O vizită în Kintamani și Muntele Batur în Bali, Indonezia

Posted on

O vizită în Kintamani și Muntele Batur în Bali, Indonezia
Doar o oră la nord de Ubud, frumoasa regiune Kintamani în East Bali pare departe de plajele aglomerate Kuta. Muntele Batur se ridica vizibil deasupra unui peisaj viu de verdeață; cristalin Lacul Batur se sprijină în interiorul caldera activ. sate interesante și cel mai mare templu din Bali se agață de marginea vulcan activ.

Kintamani este un memento-carte poștală perfectă a ceea ce a făcut Bali atât de magic înainte ciocanul turismului lovit.

Cu drumuri bune în regiune, Kintamani poate fi ușor Explorer pe o excursie de o zi de la Ubud sau chiar Bali de Sud. Cu vederi excelente la vulcan și lac, t el satul de Penelokan a devenit poarta de acces în regiunea Kintamani.

  • Start aici: Citește Introducere în Bali pentru o prezentare generală.

Lucrurile să vezi în Kintamani

Cei mai mulți oameni vizita Kintamani pentru punctele de vedere uimitoare la Muntele Batur și lacul Batur de drumul în Penelokan. Norii se deplaseze de multe ori în timpul după – amiaza, sosesc la începutul zilei oferă oportunități mai bune fotografii .

Satele de margine ale Kintamani, Penulisan, Batur și Toya Bungkah sunt ușor accesibile de la Penelokan și sunt plăcute pentru a explora. Deși satele înșiși suferit o dată în primul rând cu pescuit și fructe livezi, turismul a preluat ca industria de plumb. O piață mare are loc în Kintamani la fiecare trei zile; să profite de alimente indoneziană pește ieftin, proaspăt prins din lac, și portocale de calitate din regiune.

Cocoțat deasupra satului Penulisan este cel mai mare templu din Bali . Pura Puncak Penulisan a fost reconstruită în 1926 după ce vulcanul revendicat templul hindus inițial. Urcusul de 333 trepte oferă vederi excelente ale coastei și peisajului din jur. Statui din interiorul templului data inapoi la inainte de secolul al 11 – lea. Rochie corectă și o donație de cel puțin $ 1 este de așteptat să intre Pura Puncak Penulisan.

  • Dreptul la Templu: Citiți ghidul nostru de temple din Bali pentru mai multe informatii despre locurile de cult Kintamani lui.

Muntele Batur în Bali

Nu fac nici o greșeală, Muntele Batur – sau Gunung Batur – este încă activă și noi erupții chiar au surprins excursioniști care au fost alpinism la summit – ul. Uriasul calderei este umplut parțial de Danau Batur, cel mai mare lac crater din Bali , precum și așezări și sate din jurul jantei. O deschidere secundară 2300-picior-înalt juts din lac crater și erupe în mod frecvent.

Turiștii care doresc să viziteze marginea craterului poate apuca unul dintre bemos portocalii (minivanuri) fie de la Penelokan sau Kintamani Village. Bemos de transfer de oameni pe tot parcursul zilei pentru aproximativ $ 1-un singur sens.

vederi uimitoare ale lacului Batur pot fi văzute într-o zi clar, cu toate acestea hassle prea mult de ghiduri și vânzători de suveniruri fac cei mai mulți oameni să faceți o fotografie și se lasă repede.

Alpinism Batur: Deși multitudinea de ghiduri în Kintamani vor spune călătorilor în caz contrar, fizic se potrivesc poate Summit vulcan independent , fără un grup de tur. Atingând un nivel maxim de 5,633 picioare, alpinism Muntele Batur se poate face într – o zi cu pantofi adecvate, cu toate acestea ploaie neașteptate pot face șisturi vrac și periculos de alunecos.

Abrupt, căi ce se intersectează la summit-ul face dificil de a discerne ruta cea mai scurtă – în jur de două ore – de la cel mai lung traseu de zece ore!

  • Dreptul la partea de sus: Citiți mai multe despre Muntele Batur și vulcani de cățărare din Indonezia.

Kintamani Hot Springs

Activitatea vulcanică din Kintamani a dat drumul la un număr de balnear care robinet în temperaturile scorching sub suprafața.

Batur Natural Hot Springs se poate ajunge pe un drum în pantă de la Penelokan. Situat chiar pe marginea de vest a lacului Batur, izvoarele termale are piscine calde și piscine reci furnizate-lac. Mats pentru lenevind de-a lungul malul lacului sunt locul perfect pentru a obține o băutură și să se relaxeze după o zi lungă de explorare.

Noțiuni de bază pentru Kintamani în Bali

Zona Kintamani este situată în nord-estul Bali, de-a lungul același drum nord-sud, care se întinde între Ubud și Penelokan.

De la Kuta: transport la Kintamani pot fi aranjate în agențiile de turism și pensiuni în jurul Kuta. Microbuze de multe ori de călătorie prin Denpasar și Ubud în drumul lor spre Kintamani; plimbare durează doar sub două ore, în funcție de opriri și de trafic.

În cazul în care merge direct la Kintamani de la aeroport, pentru a primi mai întâi o plimbare la terminalul Batubulan bemo / microbuz centrale. Microbuze lăsați sporadic atunci când este plin la Kintamani; prețul este de aproximativ 3 $. bemos locale fac zeci de opriri de-a lungul drum și necesită multă răbdare!

De la Ubud: Ambele turistice și autobuzele locale , care operează zilnic între Kintamani și Ubud în Central Bali; călătoria durează doar o oră. Rezervați biletul de la unul dintre multele agentii de turism din Ubud zi înainte.

Cazare Kintamani: Dacă aveți de gând să -și petreacă o noapte sau două în termen de vedere la Lacul Batur sau Gunung Batur, care pot fi ușor aranjate. Resorts în intervalul de la zona de patru stele , la nici o stea , la toate, cu cele mai multe paturi părtinitoare puternic față de călători backpacker cu bugete reduse.

Cu motocicleta: Având în propriul transport pentru a explora Kintamani este un mare avantaj. Scutere pot fi închiriate în Ubud pentru aproximativ 5 $ pe zi. Dacă suficient de încrezător pe o motocicletă, bucurându -se de la Bali pe drumul deschis este de neuitat. Odată trecut de congestie centrată în jurul Ubud, drumul spre nord este drept și plăcut ușor de plimbare. Toate vehiculele sunt obligați să plătească 60 de cenți de intrare în regiune chiar înainte de a intra satul Penelokan.

Climatice și Când să Du-

O abundenta de ploaie menține regiunea Kintamani luxuriantă și verde pe tot parcursul anului. Cele mai ploioase lunile ianuarie-februarie , uneori , fac drumuri impracticabile. Kintamani primește încă ploaie în timpul lunilor de vară secetoase ; plan pentru cel mai rău în cazul în care mersul pe motocicleta sau în cazul în care încercarea de a urca pe Muntele Batur.

Deși nu este aproape la fel de rece ca Muntele Rinjani în Lombok, temperaturile de seara din Kintamani sunt încă mai rece decât se aștepta în Bali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *