Paras aika vierailla Thaimaassa

Posted on

Paras aika mennä Thaimaahan on kuivana kautena, joka ulottuu noin marraskuusta huhtikuuhun. Ei ole yllättävää, tämä on valitettavasti maan kiireisin aika samoin, kuin massat kävijät saapuvat hyödyntää kuivan sään välillä monsuuni vuodenaikoina.

Riippuen siitä, missä satut olemaan, sateen aikana Thaimaan monsuunikauteen voi olla jatkuvien kuin iltapäivällä suihkussa rauhoittaa tilannetta. Toisaalta, jotkut myrskyt voivat raivoaa päiviä ja aiheuttaa tulvia joillakin alueilla. Sade ponnahtaa odottamatta edes Thaimaan kuiva kausi, ja voit silti löytää paljon paikkoja vierailla monsuuni kuukausina. Etuna matkustaa aikana Thaimaan sesonkiaikana on, että sinun täytyy taistella vähemmän väkijoukkoja ja saada parempia tarjouksia majoitusmahdollisuudet suosittuja kohteita.

Paras aika vierailla Bangkok

Paras aika vierailla Thaimaassa

Paras aika vierailla Bangkokiin osittain riippuvainen siitä, mitä sivustoja olet haluavat nähdä. Yleensä toukokuusta marraskuuhun on hyvä aika käydä, koska vähäiset sateet-kauden osuu olkapää kauden märän kuukautta. Yleensä, joulukuu-helmikuu ovat kylmimmät kuukauden ilmankosteus.

Bangkok on tyypillisesti paahtavan kuuma ympäri vuoden; sinun kannattaa väljiä vaatteita valmistettu hengittävästä materiaaleista ja jalkineet, kuten varvastossut. Ukkosta ponnahtaa iltapäivisin sadekauden aikana, joskus tulvia kaduilla.

Syyskuu on tyypillisesti kosteisiin kuukausi Bangkokissa. Alhainen alueet Bangkokin lähellä Chao Phraya tulva-aikana hyvin märkä monsuuni vuodenaikaa, kun saastuminen Bangkokissa pitää kosteuden hyvin korkea ympäri vuoden.

Paras aika vierailla Chiang Mai

Chiang Mai kokemuksia miellyttävä, leuto sää marraskuusta helmikuun puolivälistä, mikä on yksi parhaista kertaa käydä. Ei ole yllättävää, tämä kausi on ruuhka matkailukausi, joten voit odottaa enemmän ihmisiä ja korkeammat hinnat hotelleissa, mutta sää tekee siitä kannattaa ylimääräistä vaivaa. Lämpötilat voivat kaivaa alle 70 celsiusta yöllä Chiang Mai syksyllä ja vielä pienempi myöhemmin vuoden aikana.

Vaikka Chiang Mai on suhteellisen viileämpi ja lievempi kuin muualla maassa ansiosta korkeus, saasteet kaupungin liikenteen ansoja kosteuden kuumina kuukausina maalis- ja huhtikuussa. Pöly ja hallitsematon tulipalot aiheuttavat huono ilmanlaatu maalis-huhtikuussa noin Chiang Mai ja Pohjois-Thaimaassa. Palot ovat vuosittainen tapahtuma, että hallitus ei ole pystynyt hallitsemaan. Henkilöt, joilla on astma tai allergia savua tai pölyä on parempi luona eri aikaan vuodesta, ehkä sadekauden aikana, kun ilma on puhtaampaa.

Sää Thaimaan saarilla

Sää Thaimaan saarilla vaikuttaa enemmän kuin vain aika vuodesta, myrskyjen voi tuoda sateen vaikka kuivina kuukausina.

Sade alkaa arviolta huhtikuussa ja kapenee pois lokakuussa länsirannikolla saarten Andamaanienmeren kuten Koh Lanta ja Phuketissa. Saaret kuten Koh Tao Koh Phangan lahden Thaimaa katso eniten laskeumaa loka-tammikuussa. Jotkut saaria kuten Koh Lanta käytännössä sulkea monsuuni kausi. Vaikka et silti järjestää kuljetuksen sinne, syöminen ja majoitus valintoja voisi hyvin rajallinen.

