O vizită în Franța, în luna iunie: amendă vremea lui, și există multe de făcut

Posted on

O vizită în Franța, în luna iunie: amendă vremea lui, și există multe de făcut

Iunie este o lună glorioasă pentru a vizita Franța. Francezii se intra in starea de spirit de vacanță, deși principala lor sezon de vacanta este la mijlocul lunii iulie la mijlocul lunii august, de Ziua Bastiliei, la 14 iulie în jurul valorii de Aug.14. In timp ce Parisul este extrem de popular cu turiști în acest moment al anului, există o mult mai mult din Franța în afara Parisului, și puteți evita mulțimile acolo, dacă prea mulți turiști este negativ pentru tine.

Vremea în iunie

În luna iunie vremea în Franța este, în general, ușoară și poate fi glorios.

Puteți conta pe cerul albastru minunat și temperaturi calde cele mai multe ori, dar nu poate fi încă dusuri de primăvară și serile reci, în special în regiunile muntoase din Franța. Vremea variază doar puțin în întreaga țară în luna iunie. Aici sunt medii meteo pentru unele dintre cele mai importante orașe:

  • Paris: minimele 55 F, atingând valori maxime de 72 F
  • Bordeaux: minimele 53 F, atingând valori maxime de 75 F
  • Lyon: minimele 55 F, atingând valori maxime de 75 F
  • Nice: minimele 61 F, atingând valori maxime de 75 F
  • Strasbourg: minimele 54 maximele F 73 F

Ce să Pack

In timp ce cele mai multe zone din Franța au meteo similare, în iunie, de ambalare poate fi dificil dacă vizitați atât munți și Marea Mediterană. Acesta poate fi încă rece pe timp de noapte, în Alpi și pe teren mare, în timp ce se poate face plajă de-a lungul Mediteranei. Elementele de bază pentru a arunca in geanta includ haine din bumbac pentru zile însorite; o lumină jachetă, pulover sau spărgător; un costum de baie; umbrelă; și de protecție solară. pantofi comozi sunt o necesitate pentru orice călătorie în Europa.

La ce să te aștepți

Pe măsură ce vremea se încălzește, veți găsi că parcuri și grădini Franța sunt la cele mai bune lor, cu culori glorioase și flori mirositoare și arbuști care arată off. Toate muzeele și atracțiile, atât mari și mici, sunt deschise. Mulți încep orele de vară extinse, cu evenimente speciale in aer liber oferite.

Iunie este începutul sezonului de vârf festivalului, când Franța începe să sărbătorească totul, de la alimente la muzică și de la teatru de stradă la arte și meserii. Practic, fiecare oraș mare și oraș pune pe un spectacol. Iar vara sezonul festivalurilor de jazz se merge.

Shopping devine chiar mai bine în timpul sezonului de vară de vânzări. E pe la mijlocul lunii iunie până în prima săptămână a lunii august. Check out magazinele cu „soldes“ semne în ferestre.

Una dintre cele mai bune avantaje din iunie: Este timpul să se așeze la un trotuar cafenea sau pe o terasa uitam de lumea care trece, zi și noapte. Aceasta este o experiență franceză iconic și nu să rateze.

Repere

In afara de vreme teribil, flori înflorite și multitudinea de atracții Franța oferă, indiferent de sezon, iunie 2018 deține unele atracții speciale: