Orașul Vatican Ghid turistic – Ce face și vedea în Vatican

Posted on

Orașul Vatican Ghid turistic - Ce face și vedea în Vatican
Vatican, de asemenea, numit Sfântul Scaun, este un stat suveran și independent mic. Vaticanul este doar 0.44 sq. Km. și are o populație mai mică de 1000. Orașul Vatican a câștigat independența din Italia la data de 11 februarie 1929. Peste cinci milioane de oameni vizitează Vatican în fiecare an.

Sfântul Scaun este sediul religiei catolice și de origine a Papei, deoarece 1378. Papa trăiește în apartamentele papale din Vatican, și biserica Papa, Bazilica Sf. Petru, se află în Vatican.

Vatican Locație

Vaticanul este înconjurat de Roma. Vizitatorii intră Vatican prin Piața San Pietro. Cel mai bun mod de a merge la Vatican de la Roma istoric este peste podul Ponte St. Angelo. Peste pod, se ajunge la Castel St Angelo, chiar în afara Vatican. Castel St Angelo are un pasaj de legătură la Vatican odată folosit de către papi fugă.

În cazul în care să stea lângă Vatican

Dacă aveți de gând să-și petreacă mult timp vizitând atracțiile din Vatican, ar putea fi convenabil să stați într-un hotel sau cazare și mic dejun lângă Vatican.

Muzeele Vaticanului

Muzeele Vaticanului este cel mai mare complex muzeal din lume, cu peste 1400 de camere. Muzeele Vaticanului Complexul include muzeu, galerii cu 3000 de ani de arta, Capela Sixtină, și părți ale palatului papal. Există o cantitate uimitoare de artă, inclusiv o sală de lucrări de Raphael. Pinacoteca Vaticana este, probabil, cea mai bună galerie de poze din Roma, cu multe lucrări renascentiste. Una dintre cele mai impresionante săli este Sala Hărților, cu picturi murale de hărți vechi ale terenurilor papale.

O vizită la Muzeele Vaticanului

La Muzeele Vaticanului, ai alege din patru trasee diferite , toate se termină cu Capela Sixtina. Din cauza vastitatea muzeului, este înțelept să ia un tur ghidat Muzeele Vaticanului. Vizitatorii cu rezervări pentru tururi cu ghid sau care rezerva bilete în avans , fără a intra în așteptare în linie. Muzeele sunt închise duminică și sărbători, cu excepția ultima duminică a lunii , atunci când acestea sunt gratuite. Aici este Muzeele Vaticanului O vizită de bilete și informații despre rezervare. Selectați Italia , de asemenea , vinde Treci Bilete Linia Vatican Museums pe care le puteți cumpăra on – line în dolari SUA.

Capela Sixtină

Capela Sixtina a fost construit din 1473-1481 atât capelă privată papei și locul de desfășurare pentru alegerea noului papă de cardinali. Michelangelo a pictat celebrele fresce de tavan, cu scenele centrale care descriu creația și povestea lui Noe, și decorat peretele altarului. scene biblice pe pereți au fost create de mai mulți artiști celebri, printre care Perugino și Botticelli. A se vedea Capela Sixtina O vizită de informare, artă și istorie.

Piața Sfântul Petru și Basilica

Bazilica Sfântul Petru, construit pe locul unei biserici care acoperă mormântul lui Petru, este una dintre cele mai mari biserici din lume. Intrarea în biserică este liber, dar vizitatorii trebuie să fie echipați corespunzător, fără genunchi goale sau umeri. Bazilica Sfântul Petru este deschis zilnic, 7 am-19 (până la 18 octombrie-martie). Mase, în italiană, au loc toată ziua de duminică.

Bazilica Sfântul Petru se află în Piața San Pietro, o destinație religioasă și turistică de top. Multe lucrări de artă importante, printre care celebrul Michelangelo Pieta , sunt în biserică. Puteți vizita , de asemenea , mormintele Papei.

Vatican Transport și de informare turistică

Vatican Informare Turistică se află pe partea stângă a Piața San Pietro și dispune de informații bune și un mic magazin de vânzare hărți, ghiduri, suveniruri, și bijuterii. Informații turistice este deschis de luni până sâmbătă, 08:30 AM- 18:30.

Cea mai apropiată stație de metrou la intrarea în muzeu este Cipro-Musei Vaticani lângă Piazza Santa Maria delle Grazie, în cazul în care există, de asemenea, un garaj de parcare. Autobuz 49 oprește lângă intrare, și de tramvai 19, de asemenea, în apropiere se oprește. Un număr de autobuze merge aproape de Vatican (a se vedea linkurile de mai jos).

Garda Elvețiană

Garda Elvețiană au păzit Vatican începând cu 1506. Astăzi, ei încă imbraca in costumul tradițional Garda elvețiană. recruți Guard trebuie să fie cetățeni elvețieni romano-catolici, între 19 și 30 de ani, absolvenți singură școală, de mare și de cel puțin 174 cm inaltime. Ei trebuie să fi finalizat, de asemenea, serviciul militar elvețian.

Sant Angelo Castel

Castelul Sant’Angelo, pe râul Tibru, a fost construit ca un mormânt pentru Hadrian în secolul al doilea. În Evul Mediu, a fost folosit ca o cetate, până când a devenit o reședință papală în secolul al 14-lea. A fost construită peste zidurile romane și are un pasaj subteran la Vatican. Puteți vizita Castel Sant Angelo, și, în timpul verii, concerte și programe speciale au loc acolo. Este, de asemenea, o zonă pietonală, deci este un loc bun pentru o plimbare și se bucură de râu. A se vedea Castel Sant Angelo Ghidul vizitatorilor

Vizite speciale și Link-uri utile

  • Papa : Papa are segmente de public , miercuri generale cu Sfântul Părinte la 10:30 , dar trebuie să aveți un bilet (care este gratuit) , pentru a participa. A se vedea modul în care să solicite bilete pentru un segment de public papală sau vă puteți rezerva bilete pentru public papal pentru o taxă de rezervare și de transport de la hotel prin Select Italia. În zilele de duminică la amiază, Papa oferă , de obicei , o binecuvântare de la fereastra lui pentru oameni adunați în Piața San Pietro. Papa , de asemenea , prezidează asupra serviciilor și Liturghiile speciale, dintre care unele necesită , de asemenea , un bilet.
  • Vatican Gardens : 23 hectare de grădini frumoase , cu o vilă mică și fortificații medievale separa Vaticanul de la Roma la nord și vest părți. Tururi ghidate de grădini sunt disponibile în zilele de marți, joi și vineri, prin trimiterea unei cereri către visiteguidate.musei@scv.vg
  • Underground Vatican : Puteți vizita mormântul Sfântului Petru și săpăturile Vaticanului într – o vizită ghidată doar de rezervare.
  • Domul Sf . Petru : spectaculosul dom Sf . Petru poate fi vizitat pentru o taxă, 8:00-5: 45 pm (04:45, octombrie-martie). Intrarea este pe partea dreapta a portic Bazilicii.
  • Tururi ghidate : Deși eu nu sunt un mare fan al tururi cu ghid, am fost foarte fericit să aibă unul la Vatican. Muzeul Vaticanului este imens și aglomerat, așa că a avea pe cineva să – mi cunoștință directă și spune – mi informații interesante despre Muzeul și afișează sale, Capela Sixtină și Bazilica Sfântul Petru a fost foarte utilă și a făcut vizita mea mai placuta. Am luat un tur cu Miles & Miles. Selectați Italia oferă o Raphael și Michelangelo Tour , care include muzee, Capela Sixtina, Raphael Camerele de Papa Iulius al II – lea. Cel mai bun mod de a vedea muzeele și Capela Sixtină , fără a mulțimile uriașe este de a lua o înainte sau după ore Guided Tour .