Paris oferte de călătorie și pachete: Zboruri, trenuri și Permise speciale

Posted on

 Paris oferte de călătorie și pachete: Zboruri, trenuri și Permise speciale

Unul dintre cele mai importante Huburi din Europa

Planificarea o excursie la Paris , poate fi stresant, dar nu pentru lipsa de opțiuni. Paris este prima destinație turistică din lume și un centru major aerian și feroviar european, astfel încât călătorii sunt practic inundate cu oferte pentru bilete de avion, pachete turistice, și opțiuni de cale ferată pentru a alege prin intermediul. Dați clic pe sfatul nostru, care ar trebui să vă ajute să ia o decizie bine informat și bugetul compatibil pe obtinerea la Paris și înapoi.

Flying la Paris: Principalele aeroporturi

Paris are două aeroporturi internaționale majore: Roissy-Charles de Gaulle și Orly.

 • Roissy-Charles de Gaulle Aeroportul este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Europadupă Londra Heathrow, cu aproximativ 200.000pasagerideplasează prin zizi. Situataproximativ 15mile nordest de centrul Parisului, aeroportul Charles de Gaulle oferă transportsol rapid șiîncredere în Paris.Charles de Aeroportul Gaulle are trei terminale sau „aerogares“ :
  • Terminal 1: cele mai multe zboruri Air France non-internaționale, inclusiv United Airlines, US Airways, Lufthansa, și Virgin Atlantic.
  • Terminalul 2 este cea mai mare și este împărțit în 6 terminale mai mici (AF). Cele mai multe zboruri Air France, precum și American Airlines, British Airways, Delta Air și Northwest Airlines, zboară în Terminalul 2.
  • Terminalul T-3 este rezervat pentru zborurile charter și buget, inclusiv Ryanair și Easyjet.

Aeroportul Orly este mai mic și mai multe grade mai frenetică decât Aeroportul Charles de Gaulle. Hosting aproximativ 30companii aeriene, Orlyocupăzboruri interne și cea mai mare parteEuropa. Situatdoar 10mile sud de Paris, aeroportul are două terminale:

Ambele aeroporturi din Paris oferă peste medie , servicii și facilități , inclusiv de clasă mondială duty-free și de lux de cumpărături, servicii gratuite de transfer între terminale, o selecție largă de restaurante, saloane și zone de joacă pentru copii. În plus, unele terminale, inclusiv Terminalul 2 de la Charles de Gaulle, sunt gratuite hotspot – uri de internet wireless.

Vizitați site-ul de la Paris Aeroporturi

Informații prin telefon:

 • Orly Ouest se ocupă în majoritate zboruri interne, inclusiv Air France.
 • Orly Sud se ocupă de zboruri internaționale și charter.
 • Server de voce (orele de zbor în timp real)
  0 892 681 515 (0,34 euro pe minut)
 • Informații aeroport linii de asistență telefonică:
  Paris-Orly: 01 49 75 15 15 (6 am la 23:45)
  Paris-CDG: 01 48 62 22 80 (24 de ore pe zi)

Paris de aer: Transportatorii și tarife

Flying la Paris se poate dovedi costisitoare, dar dacă aveți de gând cu mult înainte vă puteți buturugă o afacere bună. Ca regulă generală, rezerva biletele de cel puțin 3 luni înainte de data dvs. de călătorie, și ia în considerare zboară la Paris în afara perioadei de vârf (la mijlocul lunii mai până în septembrie). În plus, conectarea la Paris de la Londra, este de multe ori o modalitate mai ieftina de a ajunge în oraș de lumină. În cazul în care zboară din interiorul Europei, alegerea unui operator de transport low-cost este inteligent, atâta timp cât sunteți dispus să renunțe la bibelouri.

Transportatorii: Ce companie pentru a zbura?

Următoarele companii aeriene oferă servicii regulate de la majore din SUA și orașele canadiene la Paris:

Pentru călătoria cu avionul spre Paris din interiorul Europa continentală și Marea Britanie, cele mai multe dintre companiile enumerate mai sus oferta de servicii la Paris din alte orașe importante din Europa. În plus, următoarele companii zboară în Paris de zi cu zi:

Pachete de turism

Atunci când planificarea șederii dvs. pariziană, rezervare un pachet de călătorie, care include tariful tur-retur aer, sejur la un hotel, și, probabil, alte caracteristici cum ar fi tururi cu ghid sau tichete de restaurant poate fi o mare de bani-saver. Dar, înainte de a ieși cartea de credit, asigurați-vă că pentru a citi amendă de imprimare și cutreieră comentarii de consum ale pachetului aveți în vedere acest lucru buying– va limita riscul de a înșelătoriilor, sau pur și simplu dezamăgit.

 • Trip Advisor este un site foarte util , oferind comentarii de consum de pachete de vacanta la Paris. Puteți , de asemenea , puteți rezerva direct la site – ul pentru mai multe proprietăți.
 • Epinions este , de asemenea , o mare resursa pentru a face o decizie cu privire la un pachet de călătorie la Paris.
 • Air France oferă în mod regulat oferte speciale la bilete de avion si pachete turistice la Paris, în special în timpul sărbătorilor.

Trenurile spre Paris: Stații, tarifele și Cumpărarea biletelor

Dacă călătoriți la Paris din Europa continentală în interiorul sau din Marea Britanie, ajunge acolo cu trenul poate fi o alternativă la zbor. Pentru un singur lucru, Europa numără mai multe trenuri bullet (numite TGV pentru „tren de mare viteză“ în Franța), care poate reduce timpul de călătorie feroviar în jos de jumătate.

