Nasveti za prvi obisk muzeja Louvre

Posted on

Nasveti za prvi obisk muzeja Louvre

Obisk muzeja Louvre v Parizu je lahko ogromno in sproži vrsto senzorične in intelektualne preobremenitvijo, če boste poskušali sprejeti preveč.

Še posebej na prvem obisku, turisti na koncu kar nekaj zelo pogostih napak in na koncu občutek izsušena ali klavstrofobično. Zato je, v moji knjigi, da je tako pomembno, da se naučijo, kako se ne da približati izlet na svetovno znanega muzeja. Sledite teh osnovnih nasvetov o tem, kako bi na to mamuta muzeja, in smo lahko vsi, vendar zagotovilo, da boste prišli proč z veliko bolj bogati in izpolnjuje izkušenj.

To je vse preveč enostavno, da trpi zaradi nenadne izbruhu izgorelosti, ko obiščejo Louvre. To se morda zdi neizogibno, saj muzeja zbiranje 35.000 umetniških del in osem ogromnih kuratorskih oddelkov.

Čeprav je skušnjava, da bi poskušali osvojiti zbirke v enem dnevu, in s tem zaslužil hvalisanja pravice, ko prideš domov, je to verjetno najslabša strategija lahko traja. Namesto, začeti z  brskanjem zbirke na spletu  pred obiskom (ali pa se nanašajo na brošure lahko poberem v bližini vhoda v zbirkah) in poravnavo na enem ali dveh kril znotraj njih, da se osredotoči na. Prav tako lahko  izbirate tematsko pot  , če želite, da se osredotoči na določenih obdobjih zgodovine ali umetniških šol. Boste verjetno našli izkušnja veliko bolj prijetno in bogati s tem pristopom.

Louvre trenutno ponaša povprečno več kot osem milijonov obiskovalcev na leto – kar je precej jasno, zakaj se izogiba konicah je to nujno potrebno, če želite doživeti zbirke v več kot površno način. Izogibajte se med tednom in prvo nedeljo v mesecu, ko je vstop prost za vse obiskovalce. Možnost prosti vstop sliši vabljivo stavka, če pa ste bolj zanima slikarstvo in kiparstvo od ramen, komolcev in glave, vam predlagamo, da se boste izognili.

zbirke Louvre so glave spinningly bogata in kompleksna. Namesto znajti sami, rezervacije voden ogled se lahko dobra izbira, še posebej na prvem obisku. Louvre ponuja vrsto vodenih ogledov, ki bi lahko ustrezala večini potreb in centre interesov obiskovalcev, vključno z izleti za otroke in družine, prizadete posameznike ali skupine in tematskih galerijske pogovorov s poudarkom na umetniških gibanj ali zbiranje highlights– kot v nizozemščini slika mojstrov, kot Vermeerja.

Na prvem obisku v Louvre, je veliko, če ne večina, ljudje Najkrajša pot za Mona Lisa in Venus de Milo. To je popolnoma razumljivo, vendar poskrbite, da ne spregledajo nekaj manj oglaševana-zakladi, ki so nastanjene v muzeju.

Nekaj od teh vključujejo raziskovanje Louvre je srednjeveške temelje , mojstrovine islamske umetnosti , pred kratkim obnovljena Apollo Galerija  in babilonski tableta znan kot Hamurabi zakonika.

Kot je bilo že omenjeno, traipsing skozi Louvre za celotno dopoldne ali popoldne lahko zlahka povzroči občutek senzorične in duševne preobremenitve. Eden od načinov, da bi se izognili občutek izgorelosti v času vašega obiska je, da virtualni ogled zbirk in bral o zgodovini muzeja in opozarja pred časom. Boste bolj verjetno, da bi lahko dal stvari v smiseln kontekst in uživajte osredotoča svojo koncentracijo na samih del.