Lämpötilat tammi-helmikuussa on miellyttävän lämmin, mutta sitten kiivetä polttavan kuuma ympäri huhtikuun lopulla juuri ennen monsuuni alkaa. Monsuunisateissa alkavat ympäri toukokuun tai kesäkuun alussa ja ajaa vasta marraskuussa. Matkustaminen monsuuni kausi sattumanvarainen, mutta voit nauttia paikoin Thaimaassa vähän sadetta tai vain satunnaisesti ukkosta. Pohjois-Thaimaassa tyypillisesti saa vähemmän sadetta kuin etelässä monsuuni kausi.

Kiireinen ja festivaaleja Thaimaassa

Joulun ja uudenvuoden vapaapäivät keräävät suuria väkijoukkoja Bangkokiin, niin kiireinen kausi nousee tasaisesti tammikuusta lähtien. Kiinalainen uusivuosi (joka tapahtuu tammi-helmikuussa) on toinen kiireistä aikaa niin monta ihmistä matkustaa Thaimaahan varten 15 päivän loma.

Epävirallinen kiireinen kausi osuu saaret Thaimaassa noin kesäkuussa monien yliopistojen opiskelijat Euroopasta ja Australiasta päänsä ulos osapuolelle saaria kuten Koh Tao, Koh Phangan ja Koh Phi Phi. Saaret hiljentyä jälleen hieman, kun opiskelijat lopettaa niiden kesätaukojen.

Suurimmista festivaaleista Thaimaassa taipumus tehdä majoitushinnoista räjähtävät, ja kuljetus täyttyy ennen ja jälkeen juhla.

Chiang Mai on episentterin Songkran, Thaimaan uusi vuosi ja veden festivaali, iso tapahtuma vietetään Huhtikuu 13 15. majoitukset ja kuljetukset ovat täysin varattu ennen ja välittömästi sen jälkeen festivaalin.

Haad Rin alueella Koh Phangan Persianlahden Thaimaan houkuttelee valtava väkijoukkoja juhlijat kuukausittain matkalla kuuluisa Full Moon Party; majoitusta myös Haad Rin osuu maksimikapasiteetti. Muista matkasi suunnittelussa ympäri Full Moon Party päivämääriä.

Loi Krathong ja Yi Peng festivaalit (päivämäärät muuttuvat, yleensä marraskuussa) houkuttelevat huomattavat väkijoukkoja Chiang Mai; kuljetus saa kokonaan jumiin.

kevät

Aasia on yksi kuumin Thaimaassa, mutta se on myös melko kuiva. Odottaa suuria väkijoukkoja useimmissa turistinähtävyyksiin, sekä korkeammat hinnat.

Tapahtumat tarkistaa:

  • Songkran, perinteistä thaimaalaista uudenvuoden päivinä, tapahtuu 13. huhtikuuta Se tavaramerkillä valtava vettä taistelu kaduilla-hyvä tapa rauhoittua.

Kesä

Jos et mielessä sateen ja lämmön, saatat löytää paljon käymällä Thaimaan kesällä. Chiang Mai, monsuuni huiput elokuussa, kun taas Bangkokissa lämpötila voi ylittää 100 celsiusta. Silti kesä on suosittu aika korkeakouluopiskelijoille vierailla islan

Tapahtumat tarkistaa:

  • Amazing Thailand Grand myynti tapahtuu joka kesä ja sponsoroi maan matkailun viranomainen. Kaupat slash hinnat yli 80 prosenttia.
  • Kuningattaren syntymäpäivä on 12. elokuuta joka toimii myös äitienpäivänä Thaimaassa. Kynttilänvalossa seremonia järjestetään illalla.

pudota

Fall Thaimaassa voi olla varsin märkä, mutta väkijoukkoja ovat vähemmän, lämpötilat ovat hieman viileämpi, ja sesonkiajan alennukset voivat tehdä matkan edullisempia. Varo, että lasku tulvat edelleen ongelma useimmissa kaupungeissa!

Tapahtumat tarkistaa:

  • Aikana Loi Krathong ja Yi Peng palo-powered lyhdyt vapautuu taivaalle Chiang Mai.
  • Käy outo Phuket Kasvissyöjä Festival syyskuussa. Ainutlaatuinen tapahtuma on itse asiassa osa taolaisen Yhdeksän keisari Gods Festival.

Talvi

Kuten monsuunikausi liikkuu, väkijoukkoja liikkuvat. Talvi on hyvä aika käydä, mutta odottaa enemmän ihmisiä ja korkeampia hintoja koko maassa.

Tapahtumat tarkistaa:

  • December 5 on Thaimaan kuninkaan syntymäpäivä, jota vietetään koko maassa.
  • Älä missaa joulun täysikuu osapuolen Haad Rin saarella Koh Phangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *