Nakupovalni centri v Chinatown, Singapur – singpore je Original Nakupovanje Destination

Posted on

Nakupovalni centri v Chinatown, Singapur - singpore je Original Nakupovanje Destination
Singapur Chinatown je izvirna Singapur, očistiti za turiste. Gone so prodajalci ulice in lažja kazniva dejanja iz minulih dni, z bleščeče obnovljenih shophouses in centri stoji namesto njih.

Chinatown je bil dom kitajskih priseljencev, ki so gnali Singapur gospodarstva v britansko kolonialno obdobje. V starih časih, Chinatown trgovci prodajajo krpo, zlato, medicine in tradicionalno kitajsko hrano.

Videz starih – ozkih ulicah in ulicah, dvonadstropni shophouses, in rdeče luči in transparenti nad glavo – še vedno prevladujejo v Chinatown, obrušene na bleščeče leskom. Kupci pridejo do Chinatown danes porabiti singapurskih dolarjev na starine, kitajske kulturne gewgaws, oblačila in (najboljše od vsega) res cenovno Hawker hrane. ($ 100 dolarjev v Singapurju vam traja presenetljivo dolgo pot.)

V shophouses še vedno zasedajo podjetnikov, čeprav drugačne vrste: proračun hoteli in domovi, oglaševalske agencije, nakit trgovin, in proizvajalci T-shirt sedel poleg tradicionalne obrti trgovin in kitajske medicine dvoranah.

Območje Chinatown je vezana v New Bridge Road, South Bridge Road, Upper Pickering Street, in Baraka Road. Chinatown se najlažje doseže z MRT, skozi Raffles Place (EW14 / NS26), Outram Park (EW16) ali Chinatown postaj (NE4). (Preberite več o vožnji Singapur je MRT in avtobusi z EZ-Link kartice.)

Znotraj teh meja, boste našli naslednje zanimive nakupovalne ustavi.

Chinatown Street Market

Chinatown ulica trg, osredotočena na Trengganu in Smith ulice ( lokacijo na Google Maps ), je prvo nakupovalno pogled, turisti, ki se nahaja prav nasproti izhodov postaj MRT.

Ozke ulice Smith Street, Trengganu Street, Temple Street, Sago Lane in Pagoda Street ponuditi najboljše ulice nakupovalno izkušnjo Singapur je, osredotočen na tisto, kar je bilo včasih na otoku opija okraj.

Market Street je bil prvič predstavljen leta 2004 kot poskus obnovili (in čiščenje), za staro šolo ulici kramarjev Chinatown, minus ulice smeti in goljufa. Približno 140 stojnicah line ulicah, ki ponujajo veliko ukvarja na sivem trgu elektronike, tradicionalnih obrti, modnih rip-off, in starine vprašljivega izvora.

Velika Sokolar hrane se lahko vzorči na Smith Street, znan alternativno kot ” Chinatown Street hrane “. V kramarjev ob tem al fresco prostor služi najbolj znanih živil, Singapur, od laksa s pečeno raco na znak kway TEOW do Hainanese piščanca riž.

Stojnice začeli prodajati s 10. ure in v bližini na dan na 10pm. Izogibajte obisku v visoki poldneva, in se namesto v mraku kot uličnih svetilk in stojnico osvetlitev obrniti Market Street v čarobni pogled.

Ljudska Park Center

Ljudska Park Complex (1 Park Road, uradna stran , lokacijo na Google Maps ) predstavlja zanimivo mešanico prodajalnah tradicionalne kitajske blago in poceni sodobne predmete – ure, elektronika, nakit in tekstil prerivajo ob verske ikone, kitajskimi zelišči in tradicionalni kitajski hrana.

Za mnoge domačine, Ljudska Park je odlagališče starih Singapur nostalgijo preko trgovin, ki prodajajo stare fotografije in Chinatown spominkov. Potovalne agencije in masažni saloni tudi pokličete ljudske Park Complex domov.

Obstaja precejšnje število mobilni telefon in v zvezi z mobilni telefon trgovin v kompleksu, čeprav imajo ti zastane ugled za nepošten storitev, bo s svojo dvomljivo razliko od “najbolj pritožili zaradi nakupovalni center”.

Kitajska trg Central

Singapurce Žudnja za dobrih starih časih stekajo na Kitajskem trg centralne (18 Cross St., uradni strani , lokacijo na Google Maps ), katerega najbolj priljubljenih znamenitosti pripraviti na apetit za nostalgijo.

Ob nedeljah (9. do 6pm) je Kitajska trg Srednja Bolšji sejem postavlja trgovino v glavnem atriju, Hawking kič in retro dobrote, ki presegajo – stripe, retro aparatov, kot rotacijskih telefonov in stenskih ur; starine; in igrače – vse, ki zavzemajo dve nadstropji v trgovini.

Chinatown Point

Chinatown Point (133 New Bridge Road, uradna stran , lokacijo na Google Maps ). Ne boste zamudili ta visok strukturo v New Bridge Road, in trgovine z 220-plus v petih nadstropjih drobno prostora.

Posebnega pomena je štiristopenjski Podium B v trgovini, serija trgovin skupaj znani kot Singapur obrt Center prodaja široko paleto ročnih del, vključno (vendar ne izključno) iz porcelana, bronasti predmeti, lesene rezbarije, slike, starinsko pohištvo, kitajski glasbila in tradicionalno vezenje.

Drugi kupčij v stavbi vključujejo ure, kozmetiko, čevlje in kozmetiko. Ko že govorimo o kozmetiki, Chinatown Point hrani tudi številne dobre vrednosti kozmetičnih salonih.

Ann Siang Hill

To je zadnji preostali hrib v Chinatown; dve drugi hribi bila izravnana, njihovo maso, ki se uporablja za nazaj v morje v 1890. V zadnjem času, je Ann Siang Hill našel drugo zaživi kot dom za butik trgovskih znamk – Ann Siang cesti in Club Street, še posebej, so obloženi z srčkan podjetniških prodajaln domiseln, vendar visoke kakovosti oblačil in dodatkov.

Desetletja stare shophouses ob Ann Siang Hill zdaj opravlja trgovskih blagovnih znamk bančništva na močni retro vibe soseske, od opozoriti galanterije Aston Blake za aster s Kyra Peranakan-zgleduje keramike je. Ostani do ko se zmrači, in Leteti med palicami, ki prihajajo v življenje ponoči.

Yue Hwa

Yue Hwa (70 Eu Tong Sen St., uradna stran , lokacijo na Google Maps ) je kitajsko-tematskih veleblagovnica nahaja v sto let stare strukture, ki se uporablja, da je Nan Tin Hotel, prvi luksuzni hotel v Singapurju ima dvigalo.

Prenova nagrajeni dodal zaslon stene, vitraž in druge arhitekturne elemente, ki izboljšane estetske vrednosti stavbe brez ponižujoče svojo zgodovino. Vseh šest nadstropij zdaj poskrbi za tradicionalni kitajski kupec – prodaja tradicionalne kitajske medicine, svilo, porcelan, pohištvo in neverjetno izbor čajev in dodatkov, čaja.

Blago na Yue Hwa ponavadi cenitev, kot tiste, ki jih boste našli v stojnice – vendar je kakovost zagotovo višja. Njihove sezonskih predmetov – še posebej v času kitajskega novega leta – je edinstven in zelo zaželeno domačini v znanje.