Nisa, Franța Ghid turistic – Obtineti toate informatiile de baza pe o vacanta Riviera

Posted on

Nisa, Franța Ghid turistic - Obtineti toate informatiile de baza pe o vacanta Riviera
NİCE este un minunat oras Riviera franceză, și o destinație populară pentru cupluri, luna de miere si se închinau la soare. Acesta este un oraș mare, deși, și poate fi greu mastering-l. Aflați toate elementele de bază ale unui concediu Nisei, inclusiv ce să facă, ce să vezi, în cazul în care să stați, o mare excursii de o zi și cum să obțineți în jurul valorii.

Ajungem acolo 

NİCE este bine deservit de Nice-Cote d’Azur aeroport la vest de oraș. Este un aeroport internațional, astfel încât există zboruri de la peste 100 de destinații, inclusiv New York.

Citiți ghidul meu de a călători de la Londra la Nisa cu trenul în detaliu; este o călătorie încântătoare și face un start bun pentru o vacanță pe Coasta de Azur.

Cum te deplasezi

Există numeroase autobuze și servicii locale de autobuz către alte orașe și NİCE Riviera, precum și taxiuri prea scumpe, să te ducă în oraș, atunci când ajunge. Dacă sunteți călătoresc cu trenul, Nisa are trei stații de cale ferată, dar va ajunge, probabil, în terminalul principal de la Nisa Ville. Acest lucru vă va pune câteva blocuri de nord a coastei.

Gara și Călătorii

Există mai multe conexiuni de la Nisa Gara către alte orașe din Franța, și, de asemenea, în Italia, care este o distanță foarte scurtă distanță.

Linii de autobuz

Sistemul majore de autobuz din Nisa este Lignes d’Azur, care operează în oraș și, de asemenea, la și de la aeroport și alte orașe din apropiere. Acestea funcționează, de asemenea, peste 130 de rute de autobuz din cele 49 de orașe care alcătuiesc întreaga zonă Métropole NİCE Coasta de Azur.

Există și alte autobuze regionale în orașele din apropiere, și de cele mai multe se opresc la Gare ROUTIERE la nord de Place Massena. Există legături feroviare în majoritatea orașelor învecinate, precum și, cu cele mai frecvente se oprește la stația de Ville NİCE.

În Nisa există, de asemenea, Noctambus care opereaza 5 trasee de autobuz de noapte timp 09:10 – 10:10, dar ele nu sunt foarte frecvente.

Există, de asemenea, tramvaiul. Nr 1, o linie de 9.2 km care merge de la nord la est și trece prin centrul orașului de-a lungul Avenue Jean Medecin și prin Place Massena de zi cu zi 04:25 – 01:35.

Costul de autobuze

Cumpara un singur bilet pentru călătoria care permite, de asemenea, schimbări în 74 de minute de 1,50 euro și diverse alte bilete de valoare foarte bune pentru diferite lungimi de ședere.

Mai multe informatii

Puteți obține o hartă de sistem și o broșură listarea calendare la biroul de turism pe Promenade des Anglais, sau la stația principală de autobuz din Place Massena.

NİCE de mașini

Puteți închiria o mașină, dar verificați mai întâi pentru a vedea dacă un hotel dispune de parcare și ceea ce costul este. Ea poate fi destul de dificil, dacă nu imposibil, să parcheze o mașină în Nisa. Dacă sunteți în Nisa dintr-o altă parte a Franței cu mașina, apoi ia în considerare lăsând mașina la una din „Parc“ 5 Relais sau stop-a lungul parcările din afara centrului. Este libertatea de a folosi și puteți lua apoi tramvaiul în centrul orașului.

Top Atracții NİCE

Există nenumărate lucruri de văzut și de făcut în acest oraș, fie în inima orașului (Nice Centre) sau pe dealuri , care se întind în spatele oraș principal ( les Collines ).

Aici este o mică selecție a unor locuri preferate pentru a vedea și lucruri de făcut:

  • Piața de Flori Cours Selaya este un must-see. Acesta este, de asemenea, una dintre principalele cartiere pentru luat masa, cu restaurante, cafenele și baruri garnitură de piața în aer liber. Dacă doriți fructe de mare, acest lucru este la fața locului pentru a lovi. Există, de asemenea, mai multe magazine de suveniruri, magazine gourmet și alte buticuri aici.
  • Vieux Nice (sau Old NİCE) este chiar lângă piață. Plimbați aceste străzi înguste și de a descoperi o mare magazine, restaurante și unele dintre cele mai baruri întâmplarea orașului. Aceasta este, de asemenea, o destinație excelentă după orele de program, dar du-te cu un grup. Old Nice este umplut cu alei întunecate, și pribegi singuri poate deveni o țintă.
  • Cimiez frumos, despre o plimbare cu autobuzul de 15 minute de Centrul de sus în NİCE dealuri, are o concentrație mică de muzee și atracții. Musée Matisse conține o colecție minunată de muncă marelui artist local. Muzeul de Arheologie lângă ușă este interesant, dar ceea ce este mai fascinant este ruinele amfiteatrului roman, băile publice și străzi pavate.
  • Promenade des Anglais este ceva oricine vizitează frumos este sigur pentru a vedea. Chiar dacă acestea sunt prea scumpe revoltător, a lovit unul dintre malul mării plajă privată / restaurante cel puțin o dată în timpul vizitei dumneavoastră. Inchirieri un șezlong la câțiva pași de țărm și să chelneri (de obicei insuportabil de lent și neatent) vă aduce masa de prânz și băuturi.
  • Zona pietonală ( zona pietonne ) este un pic de o capcana turistica, dar există un motiv bun. Aceasta este o zonă frumoasă pentru o plimbare, ca masinile sunt interzise , cu excepția primele ore ale dimineții (și pungași , care -i bice pe aici , oricum în alte perioade). Magazinele de aici sunt pe scara lipicioasă-tee-shirt , în cele mai multe cazuri, cu toate că există mai multe lanțuri de mare magazin de îmbrăcăminte și magazine frumos , cum ar fi de tip boutique gourmet Ducs de Gasconia. Acesta este locul ideal pentru a savura un lait café au și priviți lumea care trece.

opțiuni de rezervare

  • Există nenumărate hoteluri în Nisa, și un număr neobișnuit de mare de spatii de patru stele. Dar pentru un tratament încercați Hotel Windsor, la o scurtă plimbare de la plajă și zona pietonală, și puțin mai lung de mers pe jos la Cours Selaya și orașul vechi. Camerele sunt prețuri rezonabile, iar personalul este cel mai util în jurul valorii. Camerele au, de asemenea, propria lor personalitate, cel mai decorat de artiști și picturi murale unice. Asigurați-vă că pentru a solicita o cameră cu un balcon.
  • Hotelul Negresco este, probabil, cel mai faimos hotel frumos e. Aproape orice fotografie a țărmului Nisa va fi punctata de Art Deco fatada hotelului. Un National Monument istoric, acest hotel de la malul mării este simbolul de Nicois eleganță.

Excursii de o zi

Există mai multe orașe mari și orașe în apropierea Nisei, de obicei, la doar câteva minute distanță. Consultați ghidul de cele mai bune excursii de o zi de la Nisa, un centru de fabulos pentru zona.