Ogled na številka 11 London Bus

Posted on

Ogled na številka 11 London Bus
Mi uživajo panoramski hop na / hop off bus in “na mestu” strokovnjak komentar lahko ponudijo, je vredno to, da nismo poskušali opustiti veliko storitev, ki jih ponujajo. (Big Bus Tours je še posebej dobro.) Ampak, če iščete bolj proračuna način ogleda znamenitosti, ali pa se počutijo bolj samozavestni raziskujejo neodvisno, potem obstaja nekaj London javni prevoz avtobusne proge, pri katerih se v kar nekaj velik znamenitosti ob poti.

Ostriga kartico ali enodnevna travelcard naredi vse avtobuse (in cevi in ​​London vlake) je hop na / storitev hop off.

podrobnosti

  • Čas, potreben: 1 ura cca.
  • Začetek: Liverpool Street postaje
  • Zaključek: Victoria station

To je super, poceni ogled poti. Hočeš poskusiti in dobili gor sedež v prvi vrsti za najboljše poglede in, če je mogoče, sedi na desni strani za to pot.

Kaj boste videli

Potovanje se začne v Londonu in v nekaj minutah ste na območju postaje “Banka”, da ima Bank of England na vaši desni, Royal Exchange na levi in ​​Mansion House naravnost. Ali ugotavlja, da je večina od Londona zaprte ob vikendih.

Bank of England je drugi najstarejši centralna banka na svetu (ustanovljen 1694). arhitekt stavbe je bil Sir John Soane, mesto pa se širijo v treh hektarjev. vzdevek banke je “stara dama Threadneedle Street” zaradi 1797 risanke, ki prikazuje predsednika vlade (William Pitt mlajši) poskušajo privabiti banko, ki je bila prikazana kot starejša ženska nosi obleko, narejeno iz bankovcev. Na voljo je brezplačno Bank of England muzej, kjer lahko poskusite dvigniti zlato bar.

Spletna stran Royal Exchange je bil trgovsko središče že od 1500, vendar ta stavba samo sega v leto 1800. To ponovno odprli leta 2001 kot luksuzni nakupovanje in restavracije kompleksa. Tam je Gucci, Hermes in Tiffany & Co v notranjosti, vendar naj vas to ne prestraši, saj lahko le ustavite za čaj ali kavo v Grand Cafe in uživajte v okolico.

Mansion House je uradna rezidenca župan Londona. (To ni ista oseba, ki je župan Londona, ki dela v Mestni hiši.) Gospod župan je tisti, ki pride, da imajo veliko parado za svojo otvoritev v novembru vsako leto imenuje Gospoda župana Show.

Približno 5 minut naprej po poti, pridemo Stolnica svetega Pavla. objava Avtobusno postajališče je za “svetega Pavla pokopališče, vendar ga ne smete zamuditi veliko stavbo na desni.

Kmalu po avtobusne postaje, ki jih semaforju, ne na hitro pogledamo na levi videti Millennium Bridge in čez Temzo v Tate Modern.

Stolnica svetega Pavla je zasnoval Sir Christopher Wren pred več kot 300 leti. Stoji 365 metrov visoko in je 528 korakov od katedrale tal do zlatega galeriji.

Tudi vse gradnje, ki se nenehno dogaja v Londonu – resno, ne boste nikoli dobili fotografijo skyline brez dvigala – obstaja nekaj zaščitenih pogledov v Londonu in se večinoma nanašajo na katedralo svetega Pavla, da imajo arhitekti načrtujejo svoje nove visok pisarniški bloki v nenavadnih oblik. Če se zatakne v prometu tukaj naredite občudovali kontrastnih arhitekturnih slogov v tem območju.

Ali seznanjen, kip pred katedralo ni Queen Victoria, kot večina ljudi misli, vendar je v resnici, Queen Anne ko je bila vladajoča monarhinja, ko Pavla Katedrala je bila končana.

Po križišču na Ludgate Circus, avtobus gre naravnost in po Fleet Street. To je bila doma iz nacionalnih časopisov, vendar so se vsi preselili še bolj proti vzhodu. Ali pazi za staro stavbo Daily Express na desni strani, saj je čudovit primer Art Deco arhitekturo v Londonu.

