Nosi Sneakers v Franciji – Morate obleko Fit v med obiskom Pariza?

Posted on

Nosi Sneakers v Franciji - Morate obleko Fit v med obiskom Pariza?

Ne morem prešteti, kolikokrat potniki so me vprašal: “Ali naj nosim superge v Parizu?” in mnoge druge različice isto vprašanje. Ameriški turisti so še posebej zaskrbljeni “, ki jih ni v” s neprimernih čevljev.

Ta odnos je izjemen res. Jutranje da ne bi šok občutljivost domačini. Koliko bolj obzirni lahko dobite? Lahko dam le sloves, da vsi, ki ste že kdaj vprašal vprašanje, ali razmišljal o tem!

Parižani in superge

Veliko prvič obiskovalci Franciji in Parizu so prepričani, da so vsi francoski ženske slika popoln fashionistas. To je močno pretirana, čeprav je dostop do stilskih oblačil enostavno v Parizu, kjer Vogue  revije še vedno narekuje, kaj je noter in ven.

Vendar se mi ne zdi tako velika razlika v trajnih okusov na ulicah Pariza in v New Yorku poti. Čeprav obstajajo razlike, vodilne blagovne znamke so mednarodne narave, in jih posnemali povsod. Globalizacija in imitacije ponavadi homogenizira mode, ki vsak dan nosijo podobni v velikih mestih, kot so Pariz, London, Milano in New York.

Superge kot modni izjavo

Toda vprašanje o superge še vedno velja. Superge so postale tako blago v ZDA, ampak kako je to v Parizu?

Na prvi pogled bi podjetje obstaja skoraj toliko žensk, ki nosijo superge v Parizu kot v New Yorku med delovnim tednom.

Splošno sprejeti dobri poslovni dress code v Franciji gleda na superge. Zato, če je njen delodajalec obdeluje mlajši, športno podobo, pariški ženska nosi diskretne videza mestne čevlje, da gredo na delo.

Vendar superge so “to” čevelj, ko bodo na oblikovanje ikon. Adidas, Puma in Nike vsak ima svoje trgovine v Parizu, kjer so več deset različnih modelov na zaslonu.

Sodeč po množici teh trgovin privabljajo, nobena od teh znamk trpi zaradi motnje priljubljenost primanjkljaja v Parizu.

Torej, kaj je glavna razlika v čevlje-odnos med ameriško žensko potrošnika in francoske ženske potrošnika? To je dokaj preprosta: Glavna razlika je, da bo ta nositi superge, kot oblikovalskih predmetov, ne kot workaday čevlje. Ona ne bo kupil superge za večje udobje. Ona bo kupil superge, če jih dopolnjujejo obleka navzdol hlače in da so videti pametnejši. Ona bo kupil superge, ki bi njene noge videti tanek, majhen in eleganten.

Zgolj pogled na vrste superge najpogosteje videli na noge žensk v Parizu, je povedal: ne boste videli nobenih širokih, cushy, udoben videza, navaden vanilije superge. Videli boste majhen, tanek, je videti, ravnim edini, oblikovalec superge.

Iz istih razlogov bo par “escarpins” Stéphane Kelian ali Prada vedno prednost pred par Pumas. Čevlji so modni izjavo in bolj podcenjeni je, bolje je.

In to je še ena pomembna razlika med francosko in ameriško žensko. Podcenjevanje je pravilo kardinal v francoski modi. Vse, kar je tudi vidno velja Drečav. To je razlog, zakaj francoska malo črno obleko je tako modna ikona, in zakaj bo Audrey Hepburn in Grace Kelly vedno spominjali kot so ameriške modne dame.

Turisti in superge

Ali vse to pomeni, da ne morejo nositi superge, ko ste na poti v Pariz? Seveda ne!

Najprej, superge lahko udobni čevlji. In hodi boste. Najboljši način, da odkrijete Pariz je, da hodi po ulicah. Nosi čevlje, v katerih se boste počutili udobno hojo 10 milj na dan na lagodno hitrostjo je Majorly pomembna odločitev za splošno razpoloženje bivanja v francoski prestolnici in ne bo vam žal te odločitve.

Ne umakni nositi superge, če so to tvoji najboljši čevlji. In če imate celo boljše pohodni čevlji, paket jih, tudi če bi si videti, kot da so na pohodniški izlet!

Odkrito povedano, ti si ne bi smeli vprašati to vprašanje. Koga briga, kako gledate na ulici? Ne bodite v zadregi, samo se udobno v svojih čevljih.

Ste obiskovalec, to so vaše počitnice, to je vaš zelo lasten čas! Kavbojke in superge so mednarodne. Ljudje se ne bo prizadet zaradi tvojega izgleda. Razen če se oblačiš v roza vrhovi in ​​električne modre hlače, z zlatimi superge in Jackie-O odtenkih, nihče ne bo okoli kakršne koli pomisleke glede vašega obleko.

In če so že kdaj opazili, da kavbojke, LL Bean treking čevlji in Patagonia jakno, tudi, če potisni pride do posloviš, morda mislijo, da si Američan. In kaj potem? Po vsej verjetnosti bodo cenili vaš obisk v Pariz.

Restavracije in superge

Zdaj, ne pomeni, da lahko nosite superge povsod, na vse in vsako priložnost? Verjetno ne. Restavracije so tak primer. Lahko kosilo v superge?

Recimo, ste sprehodih v vaših priložnostne kavbojke in udobne Lands End škornje. To je zdaj čas, večerja, in iščete vabljiv restavracijo. Tukaj je! Meni prikazan zunaj je okusna, cene so razmeroma drage, kraj ni preveč gneče …

vendar so gostje oblečeni pametno. Bodo pustite v? Boš ustrezal?

Moram še videti v Parizu restavracijo ali celo bar vrata znak, ki označuje “Ni Sneakers dostopa.” Res je, da nekateri visoko čelo mest bo strokovno pustil na zaliv: “Ali imate rezervacijo Žal smo polni nocoj.” Ampak na splošno, ne bo restavracija zavrne vas sedenje, ker nosiš superge.

Pravo vprašanje torej ni, “Bodo mi dovolite v?” vendar, “Bom zelo prijetno vpisu Svečan mesto v superge?” Upam si trditi, verjetno ne. In je v zadregi ni najboljši način, da uživajo svoj obrok. Vaša pozornost bi morala biti na krožniku in na hrano, ne na svoje čevlje in obleko.

Torej moj praktično pravilo je, da obleko po mestu greš. Če nameravate kosilo ven na drage, Svečan restavracijah, ko ste v Parizu, spakirajo svoje Pradas. Še bolje: obisk Stephane Kelian je Robert Clergerie jev butiki v Parizu, in si kupi super-iskani obutev, ki jih ti običajno pariških oblikovalcev.

Drugi kraji in superge

Obstajajo še drugi kraji, kjer superge le ne bo zmanjšal.

Operna hiša je zagotovo ena izmed njih. Toda kdo bi bil tako nor, da ne bi obleko gor za operne noč? Zavezat točka je dvomljiv.

Kaj pa kabaret? Rekel bi, da je veliko bolje, da obleko gor, ko ste imeli večerjo v kabaretu, kot so “Moulin Rouge”, “Lido”, in “Paradis Latin”. Čeprav je le faza urejeno v teh krajih, dejstvo je, ljudje okoli vas bo običajno oblečen. Se boste počutili bolj udobno v nekaterih bolj formalno obrabe.

Kako o čolnov na Seni? Če vkrcanju na ladjo za večerjo križarjenje, ne nosijo superge. To je romantična izkušnja, boste želeli, da bi večina od njega in vam zagotovo ne bo kodiranja gor in dol po stopnicah in se dogaja na krovu. Večer obleka je de rigueur . Po drugi strani pa, če si preprosto želite križarjenje gor in dol ob potoku, superge so v redu.

Muzeji? Pozabite slog, nosijo zelo udobne čevlje. Nihče ne bo pogled na vaše čevlje, da je umetnost na stenah, ki bo pritegnil pozornost. Toda hoja gor in dol je naporna izkušnja: toliko tudi videti, da številne galerije, tako počasen tempo. nasvet dober zdravnik: iti z blazino in udobje.

Art Galerija vernissages ? Style je vaš iztočnico. Umetnostne galerije so majhne, VERNISSAGE večeri so kratki. Večerna obleka, črna možnosti, nič neokusen, in dobri lokaciji oblikovanje čevljev. Ni superge.

Zaviti

Obleka glede na kraj, ki ga boste.

Če ste v dvomih, pokličite vnaprej razumeti pravila oblačenja. Pack up lep par čevljev, ali še bolje, kupiti nekaj, ko so v Parizu. Prinesite lepo, podcenjeni večerno obleko.

Ampak ne bojijo superge za vse ne-tako-formalne moči. jih nosijo na ulici brez sramu. Boste zlili brez problema, če nosite kavbojke in par superge. Nike je ameriška blagovna znamka, in je zelo priljubljena v Franciji. Levi je, Diesel, Wrangler in Calvin Klein, so ameriške blagovne znamke, in so vladali svetu jeans v Franciji preveč.

Tako se udobno v vaših superge, in uživajte v razgledu.