Paris pentru iubitorii de vin: Degustare, Touring și învățare

Posted on

Paris for Wine Lovers: Tasting, Touring, and Learning

Până destul de recent, Paris a fost înconjurat de sate mici plantate cu viță de vie și vinificatori care produc Reds locale (în cazul în care cea mai mare parte) și nimic ieșite din comun albi pentru plăcerea de zi cu zi a capitalei. Chiar dacă Parisul nu este de mult un centru viticol aceste days– salva un cuplu de viță de vie rămase care servesc cea mai mare parte purposes- decorativ și nostalgic este încă un loc ideal pentru a gusta si degusta recolte minunate din toata tara. Fie că sunteți un iubitor de vin, un amator timid, sau undeva la mijloc, aici sunt unele dintre cele mai bune locuri pentru a gusta, să învețe și pur și simplu se bucură de vinuri în toată capitala. Și nu contează dacă e tradițională „sezon de vin“, fie: la Paris, puteți găsi degustari mari, expoziții și cursuri pe tot parcursul anului. Citește mai departe.

Colțul de bar à vin a avut mult timp un loc în cultură pariziană, dar în ultimii ani , a dispărut de la hangout umil la hipster refugiu, un format preferat al burghezo-Bohemians și gurmanzi din oraș. Dacă acest lucru sună deja respingător, pentru a nu îngrijora multe dintre locurile de pe lista noastră de cele mai bune baruri de vinuri din Paris sunt destul de locuri stabilite-back, în cazul în care vă puteți bucura nu numai o epocă fantastică sau roșu de sticlă, dar , de asemenea , probă plăci delicioase brânză și mezeluri tradiționale sau alte feluri de mâncare, în stil tapas mici.

Acest lucru trecut cu vederea colecție mică oferă o privire fascinantă cu adevărat în istoria vinului. Unele 200 de artefacte spune povestea vintnering, și vă puteți bucura, de asemenea, soiuri de degustare diferite de vin în pivniță, amplasat în incinta muzeului de calcar, unele dintre care datează din perioada medievală.

Vendanges de Montmartre: Orașul lui voioasă vin din recolta

V – ați visat frecvent de participarea la un bacanală de modă veche? În luna octombrie, cursul deluros al cartierului Montmartre sunt locul unui eveniment anual vintnering cunoscut sub numele de „Vendanges“ (recolta), care nu numai că vă permite să gustați din aceste ultime vinuri locale menționate mai sus, dar sunt , de asemenea , cu ocazia gratuit concerte, focuri de artificii și alte întâmplări culturale. Dacă sunteți în vizită la Paris în toamna , am foarte recomandăm să încercați să participe la acest eveniment festiv, buget-friendly.

Există multe companii care oferă degustări de vin distractive și educative pentru turiști și vizitatori, iar unele sunt mai bune (și la un preț mai rezonabil) decât altele. Am lăsat -o la experți de peste la Paris , de gura pentru verdictul pe cele mai bune dintre acestea, dar propriul nostru colaborator intrepid Colette Davidson , de asemenea , a participat recent o degustare la o companie nou deschis, și înapoi rapoarte (vezi mai jos). De ce să nu petreacă o după – amiază răcori într – una din aceste confortabile peșteri  și de învățare despre diferența dintre notele oaky minerale sau?

Citește recenzia noastră Degustare de vinuri din Paris, un costum de incepatori-friendly

Beaujolais Nouveau Wine Tasting Season

Along with the annual Vendanges de Montmartre event, autumn is also time to taste the young, fresh, naive red known as Beaujolais nouveau. Many bars and restaurants around town serve the current year’s version, sometimes straight from the barrel along with cheese and other dishes, making for a festive night out. Half the fun? Tasting the latest incarnation of the Beaujolais and reaching a verdict: is it good this year, or lousy? It’s anyone’s guess. Word of warning, however: it may be a light wine, but it can get to your head faster than you can say “Encore un verre, s’il vous plait!” (Another glass, please!)

There are lots of fantastic wine shops around Paris– one of my favorites being Le Verre Volé near Gare de l’Est and the Canal St Martin (also figuring on our favorite wine bars list above). In addition, the “Nicolas” chain is ubiquitous and stocks perfectly good wines, as do most supermarkets, like Monoprix, around the city. However, if you want to pick up a few bottles to bring home in your suitcase while shopping for other gourmet goodies, I recommend trying upmarket food shops like The Grande Epicerie at the Bon Marché, or, on the right bank, Lafayette Gourmet. Most of these places have helpful and knowledgable staff members on hand who will be able to advise you on wines to suit your budget and palate.