Noțiuni de bază în jurul Londrei în transportul public

Posted on

 Noțiuni de bază în jurul Londrei în transportul public

Capitala Marii Britanii este una dintre cele mai renumite orașe din lume, cu o gamă foarte mare de repere care sunt recunoscute de oameni din întreaga lume. Desigur, cu peste zece milioane de oameni din zona Greater London, nu este de mirare că orașul are o rețea de transport public semnificativ, iar acest lucru include o varietate de metode diferite de transport pentru a ajuta la localnici și vizitatori pentru a obține în jurul orașului. Unul dintre cele mai bune lucruri despre care călătoresc în Londra, este faptul că nu numai că puteți utiliza un card de călătorie-pentru a obține în jur, dar puteți folosi, de asemenea, orice card de debit sau de credit cu tehnologia contactless, iar sistemul calculează automat cele mai ieftine tarife pentru tine.

Călătorind cu metroul

Tubul sau metroul pentru vizitatorii internaționali este o rețea extinsă de linii subterane, în principal, care traversează capitala britanică, luând în toate obiectivele turistice importante si multe dintre zonele suburbane prea. Deși o rețea destul de vechi, care a servit orașul de peste un secol, trenurile sunt destul de moderne și evoluțiile din ultimii ani au văzut, de asemenea, semnal de telefon mobil introdus la multe dintre secțiunile subterane. Este demn de remarcat faptul că, în cazul în care călătoriți între orele 8 și 10 am sau 16 și 18 pe o zi, vei fi rareori în măsură să găsească un loc decât dacă sunt în afara spre marginile rețelei, așa cum este de multe ori foarte ocupat în timpul orelor de vârf.

Serviciul Tube noapte noi din Londra

În mod tradițional metroul din Londra a închis, de obicei, în jurul miezul nopții, dar una dintre cele mai interesante evoluții este introducerea trenurilor de tub mai puțin frecvente în timpul nopții. Acest serviciu a început cu linia centrală și Victoria în august 2016, în timp ce se crede că până în decembrie 2016, vor fi, de asemenea, trenurile de noapte de pe liniile Jubilee, de Nord, și Piccadilly. Aceasta este o mare opțiune dacă intenționați să capul afară în zonele de noapte din centrul Londrei, și doriți un mod convenabil de a călători rapid înapoi spre hotel pe aceste rute de transport cheie.

Autobuzele și autobuzele de noapte din capitala britanica

În timp ce tubul este o modalitate buna de a obține în jurul valorii de Londra, autobuzele rosii omniprezente sunt o altă priveliște comună în oraș, și există sute de trasee de autobuz diferite, variind de la cele suburbane scurte la rutele artera care călătoresc din oraș. Cele mai multe dintre aceste rute vor avea cel puțin un autobuz la fiecare zece minute, în cea mai ocupată perioade, cu toate că acest lucru poate fi mai puțin frecventă în afara orelor de vârf și la sfârșit de săptămână. Autobuzele de noapte sunt indicate cu litera N înaintea numărului rutei, de exemplu, ruta numărul 8 devine N8. Aceste autobuze nu sunt atât de frecvente, și doar principalele rute vor avea o noapte de autobuz, astfel încât asigurați-vă că verificați înainte de a merge că traseul are nevoie de un serviciu de autobuz de noapte.

Docklands Light Railway

Servirea o mare parte din sud-est a orașului, și în special zona din jurul centrului de afaceri la Canary Wharf, DLR este un sistem de cale ferată lumina care este automatizat și funcționează fără drivere și se deplasează în principal, deasupra solului. Aceste linii pot fi accesate folosind aceleași cărți de călătorie-ca serviciile de tub, și se conectează la rețeaua de tub la stațiile cheie ale Bank și Stratford.

Trenurile suburbane Londra

Dacă intenționați să capul mai departe de centrul orașului în suburbii, acesta poate fi de multe ori mai rapid și mai convenabil de a utiliza liniile supraterane, care circulă mult mai rapid decât trenurile de tub pe distanțe mai lungi, mai ales dacă se merge la Wembley sau Crystal Palace. tarife separate se vor aplica, de obicei, în funcție de traseu și încă o situație în care acest lucru se poate aplica este dacă sunteți de zbor de la Heathrow, cu metroul a lua destul de mult timp, cu serviciile Heathrow Express și Heathrow Connect ambele operează de la Londra Paddington .

Servicii de feribot de apă de-a lungul Tamisa

Una dintre cele mai moduri pitorești de a călători în centrul Londrei este de a utiliza serviciul de transport fluvial de-a lungul Tamisei, iar acest lucru se deplasează de la Woolwich în Est, unde puteți ajunge la O2 Arena, la Putney în vest, cu șase linii diferite în total, care deservesc diferite stații de-a lungul drumului. Deși aceste călătorii nu sunt incluse în standardul de călătorie-card, veți primi o reducere de 1/3 la tarifele dacă aveți o călătorie-card valabil pentru acea zi.