Ore Shop, restaurant și Muzeul în Franța

Posted on

Deschiderea Times, orare și orele tipice în Franța

Ore Shop, restaurant și Muzeul în Franța

Ajuns în Franța, s-ar putea te având să facă față cu mai mult de jet lag atunci când vine vorba de sincronizare. Vei descoperi, de asemenea că mese, cumpărături și vizitarea obiectivelor turistice trebuie să se aplece la programul francez. În loc de combatere a acestora, să se predea orele tipice din Franța. Utilizați acest ghid pentru a ușura ajustarea.

Este nevoie de câteva zile pentru a intra în ritmul vieții franceze. La început, veți găsi te încercarea de a face cumpărături sau de a vizita un muzeu atunci când a fost închis … și care optează pentru un prânz târziu este un adevărat du-te nu; cele mai multe restaurante închide la 14.

Magazine franceze

magazinele franceze tind să fie deschis în dimineața până la prânz, și mulți (dacă nu mai) aproape nimic de până la trei ore pentru masa de prânz. Ei de obicei re-deschis la 2.30 sau 15. În sudul Franței, viața ia pe ritmul unei țări fierbinte. Deci, veți găsi magazine alimentare, în special, de deschidere timpurie și stau deschis până târziu. S-ar putea închide pentru masa de prânz (în special în orașele mici și sate), dar în principalele stațiuni se deschid ore foarte lungi.

Aproape fiecare magazin este închis în zilele de duminică , de asemenea, asa ca nu planifica o vizita la un oras care le – ați visat întotdeauna de a vedea în ziua de odihnă, pentru că ei se odihnesc. Este legea. Doar magazinele care vând produse alimentare sunt permise în mod legal să rămână deschise în Franța, deși nenumărate buticuri de a face mândriți regulamentele. Dacă sunteți în vizită în timpul unei duminică, și va avea nevoie de nimic de la un magazin, l cumpere sâmbătă!

Muzee franceze

Ai crede că muzeele vor rămâne deschis toată ziua.

Ei bine, unii fac, dar unele nu, așa că s-ar putea obține prins. Nu e nimic mai frustrant decât de cotitură până la prânz pentru a găsi va trebui să așteptați timp de 3 ore până când atracțiile pe care doriți să le vedeți deschide din nou.

Restaurante și cafenele franceze

În aceste ore, restaurante și cafenele vin în viață. Dacă nu prinde masa de prânz la prânz, ai putea merge foame timp de câteva ore (în special în orașele mai mici sau chiar orașe mijlocii).

Dinnertime francez este de obicei cu întârziere, în jurul valorii de 20.

Cum să facă față

Cel mai bun mod de a face față este de a oferi doar în. Ia – ți micul dejun în dimineața, atunci când brutăriile minunate ( boulangeries ) sunt deschise , iar cornurile sunt proaspete. Comandați o lait cafenea au și Tuck în (și, da , în cazul în care nu are nici o cafenea cornuri puteți lua propria dvs.). Shop sau vizitați atracțiile până la prânz, și apoi să ia o masa de prânz frumos, lung, pe îndelete franceză. Apoi, vă puteți relua obiectivele turistice, urmată de cină.

Există câteva lacune ale normelor, deși, dacă nu simt ca îndoire la programarea franceză va. Iată câteva sfaturi pentru a obține în jurul valorii de modul în franceză:

  • Uita-te pentru magazine și restaurante, care au expresia „non-stop“, în fereastra. Acest lucru nu înseamnă acest lucru este un loc care este întotdeauna deschisă. Într-adevăr, chiar și cele care spun 24h / 24 7j / 7, care ar trebui să însemne 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, poate închide impredictibil. Ce „non-stop“ înseamnă este că nu se va închide în jos, în mijlocul deschiderii unei zile. De exemplu, un restaurant nu se va închide între prânz și cină, sau un magazin nu se va închide pentru masa de prânz.
  • Un mod de soțul meu și am găsit pentru a face față cu obiceiurile franceze este de a conta pauza de prânz ca timp în jos. Ne-ar apuca sandwich-uri rapide de la o oprire cafenea rapid, poate o sticlă de vin, și a reveni la hotelul nostru și relaxați-vă pentru câteva ore. În acest fel, ne-ar fi întotdeauna sub tensiune atunci lucrurile se întâmplă cu adevărat în Franța: după masa de prânz.
  • Chiar dacă magazinele sunt închise, asta nu înseamnă că nu poți magazin fereastră. Chiar dacă muzeele sunt blocate în sus, le puteți vizita în continuare. Nu, nu poți merge în interiorul, dar puteți vedea afară. Cele mai multe catedrale sunt uimitoare, în afara și în. Multe muzee sunt adăpostite în proprietăți istorice, și numai arhitectura merită văzut.

De asemenea, aveți dreptul să executați în probleme similare, în timp ce vizita în afara sezonului. Hoteluri, magazine, atracții, uneori chiar și birouri de turism în satele mici, închise complet sau au redus ore. Acest lucru este, de obicei, de la Crăciun până în ianuarie sau februarie. Asigurați-vă că pentru a verifica înainte.