Oktobra v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

Oktobra v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
Tako kot veliko od konca leta, vreme v Londonu oktobra kaže, da je kul, oblačno, in včasih mokro. Popoldanske temperature gibala okrog 60 F, in ja, se bo deževalo.

Toda potniki v London niso na obisku, da vpijejo na soncu, in tam je veliko, da jih zabavali. Torej paket nekaj plasti in dežja prestavi, kot ste raziskati vse, kar je za videti in početi v Londonu, v oktobru.

London Vreme v oktobru

Ni veliko razlike v povprečnih dnevnih vzponih in nizkih temperaturah v Londonu v oktobru. Popoldne vrh prazno okoli 60 F, pri čemer je temperatura padla na okoli 50 F ponoči. Na začetku meseca, lahko vzponi dosegel v sredini 60. let F, vendar pričakujejo, vzponi v samo sredi 50-ih F do konca meseca.

Dežuje povprečno 10 dni v oktobru, tako da vaše možnosti za pridobivanje udaril z nekaj mokrega stvari so relativno visoki. Ko ni deževalo, pričakujejo veliko oblakov; je oblačno ali pretežno oblačno malo več kot polovico časa.

Ker je jeseni, je sonce oddaljuje od severne poloble, in kot napreduje oktober, se dnevi krajši v Londonu, pri čemer je zadnji dan v mesecu, ki ima le devet ur in 43 minut dnevno svetlobo. Britanski poletni čas (BST) se konča zadnjo nedeljo v oktobru, in ure nazaj eno uro, tako kot v Združenih državah Amerike.

Kaj Pack

Ne bo vam treba postaviti težke plašč, rokavice, ali tople kape in šale v Londonu kovček v oktobru. Toda v oktobru, kot v vsakem mesecu leta v Londonu, boste potrebovali dežnik, plus plašč ali trenchcoat. Prinesite oblačila, ki jih lahko plast, kot z dolgimi rokavi vrhovi in ​​srajce; bombaža ali lahke volnene puloverje; in srednje teže Zgornji del, kot jopič volne ali usnjeno jakno. Če postane hladno, si lahko top vse to s svojim trenchcoat.

Prinesite kavbojke ali srednje teže hlače za podnevi. Ženske bi želeli, da bi krilo obleko ali dva za jedilnico ven ali noči v gledališču, in ljudje morajo imeti športno jakno, hlače, in kravato ali obleko in kravato za zvečer ven.

Boste delaš veliko hoje v Londonu, ali je vaš interes nakupovanje, zgodovina, arhitektura, ali muzeji, tako da bi dobro razdeljene-v, zaprto-toe čevlje. Gleženj škornji so odlična izbira za te temperature in so vaše noge suhe, če dežuje. Sprejme ustrezne čevlje za svečane obleke, vendar se zavedajo, da so udobni, ker zvečer ven lahko vključuje tudi pomemben hojo.

Dogodki oktobra v Londonu

Filmski festivali, Poezija Dan, čokolada teden, festivali trgatve, in domoljubne parado obeležili oktobra posebnih dogodkov koledar v Londonu.

 • Britanski filmski inštitut London Film Festival : odvija vsako leto sredi oktobra leta 1953. Ta ogromen festivala kaže na stotine filmov, dokumentarcev in kratkih filmov iz več kot štiri ducat državah.
 • Biserna Kralji in kraljice Harvest Festival : Festival je potekal  konec septembra ali v začetku oktobra. Ta festival praznuje tradicijo v Londonu biserno družin, dobrodelno organizacijo, ki se je začel v 19. stoletju, ko ljudje krasijo obleke z gumbi biserne, da bi pritegnili pozornost pri zbiranju denarja.
 • Raindance filmski festival : Pojavi konec septembra ali v začetku oktobra. Ta dogodek praznuje neodvisnega filma na različnih lokacijah v Londonu.
 • London Restavracija Festival : Pripravite se za nekaj veliko poje v tem mestu za celotno praznovanje jeste, da gre na celotnem mesecu oktobru. Več sto restavracij sodelujejo v restavraciji skokov ture,-chef gostila prireditev in gastronomskih vikendih.
 • Oktober Veliko o Bankside : Ta letni festival jesenski pridelek združuje starodavne navade, gledališče in veliko sodobnih dogodkov.
 • Dan državnosti Poezija : Poteka po vsem Združenem kraljestvu vsak oktobra. To praznuje poezijo in svojo moč za premostitev razlik in da se ljudje počutijo povezani.
 • Čokolada teden : enotedenski dogodek sredi oktobra polno na dekadenco. To je v Veliki Britaniji največji čokoladni dogodek in ima degustacije, predstavitve in delavnice. To bo dosegla vrhunec v The Chocolate Show v Londonu Olimpiji.
 • Friz Art Fair : Sodobne kosov iz več kot 160 vodilnih galerij po vsem svetu, se pokaže v tem letnem sejmu umetnosti v parku Regent.
 • Trafalgar Day Parade : Held v nedeljo najbližje 21. oktober, je ta dogodek v Trafalgar Square zaznamuje obletnico bitke pri Trafalgarju leta 1805. Ima vrsto dogodkov in nedeljsko parado, ki vidi več kot 400 morje kadete od vsepovsod v UK pohod v imenu kraljeve mornarice.

Oktober Potovalne Nasveti

Potovanje v London v oktobru pomeni, da boste naleteli na manj gužve kot v visoki poletni potovalne sezone. Morda bi lahko Čvoruga hotelsko sobo na nekoliko nižji stopnji in boljših letalskih vozovnic. Ampak ne pustite, da vam stražar navzdol glede potrebe rezervacije.

 • Gledališče sezona je v visoki prestavi v oktobru, in ker londonskem West Endu je svetovno znan in veliko obiskovalcev in domačinov “seznam must-do, knjige gledališke vstopnice, kolikor je mogoče vnaprej.
 • Knjiga sobe takoj, ko poznate svoje podatke o potovanju, tako da lahko Zakovati vse stopnje rame sezono, preden začnejo napolniti, kar pomeni, da se bodo cene gredo gor.
 • Če želite jesti na posebni restavraciji, ki je v veliko povpraševanje z domačini ali v gledališki četrti, knjigo zgodaj.
 • Načrtujte svoje prednostne naloge, s pogledom na vreme; Pričakujemo, da boste morali porabiti več dni ali dele dni v zaprtih prostorih, v muzejih ali zgodovinskih znamenitosti, da bodo zaščitene pred dežjem.