Noiembrie, în Franța: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

Noiembrie, în Franța: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Deși noiembrie s-ar putea părea o lună gri cu vremea rece si zile mai scurt, este un moment bun pentru a alege pentru o vacanta franceză. Cu culorile toamnei lungite și strălucire până parcuri rurale și orașul, crocant vreme, rece poate fi ideal pentru un pic de recreere în aer liber sau de vizitare.

Noiembrie are una din cele mai importante date din istorie care este sărbătorită în întreaga țară. 11 noiembrie este o sărbătoare publică pentru a marca Armistitiului Ziua, care comemorează la sfârșitul primului război mondial

Armistițiul, semnat la un vagon de cale ferată într-o parte îndepărtată a Picardia este foarte importantă pentru poporul francez. Ambele orașe mari și sate mici au ceremonii pentru a marca comemorarea a ceea ce a fost data cea mai memorabila pentru francezi și aliații.

Ca noiembrie atrage la sfârșitul anului, piețele de Crăciun răsări peste tot cu Franța tratează de sezon, jucării și decorațiuni.

Cel mai important, biletele de avion au început să scadă și există unele prețuri bune de vacanță și în afara sezonului pe cazare.

Franța Vremea în noiembrie

În noiembrie, vremea poate fi încă cald în sud, dar se poate schimba așa pachet de frig, de asemenea. Nordul tinde la rece și ploioasă, astfel ca tine de călătorie prin Franța, ajută să se îmbrace în straturi. Veți vedea această variabilitate în mediile meteo pentru unele orașe importante:

 • Paris:
  Temperatura variază de la 3 grade C (7 grade F) până la 7 grade C (44 grade F
  Temperatura medie este de 4 grade C (39 grade F)
  Numărul mediu de zile cu unele ploaie este 16
 • Bordeaux:
  intervale medii de temperatura de la 5 grade C (41 grade F) la 13 ° C (55 ° F)
  Temperatura medie este de 7 grade C (45 grade F)
  Numărul mediu de zile cu unele ploaie este 15
 • Lyon:
  Temperatura variază de la 4 grade C (39 grade F) până la 10 grade C (50 grade F)
  Temperatura medie este de 7 grade C (45 grade F)
  Numărul mediu de zile cu unele ploaie este 14
 • Nice:
  intervale medii de temperatura de la 9 grade C (48 grade F) până la 16 grade C (61 grade F)
  Temperatura medie este de 11,5 grade C (53 grade F)
  Numărul mediu de zile cu unele ploaie este 12
 • Strasbourg:
  intervale de temperatură medie , de la 2 grade C (36 grade F) până la 8 ° C (46 grade F)
  Temperatura medie este de 5 grade C (41 grade F)
  Numărul mediu de zile cu unele ploaie 15

Ce să Pack

Când vizitați Franța, în luna noiembrie, în funcție de locul în care veți călători, ambalaj pentru vremea medie, dar să fie sigur și includ unele de viteze mai cald. Planificați pentru straturi și includ, o eșarfă, pălărie și mănuși, astfel încât va fi confortabil dacă vremea se răcește, mai ales în serile.

Dacă aveți de gând să munți, poate zăpadă și dacă zăpada vine mai devreme, stațiunile de schi se va deschide, cel puțin pentru week-end.

Mai ales dacă sunteți în deplasare în partea de nord a Franței, va trebui să includă unele dintre aceste elemente rece-meteorologice.

 • cămăși mânecă lungă
 • Pulovere / hanorace
 • Jacheta de greutate medie, de preferință impermeabil
 • Pantaloni lungi
 • Închis-n picioare, pantofi confortabil
 • cizme sau excursioniști lumina zi
 • Umbrelă
 • Mănuși și eșarfă gât
 • Cald pălărie

Și amintiți-vă toate aceste bunătăți pe piețele de Crăciun și, probabil, să ia o valiza in plus sau lasă loc într-o singură principal pentru care tratează francezi.

O listă completă de vacanță de ambalare pentru Franța va fi de ajutor, deoarece include ce să împachetați în geantă bagaj de mână și ce produse medicale și de auto-îngrijire pe care veți dori să aducă.

Evenimente noiembrie

Dacă vă aflați într-un oraș ca la Paris, în noiembrie, vor fi zile ploioase în cazul în care veți dori să se bucure de activități de interior, cum ar fi vizitarea bine cunoscute muzee precum Muzeul Luvru. Și chiar și în orașele mici, petrece ceva timp sorbind cafea într-un mic bistro va fi un mod ideal de a se eschiva de picături de ploaie. Există unele evenimente majore care fac călătoresc spre Franța ideală în luna noiembrie.

 • Ziua Armistițiului este sărbătorită în fiecare colț al Franței. Se mișcă în special pentru a vizita multe site-uri din primul război mondial, în nordul Franței, în acest moment. Data, întotdeauna 11 noiembrie, este o sărbătoare publică, cu multe muzee și atracții închise. Dacă ți-e dor în acea zi, puteți lua întotdeauna în comemorari pe cel mai apropiat week-end la Ziua Armistițiului.
 • Licitatia Hospices de Beaune Vinul are loc peste trei zile glorioase în Beaune, Burgundia. Tradiția datează din 1859 , atunci când prima licitație a vinurilor produse din diferite podgorii deținute de Hospices a avut loc la lumina lumânărilor. Două lumânări aprinse au fost la începutul vânzării fiecărui lot și vânzarea a mers la licitare persoana ultima ca lumânările a ieșit.
 • Beaujolais Nouveau este lansat la miezul nopții, în ultima zi de joi a lunii. Aceasta este o ocazie excelentă pentru un pic de ospăț și de sărbători acest vin tânăr. Uita-te pentru evenimente speciale si mese de vin în restaurante.
 • Arta Fine si Antichitati Targul din Toulouse vede aproximativ 300 de dealeri înființarea magazin pentru colecționari avid de arta antice și fine. Evenimentul a avut loc întotdeauna la începutul lunii noiembrie, atrage cei noi de colectare, precum și colecționari condimentată din întreaga lume. Există , de asemenea , o piață lunar .
 • Piețe de Crăciun deschide toată Franța în curs de pregătire pentru sărbătoarea anuală din decembrie. tarabe din lemn colorate linie bulevarde, străzi și piețe și cu care vine un sentiment de emoție și anticipare. Chiar și sate mici vor avea o piață în aer liber de Crăciun.
 • Halloween – ul a devenit destul de un festival în Franța. Halloween – ul a fost inițial All Hallows Eve, parte a unui eveniment de 3 zile onorarea morților, care a inclus sfinți (Hallows), martiri și rude. Noaptea a fost un timp pentru a contesta puterea morții cu umor , care a devenit fantezistă tradiția de Halloween astăzi. În timp ce de Halloween cade pe 31 octombrie în întreaga lume, francezii sunt mai preocupați de  Toussaint , Ziua Tuturor Sfinților, care are loc la 1 noiembrie În această zi, veți întâlni familii care merg la cimitir împreună pentru a aprinde lumânări în felinare mici și a pus flori pe mormintele rudelor lor.