November in Londen: Weer, wat in te pakken, en wat te zien

Posted on

 November in Londen: Weer, wat in te pakken, en wat te zien
Met minder drukte, zacht weer, en een groot aantal jaarlijkse evenementen die in de stad, kan november een van de beste tijden van het jaar zijn om een ​​reis naar Londen te plannen. Sinds de maand valt in het midden van de stad de schouder seizoen voor het toerisme, zult u waarschijnlijk vinden goedkopere vluchten en lagere prijzen in hotels in Londen, vooral als je op reis bent in de eerste helft van november of na Thanksgiving.

Hoewel het weer kouder en toeristen worden niet massaal naar de stad in bijna net zo hoog van de nummers, zijn er nog tal van evenementen en festivals die deze maand, met inbegrip van de Lord Mayor Show en het London Jazz Festival. Bovendien, kerstverlichting beginnen te klikken op in het hele land in het midden van november en gebeurtenissen het vieren van de vakantie te halen tegen het einde van de maand, dus als u op zoek bent om vroeg in het seizoen, bent u zeker om veel kansen te vinden in Londen dit jaar.

London Het weer in november

Hoewel de temperaturen in Londen beginnen rond 55 graden Fahrenheit (13 graden Celsius) op de eerste van de maand, het weer wordt steeds kouder in de loop van november voordat hij zich neer op een gemiddelde hoog van 48 graden Fahrenheit (9 graden Celsius) op December 1. Gelukkig is de temperatuur niet veel tussen dag en nacht fluctueren in Londen, en de temperaturen zelden dalen onder het vriespunt op elk punt in de maand.

 • Gemiddeld hoog: 48 graden Fahreneheit (9 graden Celsius)
 • Gemiddeld laag: 43 graden Fahrenheit (6 graden Celsius)

Helaas kan november een van de meest regenachtige tijden van het jaar in Londen en een van de meest bewolkt. Met een gemiddelde van minder dan twee uur zon per dag en 14 tot 17 dagen regen verwacht tijdens de maand, kan weer november bijzonder somber zijn als je niet gewend bent aan het klimaat van Engeland. Echter, Londen ziet zelden een regelrechte regenbui als je meer kans te lopen in een lichte motregen in plaats daarvan, en de maand november staat bekend om sporadische zonnige dagen met ongebruikelijk warme temperaturen tot 60 graden Fahrenheit (16 graden Celsius).

Wat te Pack

Omdat de London weer onvoorspelbaar zijn in november, wil je lagen kleding aanbod wisselende warmte en bescherming tegen de elementen te pakken. Korte en lange mouwen shirts, truien, vesten, truien, een lichte jas en een paar comfortabele-bij voorkeur waterdichte-schoenen zijn essentieel voor een comfortabele reis. U kunt ook willen investeren in een stijlvolle regenjas in aanvulling op het brengen van een paraplu als het kan een betere baan van uw kleding te beschermen tegen de druilerig en mistig weer Londen ervaringen gedurende deze maand zal doen.

November Evenementen in Londen

Speciale evenementen en feesten start begin november met Bonfire Night vuurwerk en beeltenis burnings overal in de stad op 5 november, maar ongeacht de tijd van de maand die u bezoekt, bent u zeker iets spannend om te doen in Londen. Of je neemt een moment Remembrance zondag aan de Britse veteranen eren of je bent het controleren van een aantal lokaal talent op het London Jazz Festival, bent u zeker om uw bezoek genieten als u van plan bent uw vakantie in november rond deze grote gebeurtenissen:

 • Bonfire Night: Bonfire Night, die wordt gevierd op 5 november van elk jaar, is ook bekend als Guy Fawkes Night, vernoemd naar de revolutionair die probeerde op te blazen het Huis van het Parlement in 1605 aan de Britse regering te protesteren. Een beeltenis van Fawkes wordt vaak gebrand op een vreugdevuur op de verjaardag van zijn arrestatie, die waar de traditie kreeg zijn nieuwe naam te vieren.
 • London to Brighton Veteran Car Run : Het vieren van de geschiedenis van de ontwikkeling van auto’s in Engeland, deze jaarlijkse traditie begon in 1896 en staat alleen voertuigen die gebouwd zijn vóór 1 januari 1905, om te concurreren in de aanloop. Het evenement vindt plaats op de eerste zondag in november (en heeft dus sinds 1956 gedaan).
 • Remembrance Zondag: Equivalent aan America’s Veteran’s Day, wordt deze nationale feestdag gevierd op de dichtstbijzijnde zondag tot 11 november met een speciale community en evenementen in de stad heel Londen.
 • Lord Mayor’s Show Op de tweede zaterdag van november een nieuwe burgemeester van de City of London (geen burgemeester van Londen) is beëdigd in dienst van het jaar, die onmiddellijk wordt gevolgd door een grootse parade door de straten van de stad.
 • London Jazz Festival: In de loop van 10 dagen deze maand, zal dit festival de hele stad over Londen locaties te nemen voor optredens van zowel zowel rijzende sterren en jazz legendes.
 • Kerstverlichting in het West End: Zowel Oxford Street  en Regent Street schakelen op hun vakantie lichten voor het seizoen begin november, die meestal met een boom-verlichting ceremonie of gebeurtenis is gemarkeerd. 

November Reistips

Hoewel er geen meer officiële feestdagen in Londen tot eerste kerstdag, zijn er nog tal van mogelijkheden om een ​​lang weekend reis van de stad in te nemen als je de tijd kunt uitstappen van het werk. Deze tips kunnen u helpen het plannen van uw vakantie naar Londen.

 • Vermijd het boeken van accommodaties tijdens de America’s Thanksgiving als hotels waarschijnlijk de prijzen zullen verhogen om de toestroom van toeristen tegemoet te komen. Hoewel Engeland de vakantie niet te vieren, bedrijven in het hele land te anticiperen Amerikaanse reizigers die de gelegenheid gehad om te bezoeken zal nemen.
 • Londen scholen in zitting zijn de hele maand, dus een bezoek aan attracties tijdens de weekdagen zullen minder regels en kortere wachttijden bij zelfs de meest populaire bestemmingen in en rond de stad betekenen.
 • Als New York City’s Broadway wordt het Londense West End de hele wereld bekend om zijn theaters en podiumkunsten centra-evenals de shows geproduceerd bij elk jaar door. Wees er zeker van te stoppen door een van deze grote locaties voor een avond van entertainment van wereldklasse.