O vizita Greenwich Market din Londra

Posted on

 O vizita Greenwich Market din Londra
Greenwich Market este una dintre cele mai bune surse din Londra pentru arte și meserii, cadouri unice, și antichități rare și de colecție.

Istoricul Greenwich Market

Nu a fost mult timp o conexiune puternică regal la Greenwich, merge înapoi la vechiul Palat Regal din Placentia, care a fost palatul principal al monarhului de la aproximativ 1450 la mijlocul secolului al 15-lea până la aproximativ 1700. Greenwich este locul de nastere al lui Henry VIII, Elisabeta i și Maria I.

Există, de asemenea, o legătură puternică de cumpărături, cu o Cartă de piață Royal fiind atribuită inițial Commissioners of Greenwich Spitalul în 1700 timp de 1000 de ani.

În zona principală de cumpărături în jurul valorii de drumul mare, există o mulțime de locuri pentru a mânca – multe bune pentru copii – și o mulțime de magazine mici și drăguțe – cele mai multe nu atât de bine pentru copii.

Noțiuni de bază pentru Piața Greenwich

Greenwich Market este în centrul Greenwich, în zona acoperită înconjurată de Colegiul Approach, regele William Walk, Greenwich Church Street, și Nelson Road.
Fiecare drum are o intrare pe piață:

  • de la abordarea de Nord, prin Colegiul
  • de Est prin Turnpin Lane
  • din sud, prin aleea dintre marcet Cărți Morris Ledlay
  • de Vest Via Turnpin Lane și Durnford Street.

Utilizați un planificator călătorie pentru a planifica traseul pe transportul public.

Greenwich Market Deschiderea Times

Magazine de piață și pub – uri sunt deschise toată săptămâna.
Tarabele: miercuri până duminică: 10:00 – 05:30

  • Miercuri: Artizanat, produse proaspete, produse alimentare-to-go
  • Joi: Vintage, autoaparare, Antichități, Alimente-to-go
  • Vineri: autoaparare, Antichități, Arte și meșteșuguri, Alimente-to-go
  • Sâmbătă și duminică: Arte și meșteșuguri, produse proaspete, Curiozități, Alimente-to-go

Evitați week-end, dacă doriți să vizitați cu copii în cărucioare pentru copii ca și în alte zile sunt mai silențioase și sunt mult mai susceptibile de a fi în măsură să se potrivească în cafenele și restaurante locale. Antrenorul și cai este un favorit local; zona sa de relaxare, de fapt face parte din piață.

managementul Greenwich Market dă prioritate comercianților care proiectează și să facă propriile lor produse, precum și importatori etice de specialitate. Unele tarabe sunt acolo în fiecare săptămână, dar există o mulțime de comercianți ocazionali astfel încât fiecare vizită la piață este diferită. De asemenea, înseamnă că, dacă vezi ceva ce doresc cu adevărat să cumpere, nu se bazează pe merge înapoi săptămâna viitoare să-l. Managementul de piață lucrează din greu pentru a menține un bun mix de produse de vânzare, astfel încât piața se simte mereu proaspete și interesante. La sfârșit de săptămână vă puteți aștepta să găsească până la 150 de arte și meserii tarabe și până la 25 de tarabe produse alimentare.