Overleven Singapore op een Begroting – 10 tips om geld te besparen in Singapore

Posted on

Overleven Singapore op een Begroting - 10 tips om geld te besparen in Singapore

Geloof het of niet, kunt u Singapore ervaren op een budget! Er is geen noodzaak om maaltijden te offeren of verkopen plasma naar Zuidoost-Azië interessante kleine city-eiland-land te verkennen.

Singapore heeft altijd de vloek van backpackers en budget reizigers geweest. Met een snode reputatie van duur, nog verergerd door de talrijke mogelijkheden om te worden beboet , veel reizigers in Zuidoost-Azië te geven Singapore slechts een paar dagen of kiezen om het helemaal over te slaan.

Ondanks het feit dat veel te bieden (met inbegrip van de beste luchthaven ter wereld), Singapore’s reputatie op de Banana Pancake Trail is min of meer alles over winkelen en als een geweldige tussenstop bestemming.

Je hoeft niet te worden Singa-arme om een paar dagen of langer te genieten in deze spannende multinational stad! Volg deze tips om geld te besparen, terwijl in Singapore.

Veel reizigers maken de fout van Singapore uitstekende transport-kaart niet de aankoop van toen ze voor het eerst aankomt. In plaats daarvan, ze betalen voor elke bus en trein die snel opgeteld.

Op treinstations, een EZ-Link kaart kost S $ 12 en is voorzien van S $ 7 waard van het krediet. U kunt ook kopen en voeg de kredietverlening aan kaarten bij 7-Eleven minimarts voor S $ 10 (inclusief S $ 5 in krediet). Het hebben van een EZ-Link kaart zal ook bespaart u een hoop tijd in de rij staan ​​bij kaartautomaten in MRT stations.

De EZ-Link-kaart kan worden gebruikt op de LRT en MRT treinen, samen met het uitstekende openbaar bussysteem. Door het gebruik van een EZ-Link-kaart, betaalt u alleen voor de afgelegde afstand, in plaats van een vast tarief zoals iedereen (chauffeurs niet wisselgeld).

Tip: Vergeet niet om uw kaart te tikken op de lezer als u de bus te verlaten of je meer dan je zou moeten betalen!

2. Niet kopen de Singapore Tourist Pass

De Singapore Tourist Pass is vergelijkbaar met de EZ-Link-kaart, maar het zorgt voor een onbeperkt aantal ritten tijdens een één, twee, of drie-daags verblijf. The Tourist Passes zijn niet goedkoop: Een dagkaart kost S $ 10 plus een extra S $ 10 die wordt terugbetaald na terugkomst van de kaart. Je zou moeten vier of vijf ritten op de MRT per dag alleen maar om break-even!

Tenzij je echt een kick van het rijden treinen door de omgeving van de stad (ze zijn mooi), is de kans groot dat je de meeste van uw tijd doorbrengt wandelen langs de bezienswaardigheden, binnen massale winkelcentra, het verkennen van musea van wereldklasse, en minder op de trein.

3. Drink het Water

In tegenstelling tot andere landen in Zuidoost-Azië, het kraanwater in Singapore is veilig om te drinken. Dit is goed nieuws, zoals een fles water kost ongeveer S $ 2 bij minimarts!

Als u niet beschikt over een fles water dragen, koop een flesje water dan vul het bij hotels of uit de kraan.

4. Eet in Food Halls

Singapore is gezegend met een aantal van de beste eten rechtbanken, voedsel zalen, en Hawker kraampjes op straat overal in Azië gevonden. Ja, het is veilig om op straat voedsel te eten! In feite, genieten van de straat eten is een typisch onderdeel van het ervaren van Singapore.

Kwaliteit is vaak zelfs een inkeping boven de straat eten doorgaans te vinden in plaatsen zoals Thailand. Een heerlijke maaltijd genoten kan worden tussen S $ 4-6 in voedsel hallen. U kunt eten voor minder dan S $ 3 als je in de stemming bent voor noedels soep.

Het eten rechtbanken in chique winkelcentra en op de bodems van bijna elke wolkenkrabber zijn geprijsd iets hoger dan standalone food centra. Check out de uitgestrekte Food Center in Chinatown, of de goedkope-nog-verrukkelijke Lau Pa Sat voedsel centrum in de buurt van het Raffles MRT stop .

5. Niet drinken of roken

Met dank aan overmatige belasting, een van deze twee ondeugden gewoon vernietigen uw budget in Singapore.

Een pakje Marlboro sigaretten kost meer dan S $ 13, en drinken is erg duur, zelfs door Amerikaanse of Europese normen. Binnenkomst in nachtclubs kan oplopen tot S $ 30 die een waterig drankje bevat. Een onstuimige avondje uit kan je net zo veel als de gemiddelde avondje uit in Ibiza kosten.

Budget reizigers hunkeren naar een sociale sfeer buiten hostels vaak kiezen om drankjes uit de 7-Eleven gelegen aan het einde van Clarke Quay te kopen, dan rondhangen rond de waterkant. Kijk maar naar de voetgangersbrug bedekt met mensen te blijven rondhangen.

Opmerking: Elektronische sigaretten zijn eigenlijk illegaal in Singapore. Laat de grens niet oversteken met één!

6. Geniet van de parken

Hoewel Singapore heeft een reputatie voor beton, de stad is gezegend met een uitstekende park matrix met groene ruimtes die spideren door de stad. Verhoogde fietspaden en skywalks bieden een prachtig uitzicht.

De parken en uitzicht op de skyline van genoten kan worden gratis. Maak gebruik van het complex, onderling verbonden netwerk dat parken en verschillende wijken met elkaar verbindt.

7. Profiteer van freebies

Savvy reizigers kunnen kunst displays, publieke optredens en straatartiesten langs de rivier, esplanade, en het centrum van de stad te vinden. Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor gratis entertainment-met name in het weekend.

Toegang tot musea in Singapore is duur, echter, is enkele dagen of avonden per maand de toegangsprijs afgeweken voor speciale tentoonstellingen. Controleer aan de balie en de binnenkant van de vele gratis attracties magazines voor promotie data.

Een aantal toeristische passen zijn beschikbaar die korting op de toegangsprijs vergoedingen bieden op tal van musea en attracties. De meeste van deze passen zijn slechts een koopje als u van plan om te doen veel van indoor sightseeing.

8. Alleen Shop op de juiste plaatsen

Singapore heeft meer winkelcentra dan je zou kunnen verkennen in maanden. Zelfs ultra-modern Changi Airport is praktisch een groot winkelcentrum die toevallig ook af en toe een vliegtuig landen of opstijgen.

Veel van deze winkelcentra zijn belachelijk duur. In plaats daarvan, doe je souvenir en incidentele winkelen in goedkope winkels en toeristische markten rond Chinatown en Little India. Vergeet niet om te onderhandelen!

Koop uw snacks, drankjes en toiletartikelen van de grote supermarkten zich onder veel van de grote winkelcentra in plaats van in mini-marts. VivoMart, onder VivoCity-het grootste winkelcentrum in Singapore heeft regelmatig eten en drinken specials.

9. Ten slotte Geef Couchsurfing een Try

Accommodatie in Singapore is duur. Een stapelbed in een overvolle hostel slaapzaal kosten S $ 20 of meer. Een overnachting in een bescheiden hotel kan het nodig zijn om bloed te geven. Veel reizigers hebben om te kiezen voor hostels meer dan hotels in Singapore alleen om kosten te besparen.

Couch surfen met een van de vele expats in Singapore is een geweldige manier om te slapen gratis, en geeft u een lokale inzicht in hoe om te genieten van Singapore op een budget ook.

Tip: Als je preuts over het verblijf met een vreemdeling bent, zoeken naar de accommodaties in Little India, waar de hostels en hotels hebben de neiging om iets goedkoper zijn.

10. Do not Get Busted

Locals grap dat Singapore is een “fijne” city-die uiteraard heeft twee betekenissen. Hoewel je zelden ziet politieagenten rond de stad, er zeker van dat veel mensen hier krijgen een boete voor het schijnbaar onschuldige activiteiten; de fine-betaling kiosken bezaaid rond voor het gemak zijn een zekere aanwijzing.

Hoewel je zou moeten pech om gepakt te worden, zich bewust zijn van de volgende:

  • De nummer een reden om zich te beboet in Singapore is voor het niet gebruiken gemarkeerde oversteekplaatsen.
  • Gordels zijn verplicht in een auto; de bestuurder kan een mobiele telefoon niet tijdens het rijden.
  • Rijden op een fiets op autovrije wegen, vooral in de buurt van de rivier, is verboden.
  • Kauwgom, snacks en drankjes zijn niet toegestaan ​​op de MRT treinen of het openbaar vervoer.
  • Elektronische sigaretten en “vaping” zijn illegaal.
  • Technisch gezien is het niet tot een openbaar toilet door te spoelen is illegaal.
  • Spitting krijgt u een grote boete in Singapore.
  • Het voeden van duiven in het park is een S $ 500 prima!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *