O vizită în Țara Galilor Castele – Un ghid turistic

Posted on

O vizită în Țara Galilor Castele - Un ghid turistic
Welsh vrea să vă spun că au 427 de castele împrăștiate în jurul valorii de partea lor în cazul în care Marea Britanie. Ei, probabil, fac, dar cel puțin 200 de castele din Țara Galilor sunt puțin mai mult decât ruine prăbușite sau terasamentelor care, cu ochiul neinstruit, arată ca caracteristici naturale asupra peisajului.

Cu toate acestea, că nu pleacă de la 200 de castele din Țara Galilor în valoare de vizitare. De unde începeți?

O abordare este de a înțelege un pic despre diferitele perioade de construire a castelului și apoi de a alege unele exemple bune de tipuri de castele în Țara Galilor care vă interesează cel mai mult. Deci, aici este o trecere in revista rapid pe constructorii castelului Welsh, împreună cu recomandările cele mai bune exemple.

Norman Castele

După ce William Cuceritorul a devenit conducător în 1066, unul dintre primele lucruri pe care le – a făcut a fost în siguranță țara prin acordarea terenurilor pentru nobilii săi loiali. Acele castele timpurii din Țara Galilor a crescut rapid. Cele mai multe au fost o combinație de terasamente și curți interioare din lemn închise numite Motte și Bailey castele. Mai târziu, weathly lorzi Norman construit și piatră de prelucrare a pietrei elaborate păstrează. Perioada de construire a castelului Norman din Țara Galilor a durat până în secolul al 13 – lea. Norman Castele merita vizitate includ:

Castele prinților Welsh

Istoria, după cum probabil știți, este scrisă de învingători – care fac , de asemenea , o treabă destul de bună se deplasează în pe ceva bun perdanții au lăsat în urmă. Prinții din Țara Galilor a construit castele de piatră în Țara Galilor pentru a se apăra împotriva invadatoare normanzi și, mai târziu, în limba engleză. Cea mai mare a ajuns să fie încorporate și construit peste de valuri succesive de învingători – deși Welsh erou național Owen Glendower a făcut câștiga înapoi o parte. Unul dintre cei care a capturat înapoi a fost spectaculos clifftop distrus castelul din Țara Galilor Carreg Cennan.

Click aici pentru o hartă care vă va ajuta să găsiți ruinele unor mai multe castele ale prinților Welsh.

Cetățile lui Edward I

Edward I al Angliei a condus două campanii militare împotriva velșii în secolul al 13-lea. În cele din urmă, el a înconjurat provincia North Wales de Gwynedd cu castele. Cei care rămân și astăzi, sunt unele dintre cele mai cunoscute și bine conservate castele în toate Marea Britanie:

Castele mai târziu

După secolul al 15-lea, galeză și englezii sa oprit să lupte între ei și necesitatea unor castele fortificate din Țara Galilor a dispărut. Unele castele importante au fost reamenajate în marile case de nobili și Royals. Câteva sunt încă ocupate în ziua de azi. Printre cele mai bune dintre aceste castele de mai târziu sunt: