Parcul Cultural Garuda Wisnu Kencana în Bali

Posted on

Parcul Cultural Garuda Wisnu Kencana în Bali

Garuda Wisnu Kencana, sau GWK pentru scurt, este numele unui parc cultural pe coasta de sud deluros Bali celebru pentru construcția în curs de o statuie gigantica a lui Vishnu de echitatie pe partea din spate a unui „Garuda“ (un vultur ca supranaturală ființă).

Parcul cultural a devenit unul dintre locurile preferate din Bali pentru spectacole artistice și culturale, expoziții și conferințe. GWK, la 145 de metri, va fi una dintre cele mai înalte statui din lume si au ridicat pe vârful dealului, cu o panoramă magnifică din Bali.

Garuda Wisnu Kencana Cultural Park este situat în 250 de hectare de teren în Ungasan, la sud de Bali, și este dedicat să îmbrățișeze precum și păstra arta, aspectele culturale, culinare, și spirituale ale insulei. Garuda este o pasăre mitică hindus, Wisnu este indonezian pentru Vishnu și Kencana înseamnă o trăsură. reper viitorul Bali de o statuie înalt de cupru-oțel-alamă 145 de metri este plasat aici; este de echitatie Vishnu pe partea din spate a „Garuda“ lui cu aripi lungi de 64 de metri.

Nyoman Nuarta, un sculptor balinez, a început proiectul în 1997 și a devenit imediat unul dintre punctele de interes, chiar dacă este în prezent doar în jur de 25% complet cu partea superioară existentă a corpului Vishnu, capul Garuda, iar mâinile lui Vishnu Bali. În cele din urmă, statuia Garuda Wisnu Kencana va putea fi văzut pe o rază de 20 km de la Kuta, Sanur și Nusa Dua.

GWK Cultural Park se află la aproximativ 260 de metri deasupra nivelului mării, care rezultă în must-see vederi spectaculoase cu vedere la insulă și ocean. Facilități aici includ un amfiteatru, o galerie de expoziție, locuri în aer liber, două restaurante, un magazin de suveniruri, o piață de artă, un centru de masaj, inchirieri ATV-uri si Segway, precum și activități aventuroase.

Bine de știut și de ce să nu piardă

În afară de mersul pe jos și capturarea momentelor cu pete interesante din GWK, vă puteți bucura, de asemenea, experiența de călătorie în jurul zonei GWK folosind Segway și scutere.  Prin plata IDR 60.000 - 80.000 puteți simți emoția!

Plaza Wisnu, la cel mai înalt nivel de terenuri în parc, este în cazul în care partea superioară a statuii corpului Vishnu este plasat. dans tradițional balinez se realizează aici, cu statuia maiestuos ca fundal. Prin statuia este Parahyangan Somaka Giri – un izvor sacru care îi poartă puteri magice de vindecare se presupun. Apa este bogat in minerale importante, care au capacitatea de vindecare.

Street Teatrul este principala zona comerciala, unde încep excursii și sfârșitul anului. Veți găsi un GWK magazin de suveniruri, magazin „Bali Piața de artă“, și o priză de reflexoterapie aici. Povestea lui Garuda Wisnu Kencana este legată aici, în sculpturi pe patru pereți de calcar. Un dans Barong este, de asemenea, realizată la acest loc în fiecare zi.

Cel mai mare loc în aer liber în parc este Lotus Pond, continuta de blocuri masive de calcar cioplite. Zona 4,400sqm poate stoca până la 7500 de persoane pentru evenimente la scară mare dramatice, cum ar fi concerte de muzica, mega piste de moda, spectacole și multe altele. Partea Garuda-șef al statuii face un fundal fenomenal pentru evenimente.

Cel mai frumos Vista a insulei în zona se găsește în Indraloka Garden. Acesta deține evenimente de amploare medie, cum ar fi petreceri de nuntă, adunări companie, și multe altele. GWK Amfiteatrul găzdui până la 800 de persoane și are o acustică de înaltă calitate. O serie de piese au fost efectuate aici. Acest lucru a fost, de asemenea, locul de desfășurare a internațional „Bali pentru lume“, eveniment în 2003, care a fost destinat să reînvie industria turismului din Bali, după atentatul de la Bali în 2002. Nu uita sa ma uit la celebrul Kecak dans Bali efectuate aici în fiecare zi la ora 18:30 !

Balairung Dewi Sri este numele sălii de expoziție GWK, derivată din zeița de orez și fertilității. sunt oferite servicii gratuite de distracție aici, cum ar fi pictura pe unghii, împletitură de păr, și multe altele. Vizitatorii sunt, de asemenea, bun venit pentru a viziona un video caracteristică pe realizarea statuii GWK sau Panca Yadnya (Balinese hindus cinci ofrande sfinte). Vizitatorii pot achiziționa video de la magazinul de suveniruri GWK. Tirtha Agung este zona unde veți găsi partea care mâinile lui Vishnu statuie.

O paradă balinez în jurul parcului este programată la ora 17:00 de zi cu zi. Jendela Bali, un restaurant panoramic, este situat în zona Street Theater. Acesta oferă produse alimentare balinez autentice și de divertisment de zi cu zi. Berandas este un nou plus față de Street Theatre, servind un all-you-can-mânca bufet.

Statuia lui Vishnu pe cont propriu este de cel puțin 75 de metri înălțime, iar statuia Garuda ar trebui să fie în jurul valorii de 70 de metri înălțime. Greutatea statuii va fi de aproximativ 4.000 de tone. Unele părți ale GWK statuie acoperite în folie de aur.

Garuda Wisnu Kencana

  • Orele de deschidere : 08:00 – 22:00
  • Locație : Garuda Wisnu Kencana Cultural Park este situat în Jalan Raya Uluwatu, sat Ungasan, Sud Kuta Subdistrict, districtul Badung. Acesta este de aproximativ 15 la 20 de minute de la Kuta, pe drumul de la Jimbaran la Dreamland Beach, Uluwatu.

Hărți: https://goo.gl/maps/rmx5Cx73Zn72

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *