O vizita Roma celebre Fântâna din Trevi

Posted on

O vizita Roma celebre Fântâna din Trevi
Fântâna Trevi sau Fontana di Trevi se află în fruntea listei de fântâni cele mai renumite din Roma, în cazul în care nu lumea. Un simbol reprezentativ al orasului, este o atracție liberă superioară ( cu excepția monedei poate doriți să arunce în), desen aproximativ 1200 de oameni la site – ul la fiecare oră.

Situat în centrul istoric al Romei, fantana sta pe un pătrat mic în apropierea intersecțiilor Via della Stamperia, Via di S. Vincenzo, și Via del Lavatore. Cea mai apropiată stație de metrou este Barberini , cu toate că , dacă doriți să vedeți Treptele Spaniole, ai putea obține cu siguranță pe la Spagna stația de metrou și de mers pe jos de Piazza di Spagna la fântână în aproximativ 10 minute.

Istoria Fântâna Trevi

Având în vedere numărul enorm de structuri antice din Roma, Fântâna Trevi este relativ modernă prin comparație. În 1732, Papa Clement al XII-lea a avut loc un concurs pentru a găsi un arhitect potrivit pentru a ambarcatiunile noua fantana terminale pentru Acqua Vergine: un apeduct care a fost de pompare de apă proaspătă în Roma din 19 î.Hr..

Desi artistul florentin Alessandro Galilei a castigat concursul, comisia a fost atribuit arhitectului local, Nicola Salvi, care a început imediat de construcție pe fântână barocă masivă. Influențat de un design Bernini care nu a fost efectuat, munca lui Salvi introduce o serie de elemente de interpretare, inclusiv coloane masive și pilaștri, cascadă apele într-un bazin de la baza sa, și o sculptură în forță a Oceanus și carul său în formă de cochilie trase de căluți și imblanziti de Tritons. Un pod cu o balustradă și figuri alegorice se plaseaza desupra un arc de triumf, reprezentand abundenta, fertilitate, bogăție și de agrement.

Fântâna Trevi a fost în cele din urmă finalizat 1762 de un alt arhitect, Giovanni Pannini, după moartea lui Salvi în 1751. O restaurare de 17 luni finanțat de casa de moda Fendi a fost finalizat în toamna anului 2015, aducând fântânii înapoi la splendoarea alb strălucitor.

Ce se poate face la Trevi Fountain

Din timpul zilei până la miezul nopții trecut, mii de turiști în jurul bazinului mulțimea largă Trevi lui pentru a prinde o bucatica din această creație de marmură fantastică de mermen, căluți și piscine rostogolea, toate prezidat de Oceanus, personificarea divină a mării.

Iată câteva lucruri de făcut în timp ce vizita Fântâna Trevi.

Aruncă o monedă în fântână. Turistii vizita de multe ori Fântâna Trevi pentru a lua parte la un ritual banul. Se spune că , dacă arunca o monedă în Fântâna Trevi, întoarcerea în Orașul Etern este asigurată. O a doua monedă a lansat promite veți găsi iubirea. O a treia ar trebui să garanteze căsătorie.

Pentru a face tragerea la sorti in mod corect (și acest lucru contează, aparent pentru ca norocul să dețină), se confruntă departe de fântână, țineți moneda in mana dreapta si amestecati-l peste umărul stâng.

Fi uimit de această capodoperă 18-lea baroc. Sculptat pe fondul Palazzo Poli, acest inspira venerație fantana travertin standuri 85 de picioare înălțime și aproximativ 160 de picioare lățime, deversând aproape 2.900.000 picioare cubi de apă în fiecare zi. Se estimează că aproximativ 3.000 de euro de monede sunt extrase din fântână în fiecare zi și donate în scopuri caritabile.

Este ușor să te distras de mulțimile si de operatori foto – dar luați câteva minute pentru a admira detaliile și amploarea acestei fântâni Monumental.

Să ne amintim scene din filme celebre filmate la fântână. Cinema a fost foarte bun la Fântâna Trevi de-a lungul anilor. Servind ca setare pentru astfel de filme clasice precum Federico Fellini La Dolce Vita, Jean Negulesco lui Trei monede într – o fântână , William Wyler Roman de vacanță , și chiar Roberts Julia lovit Eat, Pray, dragoste , Fontana di Trevi a devenit lucruri pe care italian sunt făcute visele. Nu poți merge trecere prin vad in fantana ca personajul Anita Ekberg a făcut în La Dolce Vita (de fapt, vă rugăm să nu!), Dar este încă distractiv pentru a retrăi momentele iconice cinematografice filmate aici.

Cel mai bun timp pentru a vizita

Desigur, cel mai bun timp pentru a vizita Fântâna Trevi este atunci când mulțimile sunt cel mai ușor lor. Acest lucru înseamnă să evite prânz și după – amiaza tarziu cand zona din jurul fântânii este înghesuit și aglomerat Dacă se poate ajunge acolo la asfințit, veți găsi că strălucirea seară și efectele dramatice ale iluminat creează o atmosferă cerească și romantică. Dimineata devreme este , de asemenea , o mare de timp pentru a fi acolo, ca piazza este liniștită și senină.

Cum să ajungem acolo

Localizare: Piazza di Trevi, 00187 Roma

De la Piazza di Spagna: Cap sud – est de Via di Propaganda și să continue pe Via di Sant’Andrea delle Fratte. Ia – o pe stânga Largo del Nazareno și dreapta pe Via della Panetteria. La Via della Stamperia face un drept și ajunge la Piazza di Trevi.

De la Gara Termini: Luați metroul A (linia roșie) la stația Barberini și la 8 minute de Piazza di Trevi.

Sfaturi vizitatorilor:

Nu ține cont de faptul că este strict interzis să înoate, se legene picioarele în apă, să mănânce sau să stea pe orice parte a monumentului. Cei care încalcă legea va fi amendat oriunde de la 450 € pentru înot, și 240 € pentru a sta, alpinism, sau picnicking pe fântână.

Atunci când mulțimile sunt la cele mai grele (și oricând, într-adevăr), să păstreze un ochi pentru hoți de buzunare și hoți mărunți – Fântâna Trevi este centrul turistic.

Atracții din apropiere

Pași spanioli. Un loc favorit pentru a lua o sarcină off, Scalinata di Spagna este o scară înclinată cu 138 de trepte, limitate prin Trinita dei Monti biserica. Scările au vedere la jucăușă Fontana della Barcaccia (fantana din barca urât) , proiectat de Pietro Bernini, tatăl lui Lorenzo Bernini Gian.

Piazza Navona . Acasă la trei fântâni impresionante, mai ales Fântâna lui Bernini a patru râuri, acest pătrat publice zbârnâie de oameni zi și noapte.

Panteonul . Bine conservate și uimitoare, acest fost templu păgân, construit în secolul 1 AD, este acum o biserică creștină. O minune a ingineriei, acesta are cel mai mare dom nearmat de ciment din lume.