November v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

 November v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
Z manj gneče, blagega vremena in gostitelj letnih dogodkih po mestu, lahko november je eden najboljših časih leta načrtujejo potovanje v London. Ker je mesec pade v sredini mesta ramen sezone za turizem, boste verjetno našli cenejše lete in nižje cene v hotelih v Londonu, še posebej, če potujete v prvi polovici novembra ali po zahvalni dan.

Čeprav je vreme hladnejše in turisti niso zgrinjati mesta v skoraj tako visoka številk, je še vedno veliko dogodkov in festivalov, ki potekajo ta mesec, vključno z Lord Mayor Show in London Jazz Festivala. Poleg tega, Božič luči začeli s klikom na vsej državi sredi novembra in prireditve slavijo praznik dvignili proti koncu meseca, tako da, če ste iskali, da se v sezoni zgodaj, ste prepričani, da bi našli veliko možnosti v Londonu letos.

London Vreme v novembru

Čeprav so temperature v Londonu začeli okoli 55 stopinj Fahrenheit (13 stopinj Celzija), na prvi dan v mesecu, vreme postane bolj hladneje tekom novembra pred poravnavo dol s povprečno visok 48 stopinj Fahrenheita (9 stopinj Celzija), decembra 1. na srečo, da temperatura ne niha toliko med podnevi in ​​ponoči v Londonu, in temperatura redko pade pod lediščem na kateri koli točki v mesecu.

 • Povprečno visoka: 48 stopinj Fahreneheit (9 stopinj Celzija)
 • Povprečno minimalnem: 43 stopinj Celzija (6 stopinj Celzija)

Na žalost, lahko november eden od rainiest letnih časih v Londonu, in eden od najbolj oblačno. V povprečju manj kot dveh sončnih ur na dan in 14 do 17 dni dežja pričakuje v mesecu, lahko november vreme še posebej žalostno, če niste navajeni na podnebje Anglije. Vendar London redko vidi odkrito naliv, kot ste bolj verjetno, da vodijo v svetlo pokapajte namesto, in mesec november je znano po občasnih sončnih dni z unseasonably toplih temperaturah do 60 stopinj Fahrenheit (16 stopinj Celzija).

Kaj Pack

Ker lahko London vreme nepredvidljivo novembra, boste želeli pakiranje plasti oblačil ponujajo različne toploto in zaščito pred vremenskimi vplivi. Kratki in dolgi rokavi majice, puloverji, jopice, puloverji, svetlo jakno in par udobno, najbolje nepremočljiva-čevlje, ki so bistvenega pomena za udobno potovanje. Morda boste prav tako želeli, da vlagajo v elegantnem dežni plašč poleg vložitev dežnik, saj bo naredil boljše delo za zaščito vaših oblačil iz sipi in meglenih izkušenj vreme v Londonu v tem mesecu.

Dogodki novembra v Londonu

Posebni dogodki in praznovanje se začne v začetku novembra s Bonfire Night ognjemetov in podoba burnings po vsem mestu, 5. novembra, pa ni važno kaj časa v mesecu, ki jih obiščete, ste prepričani, da bi našli kaj zanimivega storiti v Londonu. Ali ste ob trenutek na spomina nedeljo v čast britanskih veteranov ali ste preverjanje iz neke lokalne talente na londonskem Jazz Festival, ste prepričani, da uživajo svoj obisk, če ste načrt svoje počitnice v novembru okoli teh velikih dogodkov:

 • Bonfire Night: Bonfire Night, ki se praznuje vsako leto 5. novembra, je znan tudi kot Guy Fawkes Night, poimenovana po revolucionarju, ki so poskušali, da bo razstrelil hišo parlamenta leta 1605, da bi protestirali britanska vlada. Podoba Fawkes je pogosto spali na kres v počastitev obletnice njegove aretacije, ki je, če tradicija dobil novo ime.
 • London to Brighton Veteran Car Run : Praznovanje zgodovino razvoja avtomobilov v Angliji, ta letna tradicija se je začela leta 1896 in dovoljuje le vozila, zgrajene pred 1. januarjem 1905, da tekmujejo v vožnji. Prireditev se odvija na prvo nedeljo v novembru (in je to storil leta 1956).
 • Spomin nedelja: Enakovredno dan ameriških veteranov, se ta državni praznik praznuje na najbližjo nedeljo 11. novembra s posebnimi skupnosti in mestnih dogodkov skozi London.
 • Lorda župana Show Na drugo soboto novembra, novi župan Londona (ne župan Londona), ki je prisegel v dajatve za leto, ki se je takoj sledilo slavnostno parado po mestnih ulicah.
 • London Jazz Festival: Tekom 10 dni tega meseca, bo ta festival mesta po vsej prevzame londonskih prizoriščih za nastope tako vzhajajočih zvezd in jazz legende podobno.
 • Christmas Lights v West End: Tako Oxford Street  in Regent Street vklopite počitniških luči za sezono v začetku novembra, ki je običajno označen z drevesa razsvetljava slovesnosti in prireditve. 

November Potovalne Nasveti

Čeprav ni več uradni prazniki v Londonu do božični dan, je še vedno veliko možnosti, da sprejmejo dolgo vikend izlet iz mesta, če lahko dobite čas odsotnosti z dela. Ti predlogi vam bodo pomagali načrtovati svoj oddih v London.

 • Izogibajte se rezervaciji nastanitev v ameriški zahvalni dan, saj bodo hoteli verjetno povečanje cen za sprejem pritok turistov. Čeprav Anglija ne praznujejo praznik, podjetja po vsej državi pričakujemo ameriške popotnike, ki bo izkoristila priložnost za obisk.
 • London šole so v seji ves mesec, tako da obisk znamenitosti med tednom pomeni manj linij in krajši čas čakati na celo najbolj priljubljenih destinacij v in okoli mesta.
 • Kot New Yorku Broadway, je London West End znan po vsem svetu po svojih gledališča in uprizoritvenih umetnosti centrih-, pa tudi kaže, pridobljene v posameznih letnih časih. Bodite prepričani, da preneha z eno od teh velikih mest za večer vrhunske zabave.