November v Franciji: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

November v Franciji: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Čeprav se morda november zdi siva mesec hladno vreme in krajših dni, da je pravi čas, da poberem za francosko počitnice. Z padec barve dolgotrajne in razsvetli do podeželju in mestnih parkov, lahko svež, kul vreme idealno za malo rekreacije in ogledovanja znamenitosti.

November je eden od najpomembnejših datumov v zgodovini, ki je praznoval po vsej državi. 11. november je državni praznik v počastitev Dan premirja, ki spominja na konec prve svetovne vojne

Premirje, podpisan v železniškem prevozu v oddaljenem delu Picardie je zelo pomembno, da se francoske ljudi. Oba velika mesta in zaselki imajo obrede, ki označujejo komemoracije v spomin na tisto, kar je najbolj znamenitih dan za Francoze in zavezniki.

Kot november bliža koncu, so trgi Božič spomladi po vsej Franciji s sezonskimi dobrotami, igrače in okraski.

Najpomembneje je, da se cene vozovnic so začele padati in so nekatere cene dobre počitnice in off-sezona na cene.

Francija Vreme v novembru

V novembru se lahko vreme še toplo na jugu, vendar se lahko spremeni tako, paket za mraz tudi. Sever ponavadi hladno in deževno, tako da ste na poti skozi Francijo, da pomaga oblačiti v plasteh. Boste videli to spremenljivost vremenskih povprečju za nekaj večjih mest:

 • Pariz:
  temperature v območju od 3 stopinj C (7 stopinj F) do 7 stopinj C (44 stopinj F
  je povprečna temperatura 4 ° C (39 ° F)
  Povprečno število dni z nekaj dežja je 16
 • Rdeč:
  Povprečne temperatura variira od 5 stopinj C (41 stopinj F) do 13 ° C (55 ° F)
  povprečne temperature je 7 stopinj C (45 ° F)
  Povprečno število dni z nekaj dežja je 15
 • Lyon:
  temperature v območju od 4 stopinj C (39 stopinj F) do 10 ° C (50 ° F)
  je povprečna temperatura 7 stopinj C (45 ° F)
  Povprečno število dni z nekaj dežja 14
 • Nica:
  Povprečne temperatura variira od 9 stopinj C (48 stopinj F) do 16 stopinj C (61 stopinj F)
  je povprečna temperatura 11,5 ° C (53 ° F)
  Povprečno število dni z nekaj dežja je 12
 • Strasbourg:
  povprečna temperatura giblje med 2 ° C (36 stopinj F) do 8 ° C (46 ° F)
  je povprečna temperatura 5 ° C (41 ° F)
  Povprečno število dni z nekaj dežja je 15

Kaj Pack

Ko boste obiskali Francijo v novembru, glede na to, kje boste potovali, paket za povprečno vreme, vendar se prepričajte, in vključujejo nekaj toplejši prestavo. Plan za plasti in vsebuje šal, kapo in rokavice, tako da vam bo udobno, če je vreme ohladi, predvsem v večernih urah.

Če boste v gore, da lahko sneg in če sneg pride zgodaj, smučišč se bo odprla, vsaj za konec tedna.

Še posebej, če potujete v severnih delih Francije, boste morali vključiti nekatere od teh kul-vremenskih predmetov.

 • Dolgi rokavi
 • Puloverji / trenirke
 • Srednje teže jopič, prednostno nepremočljiva
 • Dolge hlače
 • Zaprta-toe, udobne čevlje
 • Svetloba škornji ali dan pohodnike
 • dežnik
 • Rokavice in šal vratu
 • topla kapa

In ne pozabite, vse te dobrote na trgih božičnih in morda bo dodatno kovček ali pustiti prostor v glavnem enega za francoske vesti.

Celovit Počitniški Pakiranje Seznam za Francijo bo v pomoč, saj ima kaj za pakiranje v ročne vrečko in kaj medicinske in samopomoč elemente, ki jih boste želeli, da bi.

november Dogodki

Če ste v mestu, kot je Pariz v novembru, bo deževne dni, če boste želeli, da uživajo v zaprtih prostorih dejavnosti, kot so obisk znanih muzejev, kot so The Louvre. In tudi v manjših mestih, preživeti nekaj časa srkanje kave v majhnem bistroju bo idealen način, da dodge dežne kaplje. Obstaja nekaj večjih dogodkov katerimi lahko potujejo v Francijo ideal v novembru.

 • Dan premirja je praznoval v vsakem kotičku Franciji. To je predvsem prehod na obisk veliko lokacij svetovne vojne v severni Franciji, v tem trenutku. Datum, vedno 11. november, je praznik z veliko muzejev in znamenitosti zaprta. Če ste zamudili ta dan, si lahko vedno v komemoracije na najbližji vikend na Dan premirja.
 • Hospices de Beaune vina Dražba poteka več kot tri veličastne dni v Beaune, Burgundiji. Tradicija sega v leto 1859, ko je bila prva dražba vin, proizvedenih iz različnih vinogradov v lasti hospices potekala ob soju sveč. Dva sveče so prižgali ob začetku prodaje vsake serije in prodaja se je v ponudbah oseba nazadnje kot sveče šel ven.
 • Beaujolais Nouveau se sprosti ob polnoči na zadnji četrtek v mesecu. To je odlična priložnost za nekaj slavja in praznovanja tega mladega vina. Poglej za posebne dogodke in vina večerje v restavracijah.
 • Fine Art in Sejem starin v Toulousu vidi nekaj 300 trgovci ustanovitev shop za navdušeni antičnih in finih zbiralcev umetnosti. Dogodek, ki je vedno potekal v začetku novembra, privablja tiste nove za zbiranje kot tudi izkušeni zbiralci iz vsega sveta. Na voljo je tudi mesečno trg .
 • Božični trgi odprli po vsej Franciji v pripravah za letni dopust decembra. Pisane lesene stojnice linijo z ulic, ulice in trgi in s tem prihaja občutek vznemirjenja in pričakovanja. Tudi majhni vasi bodo imeli zunanji božično trg.
 • Noč čarovnic je postala precej festival v Franciji. Noč čarovnic je bila prvotno All Hallows Eve, del 3-dnevno prireditev v čast mrtvih, ki je vključevala svetnikov (svetnik), mučenci in sorodniki. Noč je čas, da mu je moč smrti s humorjem, ki je postal izmišljena tradicija Halloween danes. Medtem ko Halloween pade 31. oktobra po vsem svetu, Francozi so bolj ukvarjajo z  Toussaint , Dan spomina na mrtve, ki bo potekal od 1. novembra Na ta dan, boste naleteli na družino, ki gredo na pokopališče skupaj prižgali sveče v majhnih luči in dal rože na grobove svojih sorodnikov.