Palais de Chaillot: Ghidul complet

Posted on

 Palais de Chaillot: Ghidul complet

Mulți turiști se poticnească pe marele complex cunoscut sub numele de Palais de Chaillot fără să știe ce este sau ce are de oferit-o parte din vederile sale minunate asupra Turnul Eiffel și Trocadero, desigur. Construit în 1937 pentru Expozitia Universala acelasi an la Paris, „palatul“ este acasa, la Teatrul National de Chaillot precum și mai multe muzee ar putea fi interesat de explorarea.

Cité de l’Architecture et du Patrimoine (Arhitectură și Patrimoniu Cultural Center), Musée de l’Homme (Muzeul Man), și Muzeul Național de la Marine (Muzeul Naval) sunt situate în interiorul zidurilor neoclasic asupra lui complex.

Pentru vizitatorii cu interese în etnologie, istoria militară și / sau de arhitectură și cultură, Palais de Chaillot oferă o mulțime de lucruri interesante de făcut pentru o dimineață sau după-amiază, poate, înainte sau după vizita celebrul turn care războaie de țesut din apropiere.

Istorie

Acest site grandios, mereu aglomerat cu turiști și furnizori de vânzare o varietate de bibelouri și gustări, are o istorie complicată și oarecum sinistru. După armata nazistă, condusa de Adolf Hitler, a invadat Paris , în 1940, stadializarea o paradă triumfător pe Champs-Elysées și sub Arcul de Triumf, Hitler a oprit la Palais de Chaillot. El  a pozat pentru o fotografie pe terasa mare ,  împreună cu doi dintre ofițerii săi.

Mai târziu, în 1948, aceasta a fost locul unei reuniuni speciale a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. După sfârșitul celui de al doilea război mondial, în 1945, în care milioane de europeni au pierit pe câmpurile de luptă și în lagărele morții, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite au adunat în același loc să semneze Declarația Universală a Drepturilor Omului.

Acesta a fost un loc apt să o facă, de asemenea, cu „Musee de l’Homme“ muzeu de antropologie la fața locului.

Repere și muzee

În funcție de cât de mult timp ai și interesele tale personale, decide care colecțiile la Palais doriți să exploreze în timpul vizitei dumneavoastră. Din păcate, nu există un bilet comun pentru intrarea la toate cele trei muzee.

 Fie că optați pentru a vizita unul sau toate acestea, asigurați-vă că nu vă luați timp să capul afară pe terasă mare, deschisă și se bucură de vedere de acolo.

Cité de l’Architecture et du Patrimoine: Istoria monumentelor franceze 
Dacă sunteți interesat în istoria arhitecturii și a monumentelor franceze, acest muzeu  este potențial merită o vizită. Acoperind perioada medievală până în prezent, colecția permanentă a muzeului ofera vizitatorilor o privire în profunzime la istoria designului arhitectural și oraș. Din perioada romană până la gotic, renascentist și perioada modernă timpurie, vei fi luat prin evoluția orbitoare a arhitecturii franceze și europene, cu o atenție deosebită acordată elemente , cum ar fi sculptura, vitralii, picturi murale și tavan, și multe altele .

Galeriile moderne mai noi, inaugurate în 2007, spune povestea de aproximativ 100 de clădiri moderne, cel mai sarbatorit-France și monumente, subliniind arhitecți precum Gustave Eiffel și Jean Nouvel. Între timp, exhabits temporare de la punctul central „Cité“ pe anumite școli de arhitectură, arhitecți de renume sau modificări peisaje urbane a lungul timpului.

Cite Arhitectura de l’et du Patrimoine  este deschis miercuri până duminică, ora 11 la 19; deschidere târziu până la 9 pm în zilele de joi.

Închis în zilele de luni și marți, precum și 1 ianuarie, 1 mai și 25 decembrie (Ziua de Crăciun).

Musée de l’Homme 
antropologiei Acest lumii vechi, biologie, și muzeu de istorie culturală explorează evoluția oamenilor și a societăților lor complexe. Situat în aripa Passy la Chaillot, muzeul a fost deschis în 1938, la un an după Palais Chaillot a fost inaugurat. După mai mulți ani de renovare menite să modernizeze și să actualizeze colecțiile (în parte datorită sale singur cu controversat ), muzeul redeschis în 2015. Revendicarea să adopte o abordare diferită de alte muzee de antropologie, Musée de l’Homme aduce de cercetare de la biologica științe și istorie culturală la masă, de asemenea.

Expoziția permanentă oferă o gamă impresionantă de artefacte legate de istoria și evoluția oamenilor și a societăților umane, colecția permanentă se axează pe trei teme majore: cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm.

