Noiembrie la Londra: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

 Noiembrie la Londra: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
Cu mai puține mulțimile, vreme ușoară, și o serie de evenimente anuale se intampla in oras, in noiembrie poate fi una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a planifica o excursie la Londra. Având în vedere că luna cade în mijlocul sezonului de umăr orașului pentru turism, veți găsi probabil mai ieftine bilete de avion și prețuri mai mici la hoteluri din Londra, mai ales dacă sunteți călătoresc în prima jumătate a lunii noiembrie sau după Ziua Recunoștinței.

Deși vremea este mai rece și turiștii nu sunt flocking la oraș în aproape la fel de mare de numere, există încă o mulțime de evenimente și festivaluri care au loc în această lună, inclusiv primarul orașului Show și Festivalul de Jazz de la Londra. În plus, luminile de Crăciun începe să faceți clic pe întreaga țară la mijlocul lunii noiembrie și evenimentele prilejuite de vacanță ridica spre sfârșitul lunii, așa că, dacă sunteți în căutarea pentru a intra în sezonul de devreme, sunteți sigur de a găsi o mulțime de oportunități în Londra, în acest an.

Londra Vremea în noiembrie

Cu toate ca temperaturile din Londra începe în jurul valorii de 55 de grade Fahrenheit (13 grade Celsius), la prima zi a lunii, vremea devine din ce în ce mai rece pe parcursul lunii noiembrie, înainte de a se stabili la o înaltă medie de 48 de grade Fahrenheit (9 grade Celsius) decembrie 1. din fericire, temperatura nu fluctuează mult între timpul zilei și pe timp de noapte din Londra, iar temperaturile rar scad sub punctul de îngheț în orice punct din luna.

 • înaltă medie: 48 grade Fahreneheit (9 grade Celsius)
 • Mediu redus: 43 de grade Fahrenheit (6 grade Celsius)

Din păcate, noiembrie poate fi una dintre cele mai ploioase perioade ale anului în Londra, și una dintre cele mai de nori. Cu o medie de mai puțin de două ore de soare pe zi și de 14 până la 17 zile de ploaie de așteptat pe parcursul lunii, vremea noiembrie poate fi deosebit de trist dacă nu ești folosit pentru climatul Angliei. Cu toate acestea, Londra rareori vede o ploaie torențială pur și simplu ca va fi mai probabil pentru a rula într-o Burniță în schimb, iar luna noiembrie este cunoscut pentru zilele insorite sporadice cu temperaturi neobișnuit de calde de pana la 60 de grade Fahrenheit (16 grade Celsius).

Ce să Pack

Având în vedere că vremea la Londra poate fi imprevizibilă în noiembrie, veți dori să ambalaj straturi de îmbrăcăminte care oferă diferite căldură și de protecție împotriva intemperiilor. cămăși scurte și cu mâneci lungi, pulovere, jachete, pulovere, o jachetă ușoară, și o pereche de confortabil, de preferință impermeabil pantofi sunt esențiale pentru o călătorie confortabilă. Ați putea dori, de asemenea, să investească într-o haină de ploaie elegant, în plus față de a aduce o umbrelă, deoarece va face o treabă mai bună de a proteja hainele de la burniță și cețoasă experiențe meteo Londra pe parcursul acestei luni.

Noiembrie Evenimente în Londra

Evenimente speciale și sărbători începe devreme în noiembrie cu focuri de artificii focuri de tabăra afișează și incendieri efigie tot în jurul orașului la 5 noiembrie, dar indiferent de ce moment al lunii pe care le vizitați, sunteți sigur de a găsi ceva interesant de făcut în Londra. Indiferent dacă luați un moment Memoriei duminică pentru a onora veterani britanici sau ai verificat un talent local, la Festivalul de Jazz de la Londra, sunteți sigur de a se bucura de vizita dumneavoastră dacă aveți de gând vacanta ta în noiembrie în jurul acestor evenimente mari:

 • Foc de tabara de noapte: foc de tabara de noapte, care se sărbătorește pe data de 5 noiembrie a fiecărui an, este , de asemenea , cunoscut sub numele de Guy Fawkes de noapte, numit după revoluționar , care a încercat să arunce în aer Casa Parlamentului în 1605 pentru a protesta împotriva guvernului britanic. O efigie a Fawkes este adesea ars pe un foc de tabara , pentru a sărbători aniversarea arestării sale, care este în cazul în care tradiția a primit noul nume.
 • Londra la Brighton Veteran Car Run : Sărbătorind istoria de dezvoltareautomobile în Anglia, această tradiție anualăînceput în 1896 și permite numai vehiculelor construite înainte1 ianuarie 1905, pentru a concura pe termen. Evenimentul are loc în prima duminică din noiembrie (și a făcutlucru din 1956).
 • Comemorare Duminica: Echivalent Ziua Americii Veteranilor, această sărbătoare națională se sărbătorește în cea mai apropiată duminică 11 noiembrie , cu evenimente speciale din comunitate și oraș în întreaga Londra.
 • Arată Lord Mayor În a doua sâmbătă a lunii noiembrie, un nou Lord Primar al orașului Londra (nu un primar din Londra) este învestit în datoria pentru anul, care este urmată imediat de o paradă Grand pe străzile orașului.
 • London Jazz Festival: Pe parcursul a 10 zile , în această lună, acest festival nivelul intregului oras va prelua locuri din Londra pentru spectacole de către cele două vedete în ascensiune și legende de jazz , cât.
 • Lumini de Crăciun în West End: Ambele Oxford Street  și Regent Street porniți luminile de vacanță pentru sezonul la începutul lunii noiembrie, care este de obicei marcat cu o ceremonie copac de iluminat sau eveniment. 

Noiembrie Sfaturi de călătorie

Cu toate că nu sunt sărbători mai oficiale Bank din Londra până în ziua de Crăciun, există încă o mulțime de oportunități de a lua o excursie de week-end lung de la oraș, dacă puteți obține timp off de la locul de muncă. Aceste sugestii vă vor ajuta să planificați escapada dvs. la Londra.

 • Evitați rezervarea de cazare în timpul Americii Ziua Recunoștinței ca hoteluri va crește probabil prețurile pentru a permite afluxul de turiști. Chiar dacă Anglia nu celebrează vacanță, întreprinderile din întreaga țară anticipează călătorii americani care vor avea posibilitatea de a vizita.
 • școlile din Londra sunt în sesiune pe tot parcursul lunii, astfel încât vizitarea atracțiilor timpul săptămânii va însemna mai puține linii și reducerea timpului de așteptare la chiar și cele mai populare destinații în și în jurul orașului.
 • La fel ca New York City Broadway, West End din Londra este cunoscut în întreaga lume pentru teatrele sale și centre ca artele spectacolului și spectacole produse la fiecare pe tot parcursul anului. Asigurați-vă că pentru a opri de către unul dintre aceste locuri pentru o seară de clasă mondială de divertisment.