Trenul Eurostar conectează Londra la Paris, prin tunelul de canal sau „Chunnel“, ceea ce face pentru o experiență cu adevărat de neuitat. Există, de asemenea, avantajul de cele de mai sus aeroport fără sfârșit lines– să nu mai vorbim de obtinerea o privire mai atentă francez de țară sau european. În sfârșit, dar nu în ultimul rând, vă veți alege un mod mult mai prietenos cu mediul de călătorie, și reducerea de carbon dvs. footprint– ceva ce se poate cu siguranță simți bine, chiar dacă se termină petrece un pic mai mulți bani. Dacă aveți timp suplimentar și călătoriți la Paris, din altă parte în Europa, transportul feroviar poate fi opțiunea potrivită pentru tine.

Principalele Stații de tren Paris

Paris are șase stații de tren majore care deservesc destinații interne și internaționale.

 • Gare du Nord este hub – ul pentru trenurile care călătoresc din Marea Britanie, nordul Franței și Europa de Nord. Trenul Eurostar ajunge la Gare du Nord din Londra.
 • Gare de Lyon este o destinație pentru trenurile de la Lyon, Aix – en – Provence, Marsilia, Riviera franceză, Geneva, și Italia. Multe dintre trenurile care sosesc la Gare de Lyon sunt trenuri glonț. De exemplu, puteți obține de la Lyon la Paris , în 2 ore și de la Marsilia la Paris , în 3 ore.
 • Gare d’Austerlitz servește destinații în Franța de sud – vest ( și anume Toulouse și Bordeaux), Valea Loarei, și Spania.
 • Gare Saint-Lazare servește regiunea Normandia (centrul Franței de Nord) și Anglia (non-Eurostar).
 • Gare de l’Est este hub – ul pentru trenurile care vin din estul Franței (Strasbourg, Alsacia), părți din Germania, Luxemburg, și Europa Centrală și de Est.
 • Gare Montparnasse este cea mai mare parte rezervată pentru trenurile care deservesc bullet Nantes și Bordeaux.

Pentru tarifele feroviare, orarele de bilete și rezervări, vizitați site-ul SNCF național compania feroviară.

Paris cu trenul: Eurostar

Noțiuni de bază la Paris de către Eurostar poate fi o idee bună pentru mai multe motive, mai ales dacă pleacă de la Londra.

 • zboruri internaționale spre Londra poate fi mai ieftin decât zborurile spre Paris. În unele cazuri, puteți reduce costurile pe călătorie de zbor în Londra și apoi se îndreaptă spre Paris de Eurostar. Acest lucru, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a petrece o zi sau două în Londra, ca un preludiu la vacanta la Paris.
 • Glonțul Trenul Eurostar conectează stația St. Pancras din Londra la Paris, Gare du Nord în doar 2 ore și 15 minute.
 • Tunelul de canal este un feat de inginerie și un fior la experiență. Dacă nu ești claustrofobic, călătorind printr-un tunel care a fost săpat cu migala sub apele de canal ar trebui să fie experimentat de către toată lumea, cel puțin o dată.
 • Dacă călătoriți la Paris , din altă parte în Europa sau Franța , inclusiv Bruxelles, Lille, Avignon sau franceză stațiunile de schi Alpi ca Aime La Plagne sau Bourg St Maurice, luând Eurostar va accelera la Paris , în cel mai scurt timp. Eurostar oferă de asemenea conexiuni la peste 100 de alte destinații din Europa.

Discont Oferte speciale pentru călătorii la Paris

Studenții și persoanele în vârstă care călătoresc la Paris, pot beneficia foarte mult de la achiziționarea unui card de discount. Chiar dacă nu se încadrează în categorie de vârstă „dreapta“, companiile de turism a face publicitate în mod regulat oferte speciale de călătorie cu discount la Paris.

Carte de vizită

 • Rail Europe ofera carduri de reducere pentru călătorii nelimitate în țara Franța pentru studenți, persoanele în vârstă, cupluri și călătorii frecvente. Mai multe treceri sunt disponibile:
 • Cauta oferte Rail Europe la bordul trenurilor și trece: Cumpara Direct
 • Rail Europa Tineret trece (pentru călătorii sub 26 de ani ): Cumpara Direct
 • Rail Europe Senior Pass: Cumpara Direct
 • Franței compania feroviară SNCF oferă o varietate de carduri de reduceri pentru studenți, persoanele în vârstă, și care călătoresc frecvent. Aceste carduri, care permit reduceri de până la 50% reducere la tariful de tren, sunt o opțiune bună dacă aveți de gând să călătorească în mai multe destinații în interiorul Franței, sau dacă vă deplasați în Franța mai mult de o dată pe an. În plus, cardurile de discount SNCF pot fi utilizate pentru reduceri la biletele de tren Eurostar și chiar și pe biletul de avion.
 • Eurail Pass este o alegere bună dacă călătoriți la Paris, ca parte a unui turneu mai mare în jurul valorii de Europa. Disponibil pentru călătorii de toate vârstele. (Cumpara-ul Eurail Pass direct la Rail Europe)

Oferte speciale:

Există numeroase oferte de acolo pentru a călători cu trenul, dar este nevoie de un pic de lucru de investigație timpurie. Explorați câteva dintre aceste opțiuni:

 • Găsiți cele mai noi oferte de tarife Eurostar Rail Europe
 • Air France oferă zboruri regulate speciale și pachete de vacanță la Paris de marile orașe din SUA. (Cartea directă)
 • Pagina de rezervare SNCF vă permite să efectuați o căutare personalizată pentru oferte de ultim minut. Puteți economisi până la 50% , prin achiziționarea de bilete în ultimul minut, sau „PREMS“. Rețineți că aceste bilete sunt nereturnabile si nu poate fi schimbat, totuși.