Prav tako boste mimo sir pivnica Ye Olde Cheshire na vaši desni strani, ki je priljubljen pri Dr. Samuel Johnson, Charles Dickens, WB Yeats in seveda novinarji, ki so delali na ulici. Zdaj služi odlično pub pito.

In poglej na levi strani ceste preveč za ogled TIPPERARY – London najstarejši irski pub, skoraj nasproti Cheshire Cheese.

Ko opazite cerkev na desni strani (to je St Dunstan je na Zahodu), tik preden je stavba z velikim napisom na sprednji strani: nedelja Post / Ljudska prijatelja / Ljudska list / Dundee Courier , ki naj bi mesto Sweeney Todd je Brivnica.

Kmalu po tem, ko dosežejo Royal sodišč, na desni strani, ki je neverjetno grand viktorijanske stavbe.

Ne pozabi narediti hiter pogled na levi preveč videti Twinings Tea Shop & muzej nasproti.

Cerkev na vaši desni je St Clement Danci in njegove cerkveni zvonovi igrati pomaranče in limone vrtec rima v rednih časih čez dan; Ponavadi, 09:00, 12:00, 03:00, 18:00, 21:00.

Ko se premikate proti Aldwych pazi na levi strani za zaprto postaji londonske podzemne železnice z znakom Strand Station. Ne boste našli to na nobeni cevi karti, kot je bila zaprta že več let. To je bolj znan kot Aldwych postaje in se uporablja kot televizijski in filmski snemanje lokacijo. To je mogoče videti v Patriot Games , V kot vroče maščevanje , pokore , 28 dni kasneje in še veliko več.

In poglej na desni strani za Avstraliji hišo, ki je bila uporabljena kot Gringotts čarovniški banke v Harry Potter filmov.

V naslednjem križišču gre mimo Waterloo Bridge na levi in ​​avtobus nadaljuje naravnost na Strand.

Pazi za Savoy Hotel na levi strani, ki je določen nazaj, vendar jo bodo opazili zaradi velikih topiary mačke na vhodu.

V prihodnjem obdobju bi morali biti sposobni videti zgornji del stolpca Nelson, saj boste dosegli Trafalgar Square v nekaj minutah. Ko slišite obvestilo avtobus za “Cross postaje Charing” (to je na levi), se pripravite, da si pravi za Trafalgar Square. Videli boste Admiralty Arch naravnost pred zavije avtobus levo na Whitehall in to je naravnost navzdol, da se “Big Ben”.

Pogled na desno za Horse straže Parade videti nameščen konjenico, saj je to uradni vstop v Buckinghamski palači, čeprav palača je na drugi strani parka St James ozadju tukaj.

Skoraj nasproti na levi strani je bankete House, ki je edini preostali stavba nekoč ogromno Whitehall Palace. Strop ima neverjetne slike s Rubensa in stavba je tudi znan kot Charles sem bil obglavljen na platformi zunaj.

Boste mimo 10 Downing Street, kjer je predsednik vlade živi, ​​a ne vidite znameniti črni vrata, saj obstajajo velike varnostne vrata, vendar boste vedeli, da je na vaši desni, ko vidiš policiste na dolžnosti s strelnim orožjem.

Pred Parlament trg z domov parlamenta in Big Bena na levi, Westminster Abbey v diagonalni desno in vrhovno sodišče nasproti domov parlamenta. Ne morete dobiti veliko pogled na Big Ben, žal, ampak avtobus vozi okoli trga in ne boste dobili veliko pogledov Westminster Abbey.

Dodatne možnosti

Pot avtobus nadaljuje po Victoria Street in boste mimo New Scotland Yard na vaši desni strani in Westminster katedralo na levi, preden dosežejo Victoria postajo.

To potovanje traja približno eno uro in vam predlagamo sestopu tukaj, čeprav je avtobus pa še naprej na Fulham v jugozahodnem Londonu. Če boste ostali na vas bo videti kraljevo Road v Chelsea, ki je sedaj upmarket nakupovalno območje, vendar je bil po samem vrhu subverzivne kulture z Mary Quant in mini krila v 1960 in punkerji v 1970.