Obisk Tower Bridge razstava v Londonu

Posted on

Obisk Tower Bridge razstava v Londonu
Tower Bridge je ena izmed najbolj priznanih mostov na svetu in stališča Londona iz visokih steze so impresivne. Ko je bila zgrajena, je Tower Bridge največja in najbolj izpopolnjenih dvižni most kdaj koli zgrajen ( “dvižni” izhaja iz francoščine za “pregrevanje”).

Visoke Pohodne poti

Tower Bridge razstava je na dveh visokih steze (nad začetnem odseku), nato pa navzdol v motorju sob. Vsi prostori so v celoti dostopne in tam je dvigalo / dvigalo, da vas do visokih steze (in nazaj dol).

Lahko dobite nekaj veliko pogledov iz dveh visokih steze in osebje poznajo to postavljajo vprašanja. Steklo tla Tower Bridge je bil dodan v letu 2014 na obeh steze, tako da so zdaj odsekov v sredini, kjer si lahko ogledate na cesto in reko spodaj. Ta je prinesla veliko več obiskovalcev in to je tudi vredno preverjanje Tower Bridge dvižni čas, da vidim, če lahko obiščete videti eno od zgoraj.

Na voljo je tudi brezplačno wifi na odprtem steze, tako da lahko takoj delite svoje fotografije na družabnih medijev. Plus, da je brezplačna aplikacija za prenos videti most dvigniti na telefonu ali iPad, v primeru, da ne vidite dejanskega mostu dvigala ob obisku.

Visoke steze tudi prikazana v več jezikih, vključno z zasloni na dotik za kvize in informacij.

Fotografija je nujno spodbujati in obstaja majhna “okna kamere” lahko odpre, da se fotografije znamenitosti.

Kaj pričakovati

Od blagajni v severnem stolpu, začnete z dvigalom (dvigalo), do ene od visokih steze, 42 metrov nad reko Thames. Dvigalo spremljevalec pojasnjuje, kaj lahko pričakujemo na odprtem steze. V severnem stolpu, da je animirani video John Wolfe-Barry, Horace Jones in kraljice Viktorije v pogovoru portrete razpravljamo most in kako je nastala. To je zanimivo in poučno še zabavno.

Top nasvet:  Poglejte skozi okno v severnem stolpu, kjer ste prvič prišli, za veliko pogledom na Tower of London.

Obstajata dve visoki pešpoti, ki ponujajo neverjetno poglede in obstajajo znaki, da pojasni zgodovino Tower Bridge. Tam je ponavadi začasna razstava v enem od steze, tako da boste lahko izvedeli nekaj aktualen. Odkril sem Temze je globoka 9 metrov, ob oseki in obstaja 100 vrst rib, ki živijo pod mostom.

Dvigalo (dvigalo), dol je od južnega stolpa in vas popelje premostiti ravni. Od tam boste sledili modro črto naslikana na pločniku (pločnik), spustimo nekaj korakov in vpišite viktorijanske Engine sobe. Če ne morete upravljati korake To je kratek sprehod do konca mostu in zavijemo levo, levo, levo in boste dosegli isto mesto.

V strojnicami, lahko izveste več o hidravlične moči in se čudil, ki jih ta mojstrovina viktorijanske inženiringa. Spoznajte 6 stopnjah pare in vodno energijo, ki se uporabljajo od leta 1894 do 1976. Leta 1976 je Tower Bridge spremenjen v električno energijo.

Tvoj obisk konča na majhno trgovino s spominki, ki prodaja veliko Londonu spominkov.

Obiščite Trajanje:  1,5 ure

Bridge Dvigala

Ko se je Tower Bridge pogon s paro je postavljeno 600-krat na leto, ampak zdaj ga poganja električni motor, da se pojavijo približno 1.000-krat na leto. Tower Bridge je potrebno dvigniti, da bi visok ladje, potniške ladje, vojaške ladje in druga velika plovila skozi.

Tower Bridge Zgodovina

Leta 1884, Horace Jones in John Wolfe Barry začeli graditi Tower Bridge, vendar Horace Jones je umrl leto dni kasneje. Barry nadaljevalo in je trajalo 8 let za gradnjo. 432 moških je bilo zaposlenih za izgradnjo mostu in čez 8 let, le 10 moških umrlo kar je precej izjemen, saj ni bilo nobenih pravil glede zdravja in varnosti takrat.

imeli dve masivni pomoli, da se potopi v strugo, da podpre izgradnjo in več kot 11.000 ton škotski jekla zagotavlja okvir za Towers in pešpoti, z 2 milijona zakovic vse drži skupaj. To je bilo takrat oblečen v Cornish granita in Portland kamen; tako zaščititi osnovne jeklene konstrukcije in da mostu bolj prijeten videz. The Prince of Wales odprli Tower Bridge na 30. junij 1894.

Visoke steze so bile prvotno popolnoma odprt, in sicer brez strehe ali oken. Do leta 1910 so bili zaprti kot ljudje raje počakati na ulici, ko se je most dvigne namesto vodil po stopnicah s težkimi bremeni.

Dne 28. decembra 1952, številka 78 dvonadstropni avtobus ni uspelo ustaviti kot most začela naraščati. To je le uspelo počistiti treh metrov padel na drugi baskila. ne obstajajo fotografije, ampak umetniška vtis ovekovečena dogodek.

Leta 1976, je Tower Bridge pobarvana rdeče, bele in modre barve za praznovanje kraljičino srebrni jubilej (25 let kot kraljica). Pred tem je bil čokoladno rjave barve.

V letu 2009, freestyle motokros zvezda Robbie Maddison izvedel salto čez odprto Tower Bridge v sredi noči. Njegovo kolo je zdaj na ogled v motorju sob.

Informacije za obiskovalce

Odpiralni čas:

 • Poletje Delovni čas: od aprila do septembra: 10:00 – 17:30
 • Zima Delovni čas: od oktobra do marca: 09:30 – 17:00
 • Zaprto 24 in 25. decembra. Odprto od 10. ure na dan 1. januarja.

Naslov:  Tower Bridge razstava, Tower Bridge, London SE1 2UP

Uradna spletna stran:  www.towerbridge.org.uk

Najbližji Tube postaje:

 • Tower Hill (na severno od reke)
 • London Bridge (na južni strani reke)

Uporabite Planner Potovanje ali aplikacijo Citymapper načrtovati svojo pot z javnim prevozom.

Vstopnice:  Tam je zadolžen za Tower Bridge razstava. Oglejte si najnovejše cen za sprejem .

Jaz bi priporočal, pridobivanje London Pass in združuje potovanje v Tower Bridge razstava z Tower of London, da bi bilo boljše vrednosti dan ven.

Kje jesti lokalno:

 • Dock St Katherine je
 • Cafe v kleti mestne hiše (samo med tednom).
 • Refektoriju na Southwark Cathedral

Lokalne zanimivosti:

 • Tower of London
 • HMS Belfast
 • Golden Hinde
 • Tate Modern
 • Londonsko oko.

Si lahko ogledate tudi ljubezen Ključavnice na Tower Bridge in na drugih lokacijah v Londonu.