Vizitatorii se deplaseze prin secțiuni în ordine cronologică a expoziției pentru a descoperi oameni de Cro-Magnon și viața lor de zi cu zi, ritualuri si artefacte din paleolitic și societățile de Neanderthal, dispozitive medicale elaborate si derutante din perioada medievală la moderne modele de ceară anatomice, superstițios, și multe altele . Colecția este fascinant, și deține unele dintre cele mai prețioase obiecte ale Europei din perioada preistorică.

Musée de l’Homme  este deschis în fiecare zi , cu excepția marți, 10:00 – 06:00. El se încheie la 1 ianuarie, 1 mai și în ziua de Crăciun.

Musée de la Marine
dedicat istoriei forțelor navale franceze, acest muzeu este în prezent închis pentru renovări majore prin 2021. Colecțiile sale permanente includ modele de nave de luptă navale și aburitoare, exemple pline de Seacraft mai mici și canoe, picturi reprezentând scene navale, obiecte din viața de zi cu zi folosite de pușcașii marini, și alte artefacte istorice.

Teatrul Național de Dans
Unul dintre cele mai bune locuri din Paris pentru a vedea spectacole de dans live de la companii din întreaga lume, Teatrul National de Chaillot etape de mai multe spectacole pe an. A se vedea site – ul oficial pentru programul complet și să cumpere bilete on – line.

Locul de amplasare și Informații de contact

Palais Chaillot  este situat în vestul districtul 16 arondismentul al Parisului, la o mică aproape de atracții și zone , inclusiv Champ de Mars, Jardins du Trocadero (o mare grădină publică ideal pentru familii), și mai multe muzee de artă modernă merită petrecut ceva timp in vizita.

  • Adresa:  1 Place du Trocadéro et du 11 novembre
  • Metro:  Trocadero (Linia 6 sau 9)
  • Linii de autobuz:  22, 30, 32, 63, 72, 82

Bilete și Reducere Trece

Vezi aici pentru prețuri curente de informare și de admitere pentru muzee și Teatrul de Chaillot. Vizitatorii sub 25 de ani cu pașapoarte valabile UE se bucură de intrare gratuită; în plus, muzeele oferă acces gratuit în prima duminică a fiecărei luni.

Paris Muzeul Pass se referă la admiterea la Cite de l’Architecture et du Patrimoine. Dacă aveți permis, asigurați-vă să-l utilizați pentru intrare gratuită la această colecție!

Servicii disponibile, restaurante și alte facilități

Complexul Chaillot include un magazin de cadouri de unde puteți achiziționa cărți poștale și suveniruri, o librărie și două restaurante pentru o gustare casual, sau o gustare: Café de l’Homme și Café Lucy, ambele situate în interiorul Musée de l’Homme.

Dacă sunteți în căutarea pentru un prânz sau cină mai formală, există un restaurant la fața locului și cafenea atașat la Teatrul National de Chaillot, La Maison Pradier, care servește preparate din bucătăria tipic franceză. Este un loc ideal pentru o cina romantica in urma unui spectacol la teatru, și cu vedere la Turnul Eiffel și Champs de Mars, locația este mai degrabă imbatabil Restaurantul este deschis de marți până sâmbătă amiază – 18 În serile de performanță , cina este servită mai târziu , 19 – 23 Există , de asemenea , duminică brunch – ul de la 11 am la 16 pentru a rezerva o masă, sunați +33 (0) 6 37 36 16 16 sau trimite un e – mail la  chaillotpradier@pradierparis.com .

Obiective turistice și atracții pentru a vizita din apropiere

După cum sa menționat mai sus, există mai multe muzee notabile și locuri de vizitat în zona Trocadero. Pentru fanii de artă modernă, o vizită la Muzeul de Artă din apropiere modernă a orașului Paris și adiacente Palais du Tokyo este ceva ce foarte recomandăm.

Dacă sunteți interesat în istoria modei și stil, asigurați – vă că pentru a beeline pe la Palais Galliera, doar o plimbare de cinci minute de complexul de Chaillot. Expoziții temporare privind proiectarea și istorie stil, retrospectivele pe marile designeri „haute couture“ și tributuri icoanelor de moda sunt superbe.

În cele din urmă, a se vedea ghidul nostru pentru cele 7 lucruri mai interesante pentru a vedea și de a face în jurul Turnul Eiffel pentru mai multe idei cu privire la modul de a profita la maximum de timpul dumneavoastră în zonă.

Un cuvânt de avertizare Despre Hoți de buzunare în zona

În timp ce zona generală din jurul Palais de Chaillot este destul de sigur, să fie conștienți de faptul că hoții de buzunare operează frecvent în apropiere, profitând de mulțimile mari. Citiți ghidul nostru complet la evitarea hoți de buzunare în capitala franceză, și să păstreze lucrurile în siguranță și la îndemâna de hoți.