Nakup vstopnic za Kolosej v Rimu

Posted on

 Nakup vstopnic za Kolosej v Rimu
Kolosej (Colosseo) ostaja največji amfiteater doslej zgradili in je eden izmed najbolj prepoznavnih in ikoničnih simbolov Rima. 5-zgodba, eliptične strukture meri dolg 617-metrov, 512-metrov širok in 187-metrov visoko in je narejena iz lehnjaka in opeke. V času največjega razcveta, je potekala množice več kot 65.000 gledalcev krvi hrepeniš. Velja za arhitekturno čudo antičnega sveta, to ni presenetljivo, da je Kolosej na vrhu seznama mora videti znamenitosti starega Rima.

Toda, ko gre za nakup vstopnice za najbolj priljubljenih Rimu privlačnosti, lahko vodi precej dolgo, še posebej v času turistične sezone. Če ne želite, da bi porabili svoj dopust čakanja v vrsti, tukaj je nekaj koristnih nasvetov, kako se izogniti dolge proge na vstopnice pisarni rimskega Koloseja je.

Kupi Kombinirani vstopnice vnaprej

Priporočamo nakup kombinirano vozovnico bodisi bližnjem vhodu v Palatin Hill – okno vozovnica ima redko črto – ali na uradni spletni strani . Kombinacija vstopnica vključuje vstop v Kolosej, rimski forum in Palatin Hill in muzej. Še ena prednost nakupom tega kombinirano vstopnico je, da je dobro za 2 dni, tako da ni treba hiteti, da vidim vse tri mesta v enem dnevu. To je najbolj preprosta možnost vozovnice na voljo – ne morete dobiti vstopnico samo za Kolosej.

Če kupite vozovnico na spletu ali v oknu brez Colosseum vozovnice, vam ne bo treba čakati v vrsti dolgi vozovnice v amfiteatru. Še vedno pa boste morali iti skozi varnostno črto (ni pot okoli tega), ki se lahko premikajo zelo počasi.

Skip Line

Želite preskočiti linijo? Prijavite se, da bo voden ogled! Število potovanj podjetij ponujajo preskočite ture linijo z vodnikom, kjer je vsak član turneje danem slušalke in posluša vodnika in pripovedi. Nekateri izleti vključujejo rimski forum in palatinski Hill, ali podzemnih zbornice Kolosej običajno zaprti za javnost.

V vsakem vodenem ogledu, več denarja ste pripravljeni porabiti, več ekskluzivnosti dobiš. Smo sprejeti nekaj vodene oglede, kjer je bila turneja skupine precej velika in se počutil pasli okoli, in druge (dražje) izleti z manjšimi skupinami, ki so bile bolj zanimivo in poučno.

Kot z vnaprej kupljenih vstopnic, boste še vedno morali iti skozi varnosti za vstop, čeprav lahko vaš vodnik lahko dobili svojo skupino skozi hitreje.

Bodite avdio Tour

Drug način, da bi se izognili linijo vozovnice je, da gredo Voden okno Audio Tour in nakup avdio turnejo. Boste morali, da bi prvotno ime, ki bo potekala kot depozit do napravo vrnete na koncu. Self-voden ogled traja 1 uro in 10 minut in je na voljo v več jezikih. Avdio vodič stane € 5.50, plus stroški sprejem v Kolosej.

Nakup Turistične prehaja in kartice popustov

Če nameravate obiskati nekaterih drugih mestih starega Rima, boste morda želeli kupiti dovolilnico ali popust kartice, kot so romski prelaza ali Vatikan in Rim kartico. Ne samo, da vse, kar prihrani čas, ampak so tudi stroškovno učinkovita rešitev, še posebej, če nameravate obiskati nekaj več rimskih znamenitosti. Opomba: Boste morali načrtovati vnaprej, saj morajo biti vozovnice in karte kupili, preden prideš do Koloseja.

  • 48-urni Roma Pass . Ta 2-dnevno akcije ima nato s prost vstop v 1. muzeju ali arheološkem najdišču (priporočamo izdelavo Kolosej vaš prvi stop), neomejen in prost dostop do Rima javnega prevoza, znižane stopnje za vse druge znamenitosti (v 48 urah), in popusti na dogodke, razstave in turističnih storitev. Cena: 28 €. 72-urni akcije (€ 38.50) dodaja, prost vstop v prvih 2 znamenitosti.
  • Vatikan in Rim kartice. Ta kombinirana kartica vključuje romske Pass in vse njene prednosti, plus 3 dni prost vstop v Vatikanske mestne znamenitosti in zanimivosti, vključno Vatikanske muzeje, Sikstinska kapela, in svetega Petra bazilike. Prav tako prihaja z brezplačno Rim tour bus in hitrem ali prednostne vhodom. Cena: € 113 odraslih. € 80 otrok.

Kraj, Vstopnice, in čas

  • Lokacija: Piazza del Colosseo, 1, 00184 Roma
  • Ure: Daily 8:30 do 1 uro pred sončnim zahodom. Zaprto 1. januarja, 1. maja in decembra 25. Blagajna zapre 1 uro, preden se mesto zapre.
  • Kako priti do tja: Metro Line B – Colosseo stop – ali pa z avtobusom 75, 81, 673, 175 ali 204, ali tramvajem 3.
  • Vstopnina: Cena vstopnice je 12 €. Avdio izleti stane € 17,50 (vključuje audiovodič najem in vstopnine). Na voljo je 2 € zaračunane storitve za vstopnice kupili na spletu. Upoštevajte, da so bile te cene tok v oktobru 2018.
  • Prost vstop: Otroci, mlajši od 18 let, so brezplačne, saj je vsak obisk na 1. nedeljo v mesecu (čeprav ne more biti rezerviran vhod na teh nedeljah, da se pripravijo na množice in dolgih progah). Invalidi in enega spremljevalca so brezplačno z veljavno medicinsko dokumentacijo, vendar niso potrebne rezervacije.
  • Znižana cena vstopnic : Državljani Evropske unije, mladih, starih med 18 in 25 let, ter šolske skupine so upravičeni po znižani sprejem 7,50 €.
  • Obisk Nasvet: Zgornje nasveti lahko zmanjša ali odpravi čakati krat, vendar, ker Kolosej je zaščitena in občutljivo strukturo, to je ob varnostnih pregledih na vhodu. Treba opozoriti, da lahko čakajo v vrsti na detektor kovin potrebno iz varnostnih razlogov. Opomba: Nahrbtniki, velike torbice in prtljaga se ne sme zadrževati Koloseja.