O vizită Case Parlamentului din Londra

Posted on

Case Parlamentului din Londra

Parlamentul Regatului Unit este una dintre cele mai vechi ansambluri reprezentative din lume. Parlamentul este alcătuit din Camera Comunelor și Camera Lorzilor. Site – ul Casei Parlamentului este Palatul Westminster, un palat regal și fosta reședință a regilor de pe râul Tamisa. Edward Duhovnicul a avut palatul original , construit în secolul al 11 – lea. Aspectul palatului este complicat, cu clădirile sale existente care conține aproape 1.200 de camere, 100 de scări, și bine mai mult de două mile de holuri. Printre clădirile istorice originale este Westminster Hall, folosite acum pentru cele mai importante evenimente publice ceremoniale. Iconic Big Ben , simbol al Londrei, se ridică deasupra clădirilor Parlamentului.

Ajungem acolo

Casa Parlamentului sunt vizavi de ieșire stație de Westminster din Londra Underground. Nu puteți pierde Big Ben în timp ce părăsesc stația. Utilizați Planificatorul de călătorie pentru a planifica traseul de transport în comun.

Opriți-vă pentru prânz sau cină

Există o cafenea în interiorul clădirii Parlamentului , unde vă puteți opri odată ce se află în interiorul clădirii după tur, dar dacă doriți să aveți masa de prânz , înainte de vizita dumneavoastră aveți mai multe opțiuni convenabile. Sala centrală  este o plimbare de două minute de Casa Parlamentului și are o cafenea liniștită , la parter inferior. Cafeneaua este deschis zilnic și servește un mic dejun englezesc complet, sandwich – uri, salate, prânzuri calde, și deserturi, prăjituri.

O altă locație excelentă puțin cunoscute pentru o ceașcă de ceai este  Curtea Supremă, care se află pe cealaltă parte a Piața Parlamentului și are o expoziție permanentă liber și un subsol cafenea în valoare de știind despre.

Case ale Parlamentului Tours

Tururi ale Casei Parlamentului durează o oră și 15 minute, și excursii începe la fiecare 15 minute. Vei fi într – un grup de aproximativ 20 de persoane cu un ghid calificat albastru insignei. Tururile sunt , de obicei , la cele mai aglomerate în după – amiaza , astfel încerca să ajungă acolo în dimineața pentru o șansă la un grup mai mic , dacă doriți mai multe posibilități de a pune întrebări. Tours sunt disponibile în fiecare sâmbătă pe tot parcursul anului și în timpul vacanței de vară a Parlamentului , în august și septembrie, când Parlamentul nu este în sesiune, sau cum spun britanicii, nu sta. În timpul vacanței, puteți face un tur de luni până sâmbătă. Nu există excursii de duminică sau de sărbătorile legale. Verificați datele pentru vacanța de vară de pe site – ul oficial atunci când face planuri pentru un tur.

Tours includ camerele atât a Camerei Comunelor și Camera Lorzilor , plus evenimente importante cum ar fi Sala Reginei Robing, Galeria Regală, Hol Central, și Sala Sf . Ștefan. Un pic de vești proaste: Tu nu va fi capabil de a face fotografii cu excepția Westminster Hall.

Văzând Parlamentul în acțiune

Dacă doriți doar să se întoarcă în sus și du – te la galeriile publice pentru a viziona o dezbatere și , poate , istoria fiind făcut, vă puteți alătura pur și simplu coada de așteptare publică în afara Intrarea Sf . Ștefan, dar există de obicei o așteptați una sau două oră în după – amiaza. Pentru a menține timpul de așteptare în jos, cel mai bine pentru a ajunge la 13 sau mai târziu. Biroul de Informare al Camerei Comunelor vă poate spune dinainte ce urmează să fie dezbătut în anumite zile , în Camera Comunelor. Galeria publică este deschisă atunci când Casa este așezat ( verificați site – ul  pentru ori oficiale).

Puteți sta, de asemenea, în galeria publică și urmăriți Camera Lorzilor, care are de obicei un timp mai scurt de așteptare.