Obisk Greenwich Market v Londonu

Posted on

 Obisk Greenwich Market v Londonu
Greenwich trg je eden izmed najboljših londonskih virov za umetnosti in obrti, unikatnih daril in redke starine in zbirateljske.

Greenwich Zgodovina trga

Tam je že dolgo močno kraljevski povezava do Greenwicha, vrača v stare kraljeve palače Placentia, ki je bil glavni palačo monarh je od približno 1450 do sredine 15. stoletja do okoli 1700. Greenwich je rojstni kraj Henrika VIII, Elizabeth jaz in Mary I.

Obstaja tudi velika nakupovalna povezavo, z Royal Charter trg, ki je prvotno dodeljena komisarjev iz bolnišnice Greenwich leta 1700 za 1000 let.

V glavnem nakupovalnem območju okoli visoke cesti, obstaja veliko krajev za jesti – veliko dobrega za otroke – in veliko srčkano trgovine – večina ni tako dobro za otroke.

Kako do Greenwich trgu

Greenwich trg je v centru Greenwich, v pokritem prostoru, obdan z College pristopa, kralj William Walk, Greenwich Church Street, Nelson Road.
Vsaka cesta ima en vhod na trg:

  • od pristopa Severna preko College
  • od vzhoda preko Turnpin Lane
  • od juga preko ulici med MARCET Knjige Morris Ledlay
  • Iz West Via Turnpin Lane in Durnford Street.

Uporabite načrtovalec potovanja načrtovati svojo pot v javnem prometu.

Greenwich Trg Odpiralni časi

Trg trgovine in gostilne so odprte vse dni v tednu.
Stojnice: sreda do nedelje: 10:00 do 5:30

  • Sreda: obrt, sveže pridelke, hrano za na pot
  • Četrtek: Vintage, spominki, Starine, hrano za na pot
  • Petek: spominki, Starine, umetnost in obrt, hrano za na pot
  • Sobota in nedelja: Arts & Crafts, sveže pridelke, Zanimivosti, hrano za na pot

Izogibajte vikend, če želite obiskati z otroki v vozičkih, kot so drugi dnevi tišji in ste bolj verjetno, da bi lahko, da se prilega v lokalnih kavarnah in restavracijah. Trener in konji je lokalni najljubši; njegova sedenje dejansko del trga.

Upravljanje Greenwich trga daje prednost trgovcev, ki oblikujejo in bi svoje izdelke, kot tudi strokovne etične uvoznike. Nekatere stojnice so tam vsak teden, vendar obstaja veliko priložnostne trgovcev, da vsak obisk na trg je drugačen. To tudi pomeni, če vidiš kaj si res želite kupiti, se ne zanašajo na vrača naslednji teden, da dobim. Vodstvo na trgu dela težko ohraniti dobro mešanico proizvodov za prodajo tako da je trg vedno počuti sveže in vznemirljivo. Ob koncu tedna lahko pričakujete, da bi našli do 150 domače in umetnostne obrti na stojnicah in do 25 stojnicah za prodajo hrane.