Octombrie la Londra: starea vremii, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

Octombrie la Londra: starea vremii, Ce să Pack, și ce să vezi
La fel ca o mare parte din restul anului, vremea la Londra în octombrie tinde să fie rece, acoperit de nori, și, uneori, umed. Temperaturile de după-amiază în jurul valorii de 60 hover F, si da, se va ploua.

Dar călătorii la Londra nu vizitează pentru a sta la soare, și există o mulțime de a le distra. Deci, pachet unele straturi și uneltele de ploaie pe măsură ce explorăm toate acolo este de a vedea și de a face în Londra, în cursul lunii octombrie.

Londra Vremea în octombrie

Nu e mare diferență în maximele medii zilnice și a temperaturilor scăzute din Londra, în luna octombrie. Afternoons top în jurul valorii de 60 F, temperatura scăzând la aproximativ 50 F timp de noapte. La începutul lunii, maximele ar putea ajunge în mijlocul anilor ’60 F, dar se așteaptă maxime în numai la mijlocul anilor ’50 F până la sfârșitul lunii.

Plouă o medie de 10 zile pe parcursul lunii octombrie, astfel încât șansele de a obține lovit cu unele chestii umede sunt relativ ridicate. Când nu plouă, se așteaptă o mulțime de nori; este acoperit de nori sau mai mult noros un pic mai mult de jumătate din timp.

De la căderea lui ea, soarele se mișcă departe de emisfera nordică, și așa cum progresează octombrie, zilele încep să se scurteze la Londra, cu ultima zi a lunii având doar nouă ore și 43 de minute de lumina zilei. Ora de vară britanică (BST) se termină în ultima duminică din octombrie și ceasuri de du-te înapoi cu o oră, la fel ca în Statele Unite.

Ce să Pack

Nu va fi nevoie pentru a pune un strat de grele, mănuși, pălării sau calde și eșarfe în valiza Londra, în luna octombrie. Dar, în luna octombrie, la fel ca în fiecare lună a anului în Londra, veți avea nevoie de o umbrelă, plus o pelerina de ploaie sau trenci. Adu hainele pe care le puteți straturi, cum ar fi blaturi cu mâneci lungi sau cămăși; pulovere din bumbac sau lână ușoară; și un joben greutate medie, cum ar fi o jachetă din lână sau jacheta din piele. În cazul în care acesta devine rece, aveți posibilitatea de top toate acestea cu trenci ta.

Adu blugi sau pantaloni de greutate medie pentru timpul zilei. Femeile s-ar putea dori să aducă un costum de fusta sau două pentru a lua masa afară sau nopți la teatru, iar oamenii ar trebui să aibă un sacou sport, pantaloni, și cravată sau un costum și cravată pentru serile afară.

Vei face o mulțime de mers pe jos de la Londra, indiferent dacă interesul dumneavoastră este de cumpărături, istorie, arhitectura, sau muzee, astfel încât aduce bine rupt-in-pantofi, închis-n picioare. Botine sunt o alegere excelenta pentru aceste temperaturi, și se păstrează picioarele uscate dacă plouă. Ia pantofi adecvate pentru îmbrăcăminte dvs. dressier, dar să fie conștienți de cât de confortabil sunt, deoarece serile afară s-ar putea implica, de asemenea, mersul pe jos semnificative.

Octombrie Evenimente în Londra

Festivaluri de film, Ziua poeziei, Săptămâna de ciocolată, festivaluri de recoltare, și o paradă patriotică marchează octombrie calendarul evenimentelor speciale din Londra.

 • British Film Institute London Film Festival : Organizat anual la mijlocul lunii octombrie din 1953. Acest festival masiv prezinta sute de filme, documentare și filme scurte de la mai mult de patru zeci de țări.
 • Perlate Kings & Queens Harvest Festival : Festivalul are loc la  sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie. Acest festival celebrează tradiția familiilor perlate din Londra, o organizație de caritate care a început în secolul al 19 – lea , atunci când oamenii impodobita tinutele cu butoane perla pentru a atrage atentia la ridicarea banilor.
 • Raindance Film Festival : Are loc la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie. Acest eveniment celebrează filmul independent în locații diferite din Londra.
 • Londra Restaurant Festival : pregateste – te pentru unele mare mănâncă la această celebrare oraș mare de a mânca că merge pe toată luna octombrie. Câteva sute de restaurante participa la excursii-hopping restaurant, evenimente găzduite bucătar, și weekend – uri gastronomice.
 • Plenty octombrie pe Bankside : Acest festival anual recolta de toamnă reunește obiceiuri străvechi, teatru, și o mulțime de evenimente contemporane.
 • Ziua Națională Poezie : are loc peste tot în Regatul Unit , in fiecare luna octombrie. Ea celebrează poezie și puterea de a acoperi diferențele și să facă oamenii să se simtă conectat.
 • Ciocolata Săptămâna : Un eveniment de o săptămână la jumătatea lunii octombrie full-on decadență. Este cel mai mare eveniment de ciocolata din Marea Britanie și oferă degustări, demonstrații și ateliere de lucru. Aceasta culminează în ciocolată spectacol la Londra Olympia.
 • Frieze Art Fair : piese contemporane de la mai mult de 160 de galerii de top din întreaga lume sunt prezentate la acest târg de artă anual în Regent Park.
 • Trafalgar Day Parade : A avut loc duminică cel mai aproape la 21 octombrie, acest eveniment în Trafalgar Square marchează aniversarea bătăliei de la Trafalgar , în anul 1805. Acesta dispune de o serie de evenimente și o paradă duminică , care vede mai mult de 400 de Cadeți Marea de peste martie Marea Britanie , în numele Marinei Regale.

Octombrie Sfaturi de călătorie

Calatorind la Londra în octombrie înseamnă că veți întâlni mulțimile mai puține decât în ​​timpul sezonului de vară de călătorie de mare. S-ar putea fi în măsură să buturugă o cameră de hotel, la o rată ușor mai scăzută și tarife mai bune plane. Dar nu lasa garda jos în ceea ce privește necesitatea rezervelor.

 • stagiune de teatru este în treapta de viteză ridicată în luna octombrie, iar din West End din Londra este și celebră în întreaga lume în ceea ce mulți vizitatori și localnici listă trebuie să-do, bilete de carte de teatru în avans posibil.
 • Rezervați camere de hotel, cât mai curând știți datele de călătorie, astfel încât să puteți țintui orice tarife de sezon umăr înainte de a începe să se umple, cu rezultatul că ratele vor merge în sus.
 • Dacă doriți să mănânce la un restaurant special, care este în cerere mare de la localnici sau în zona de teatru, carte devreme.
 • Planificați-vă prioritățile cu un ochi la vremea; se așteaptă că va trebui să-și petreacă mai multe zile sau părți de zile în interior, la muzee sau locuri istorice care urmează să fie la adăpost de ploaie.