Skip to main content

Opt Festivaluri Singapore Nu trebuie să ratezi

Opt Festivaluri Singapore Nu trebuie să ratezi

Singapore este o țară relativ tânără, cusute împreună de radical diferite rase și culturi. Nu e de mirare sărbătorile lor sunt, de asemenea, destul de diverse!

Ambele sărbători religioase și sărbători laice au loc în Singapore, iar oaspeții sunt încurajați să participe la nici una dintre ele, indiferent de special loialitatea ta religioasă sau culturală. În timpul sărbătorilor religioase / culturale, Singapore enclave etnice transforma în zone, festive căptușit cu Bazaar iluminate intens; pentru mai multe festivități seculare, activitățile au loc peste tot în jurul insulei.

Anul Nou Chinezesc este Singapore evidenția de vacanță, sărbătorit cu entuziasm de majoritatea etnică chineză din Singapore. (În 2019, Anul Nou Chinezesc începe pe 05 februarie .)

familiile chineze se reunesc pentru reuniuni de familie, oferind „Hong Bao“ (plicuri de bani) membrilor familiei necăsătorite, și faza de recuperare.

Vizitați enclavă etnică Chinatown Singapore pentru a găsi străzi iluminate cu felinare și focuri de artificii: întregul cartier devine un Bazarul mare. (Citiți despre Shopping în Chinatown, Singapore.)

Uita-te pentru două evenimente majore care au loc în timpul Anul Nou Chinezesc – pentru Chingay Parade, o parada stradă, care are loc de-a lungul Formula One padocul de lângă Singapore Flyer; și râul Hong Bao, explozie de distracție, jocuri și alimente Esplanade Park. În altă parte în jurul valorii de Chinatown, a verifica festive Street bazaruri și scenă de noapte, spectacole au loc numai în jurul valorii de această vacanță specială.


Populația Tamil Singapore onorează zeului hindus Subramaniam pe Thaipusam. Adepții se angajează sacrificii spectaculoase pentru a câștiga favoarea cu Subramaniam, cum ar fi poartă kavadi: un altar portabil atașat la devot de 108 frigarui de metal înfipte prin piele!

Aceste devotati pot fi văzute în procesiunea tradițională carul care începe la Perumal Templul Sri Srinivasa la Serangoon Road, procedând la Vinayagar Templul Layan Sithi la Keong Siak Road.

Thaipusam este o sărbătoare mobilă în raport cu calendarul Gregorian: în 2019, are loc la 21 ianuarie .


Hari Raya Puasa marchează sfârșitul sezonului postului de Ramadan, și este sărbătoarea musulmană cea mai aviditate sărbătorită în Singapore. (În 2019, aceasta are loc în seara zilei de 04 iunie .)

Acțiunea este centrată în principal în jurul enclavei etnice arabe / malay Kampong Glam: bazaruri stradă se servesc o mare varietate de produse alimentare malaeză în ajunul Hari Raya Puasa, o rupere delicios de rapid pentru multe Singaporeans foame.

Dimineața, musulmanii se adună la moschee să se roage, apoi țineți reuniuni cu familiile în haine noi de brand. Clădirile istorice din jurul Kampong Glam sunt decorate festiv pentru această ocazie, și hoteluri și restaurante în jurul zonei da oferte speciale Hari Raya-tematice pentru turiști și localnici deopotrivă!

Celebrarea nu este un eveniment pur musulman – acesta a devenit mai popular pentru a invita prietenii non-musulmanilor în gospodărie cuiva pentru a ajuta la sărbători ziua.

4. Singapore Food Festival: hawkers și Fine Dining Unite

Singapore Food Festival
Singapore este-food nebun pe tot parcursul anului – iar acest lucru vine la un cap la Food Festival din Singapore, un eveniment anual a avut loc toate iulie .

patrimoniul culinar solid din Singapore intră în centrul atenției în timpul Festivalului alimentar, cu bucătari locali și internaționali care arată Skillz lor supărat pe locuri în întreaga insulă. ateliere culinare, evenimente tematice alimentare, concursuri de gătit, și prelegeri de bucătari notabile introduce vizitatorii să se bucure de arome din întreaga lume.

Singapore Hawker Sărbătoarea atrage cele mai multe standuri Hawker de top din Singapore într-un singur loc, care economisesc turisti probleme de roaming în toată insula pentru a le încerca. Hawker tariful va fi servit alături de preparate din bucătăria de la bucătari de top ale insulei, într-un eveniment numit streat – meseni va fi contestată pentru a decide care este mai bine!

