November Frankrig: Vejret, Hvad skal Pack, og hvad at se

Posted on

November Frankrig: Vejret, Hvad skal Pack, og hvad at se

Selvom November kan synes en grå måned med kølige vejr og kortere dage, er det en god tid til at samle for en fransk ferie. Med efteråret farver dvælende og belysning op landskabet og byens parker, kan den sprøde, kølige vejr være ideel til lidt af friluftsliv eller sight-seeing.

November måned i en af ​​de vigtigste datoer i historien, der fejres i hele landet. 11th November er en helligdag for at markere Våbenstilstandsdagen, der fejrer afslutningen af ​​Anden Verdenskrig I.

Den våbenhvile, der blev undertegnet i en togvogn i en fjerntliggende del af Picardie er meget vigtigt for det franske folk. Både store byer og små landsbyer har ceremonier til at markere højtideligholdelsen af, hvad der var den mest mindeværdige dato for den franske og de allierede.

Som i november nærmer sig enden, julemarkeder foråret op over hele Frankrig med årstidens godbidder, legetøj og dekorationer.

Vigtigst er billetpriser begyndt at falde, og der er nogle gode ferie og off-season priser på opholdsrum.

Frankrig Vejret i november

I november kan vejret stadig være varm i syd, men kan ændre sig så pak for den kolde så godt. Den nordlige tenderer til den kolde og regnfulde, så du rejser gennem Frankrig, hjælper det at klæde sig i lag. Du vil se denne variation i vejret gennemsnit for nogle større byer:

 • Paris:
  Temperatur i området fra 3 grader C (7 grader F) til 7 grader C (44 grader F
  Den gennemsnitlige temperatur er 4 grader C (39 grader F)
  Gennemsnitligt antal dage med nogle regn er 16
 • Bordeaux:
  Gennemsnitlige temperaturområder fra 5 grader C (41 grader F) til 13 ° C (55 grader F)
  Gennemsnitlige temperaturer er 7 grader C (45 grader F)
  Gennemsnitligt antal dage med nogle regn er 15
 • Lyon:
  Temperatur i området fra 4 grader C (39 grader F) til 10 ° C (50 grader F)
  Den gennemsnitlige temperatur er 7 grader C (45 grader F)
  Gennemsnitligt antal dage med nogle regn er 14
 • Nice:
  Gennemsnitlige temperaturområder fra 9 grader C (48 grader F) til 16 grader C (61 grader F)
  Den gennemsnitlige temperatur er 11,5 grader C (53 grader F)
  Gennemsnitligt antal dage med nogle regn er 12
 • Strasbourg:
  Gennemsnitlige temperaturområder fra 2 grader C (36 grader F) til 8 grader C (46 grader F)
  Den gennemsnitlige temperatur er 5 grader C (41 grader F)
  Gennemsnitligt antal dage med nogle regn er 15

Hvad skal Pack

Når du besøger Frankrig i november, afhængigt af hvor du skal rejse, pack til den gennemsnitlige vejr, men vær sikker og omfatter nogle varmere gear. Plan for lag og omfatter et tørklæde, hat og handsker, så du vil blive behageligt, hvis vejret køler ned, især i aften.

Hvis du vil op i bjergene, det kan sne og hvis sneen kommer tidligt, skisportssteder vil åbne, i det mindste for weekenden.

Især hvis du rejser i de nordlige dele af Frankrig, bliver du nødt til også at omfatte nogle af disse cool-vejr poster.

 • Shirts med lange ærmer
 • Trøjer / sweatshirts
 • Medium vægt jakke, fortrinsvis vandtæt
 • Lange bukser
 • Lukket tå, behagelige sko
 • Lys støvler eller dag vandrere
 • Paraply
 • Handsker og hals tørklæde
 • varm hue

Og husk alle de lækkerier i julemarkeder og måske tage en ekstra kuffert eller give plads i dit vigtigste for franske godbidder.

En omfattende Vacation pakkeliste til Frankrig vil være nyttigt, da det omfatter, hvad at pakke i din håndbagage og hvad medicinske og egenomsorg emner, du ønsker at bringe.

november Begivenheder

Hvis du er i en by som Paris i november, vil der være regnfulde dage, hvor du ønsker at nyde indendørs aktiviteter såsom besøger de velkendte museer som Louvre. Og selv i små byer, at tilbringe lidt tid nipper kaffe i en lille bistro vil være en ideel måde at undvige regndråber. Der er nogle store begivenheder, der gør rejser til Frankrig ideal i november.

 • Våbenstilstandsdagen fejres i hvert hjørne af Frankrig. Det er særligt bevægende at besøge de mange Verdenskrig steder i det nordlige Frankrig på dette tidspunkt. Datoen, altid 11 November er en helligdag med mange museer og attraktioner lukket. Hvis du går glip af denne dag, kan du altid tage i mindehøjtideligheder på det nærmeste weekend til Våbenstilstandsdagen.
 • Den Hospices de Beaune vinauktion foregår over tre herlige dage i Beaune. Traditionen går tilbage til 1859, da den første auktion af vine fremstillet fra de forskellige vinmarker ejet af Hospices blev afholdt i stearinlysets skær. To stearinlys blev tændt i starten af salget af hvert parti, og salget gik til den person bud sidste som lysene gik ud.
 • Beaujolais Nouveau frigives ved midnat på den sidste torsdag i måneden. Dette er en stor lejlighed for lidt af fest og fejre denne unge vin. Kig efter særlige begivenheder og vin middage i restauranter.
 • Den kunst og antikviteter Fair i Toulouse ser nogle 300 forhandlere opsætning af shop for ivrig antikke og fine kunstsamlere. Arrangementet, altid holdt i begyndelsen af november, tiltrækker de nye til at indsamle såvel som erfarne samlere fra hele verden. Der er også et månedligt marked .
 • Julemarkeder åbne hele Frankrig som forberedelse til den årlige December ferie. Farverige træ boder linje boulevarder, gader og markedspladser og med der kommer en følelse af spænding og forventning. Selv små landsbyer vil have en udendørs julemarked.
 • Halloween er blevet ganske en festival i Frankrig. Halloween var oprindeligt All Hallows Eve, en del af en 3-dages arrangement ære de døde, som omfattede helgener (Hallows), martyrer og pårørende. Natten var en tid til at udfordre dødens magt med humor, som er blevet den fantasifulde tradition for Halloween i dag. Mens Halloween falder den 31. oktober i hele verden, de franske er mere optaget af  Toussaint , Allehelgensdag, som finder sted den 1. november På denne dag, vil du komme på tværs af familier går til kirkegården sammen til tænde lys i små lanterner og lægge blomster på gravene af deres pårørende.