dogodki, da preverite

 • Beli tartuf sejem v srednjeveškem toskanskem hribu mestu San Miniato je potekala na drugi, tretji in četrti konec tedna v novembru
 • Praznik Marije dobrega zdravja je potekala v Benetkah 21. novembra ob Madonna della Salute cerkev v spomin na osvoboditev Benetk od kuge leta 1621.

december

vreme Decembrski včasih ni idealna-temperature so se začeli padec in snega je pogosta v mnogih delih države. Turizem, presenetljivo, upočasni v prvi polovici meseca, vendar se pobere nazaj okoli božičnem času. Za mnoge, poraba božič v Vatikanu je vseživljenjsko sanje.

Dogodki, da preverite

 • Medtem ko Italijani ponavadi preživite božični dan s svojimi družinami, veliko katedral imajo božično mašo.
 • Srednjeveško toskansko mesto Suvereto gosti njihovega divjega prašiča festival (Suvereto Sagra del Cinghiale) konec decembra. Dogodek kulminira z velikan praznik.