Chiar dacă nu participă la evenimente speciale Food Festival lui, nu va fi lăsat afară: restaurante și magazine oferă oferte avantajoase produse alimentare în această perioadă a anului, astfel încât mânca!


Festivalul fantomă foame appeases fantomele care (Taoistii cred) cutreierau pamantul timp de o lună în fiecare an. (În 2019, ea începe pe 15 august ) Aceste fantome sunt ușor potolită cu opere tradiționale chineze și sărbătorile extravagante, toate a avut loc în aer liber în public.

Festivalul a devenit o sărbătoare cu drepturi depline a culturii tradiționale chineze, cu spectacole de divertisment din China peste tot, amestecat cu omniprezentă mirosul de bastoane Joss ardere în fața altare mici. Familiile vor arde meserii de hârtie în formă de articole moderne (autoturisme, bani, clădiri condominiu) pentru utilizare strămoșii lor.

Un lucru pe care nu se va vedea în Singapore în timpul foame fantomă luni: se ocupa de afaceri. Chinezii cred că nu ar trebui să călătorească sau să ia decizii de afaceri majore în acest timp, deoarece va fi curtat ghinion!

Singapore Grand Prix
In fiecare septembrie , Singapore Grand Prix ia în stradă! 3.14 mile Formula ruta țării este centrată în jurul districtul modern al Marina Bay, careens în jurul valorii de unele dintre cele mai cunoscute locuri turistice-Singapore, și are loc pe timp de noapte (prima dată acest lucru a fost permis să se întâmple).

Puteți verifica curse de la orice bar sportiv, dar nimic nu bate un loc în tribune, cu Apărători pentru urechi de protecție împotriva urletul asurzitor al mașinilor de curse trecut. fanii Formula unu au acum o multitudine de opțiuni în ceea ce locuri este în cauză, în funcție de bugetul dumneavoastră.

Cursa din Singapore Formula 1 este de asemenea, câștigă faima ca un eveniment de muzica pop, ca organizatorii aduc într-o gamă uimitoare de talent muzical pentru a păstra publicul distra între ture. gama 2016 include Adam Lambert, Pentatonix si Kylie Minogue.

7. Deepavali: Little India Părțile jos


Comunitatea hindus din Singapore sărbătorește Deepavali ( de asemenea , cunoscut pentru restul lumii ca Diwali ) pentru a comemora victoria Domnului Krishna asupra răului. Deepavali este începutul Anului Nou indian (în 2019, va avea loc la 27 octombrie ), și este sărbătorită în Little India , în primul rând.

La fel ca festivitățile de Anul Nou de alte religii din regiune, hindușii sărbătoresc sezonul de exploatație reuniuni de familie, aruncarea „house deschise“ părți, care dețin piețe în aer liber, și soluționarea datorii. Case sunt decorate cu arta podea ( Kolam ), beteala, și frunze de mango. Copiii lumina sparklers, și rânduri de lămpi cu ulei sunt plasate in casa pentru a aduce lumina bunătății în gospodărie.

Pietele din Little India sunt cel mai bun loc pentru vizitatori pentru a intra în starea de spirit Deepavali. Serangoon Road vine în viață cu bazaruri și spectacole culturale pe tot parcursul lunii octombrie. India Little Campbell Lane este organizată într-un bazar stradă de vânzare indian cheltuieli diverse, de la condimente la Saris. Iar Deepavali Street Parade transformă Little India în cea mai tare scena petrecere a insulei.

Little India strălucește cu arcuri de lumini strălucitoare, și Serangoon Road vine în viață cu bazaruri și spectacole culturale pe tot parcursul lunii octombrie. „Lumina-up“ de Serangoon Road este frumos pentru a vedea, în special pe porțiunea dintre Sungei Road și Lavender Street.

Sezon Yuletide Singapore se întinde la peste șase săptămâni, începând din noiembrie , când zona comercială Orchard Road inițiază un Crăciun plin de culoare Light-Up; și terminând cu celebrarea Anului Nou în Marina Bay.

Sărbătorile de Crăciun de pe insulă sunt de vis pentru amatorii de cumpărături – program prelungit mall spur cumpărători la noi culmi de exces, împinse de noi promoții de cumpărături la stânga și la dreapta.

Ca decembrie dă drumul la Anul Nou, partidele izbucni să-l sune în, din ce în ce mai populare ZoukOut la Bay nou partid An Marina care culminează cu eliberarea de mii de „Sfere“ Dorind în apele golfului.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *