O vizită la Forumul de la Roma – Istoria Forumul Roman și cum să-l vadă

Posted on

O vizită la Forumul de la Roma - Istoria Forumul Roman și cum să-l vadă

Forumul Roman ( de asemenea , cunoscut sub numele de Foro Romano în limba italiană, sau doar Forum) este unul dintre siturile antice de top din Roma , precum și unul dintre Top Roma Atracții pentru vizitatori. Ocupând un spațiu întins între Colosseum, Capitoliu, iar la parter Dealul Palatin, Forumul a fost centrul vieții politice, religioase, și comercial al Romei antice și oferă o imagine în splendoarea că , odată ce a fost Imperiul Roman. Via dei Fori Imperiali , un bulevard larg construită în timpul domniei lui Mussolini în secolul al 20 – lea, formează marginea de est a Forumului.

Forumul Roman Informatii vizitatori

Ore: zilnic 8:30 la o oră înainte de apusul soarelui; închis 01 ianuarie, 1 mai, și 25 decembrie.

Locație: Via della Salaria Vecchia, 5/6. Metro Colosseo oprire (Linea B)

Admitere: Prețul biletului curent este de 12 € și include accesul la Colosseum și Dealul Palatin. puteți evita linia de bilet de cumpărare Colosseum și Forumul Roman de bilete în avans.

Informații: Verificați oră și prețurile curente on – line sau să cumpere bilete on – line în euro , cu taxa de rezervare.

Puteți vizita, de asemenea, Forumul Roman, folosind Pass rom, un bilet cumulativ, care oferă tarife gratuite sau reduse pentru mai mult de 40 de atracții și include transport gratuit pe autobuze, metrou, tramvaie și Roma.

Forumul conține multe clădiri vechi, monumente și ruine. Puteți alege un plan al Forumului de la intrare sau de la orice număr de chioșcuri în toată Roma.

Roman Istoricul forumului

Clădire în cadrul Forumului datează încă din secolul 7 î.Hr. La capătul nordic al Forumului din apropierea Dealului Capitoliului sunt unele dintre cele mai vechi ruine ale Forumului, inclusiv resturi de marmură de la Bazilica Aemilia (rețineți că o bazilică în epoca romană a fost un site de afaceri și bani de împrumut); Curia, unde senatorii romani asamblate; și Rostra, o platformă pe care oratori timpurii au ținut discursuri, au fost construite în secolul al 5-lea î.Hr.

Prin secolul 1 î.Hr., când Roma a început domnia peste Marea Mediterană și brazde mari ale Europei, numeroase construcții au crescut în Forum. Templul lui Saturn și tabularium, arhivele de stat (astăzi accesibilă prin Muzeele Capitoline), au fost ambele construite în jurul 78 î.Hr. Iulius Cezar a început să construiască Basilica Julia, menit să fie o instanță de judecată, în 54 î.Hr.

Un model de construcție și de distrugere a continuat în Forumul de sute de ani, începând din 27 î.Hr., cu primul imparat al Romei, Augustus, și de durată prin secolul 4, când Imperiul Roman de Apus a fost cucerit de ostrogoți. După acest timp, Forumul a căzut în stare proastă și obscuritate aproape totală. Pentru sute de ani, în urma jefuirii Romei, Forumul a fost folosit în mare măsură ca o carieră pentru alte construcții în jurul valorii de la Roma, inclusiv zidurile Vaticanului și multe dintre biserici din Roma.

Nu a fost până în secolul al 18-lea că lumea redescoperit Forumul Roman și a început să excaveze clădiri și monumente într-o manieră științifică. Chiar și astăzi, arheologii din Roma continua săpăturile în Forum în speranța de a descoperi un alt fragment de neprețuit din antichitate.