Paris Pont des Arts: Ghidul complet

Posted on

Paris Pont des Arts: Ghidul complet
Una dintre cele mai frumoase dintre mai multe poduri din Paris, Pont des Arts este o incantare fotogenic. Este a apărut în nenumărate filme, inclusiv unul care împărtășește numele său. Conectarea curtea centrală a Palatului Luvru , pe de o parte a râului Sena la prestigiosul Institut de France pe de altă parte, podul pare să întruchipeze oraș la cel mai elegant.

Turiștii se înghesuie în mod regulat la pod numai pentru pietoni, sau pasarelă , pentru a face fotografii de reflexiile a clădirilor pe apele blânde de mai jos. Norii de dispersie la orizont pentru a descoperi Turnul Eiffel , în apropierea distanță , de asemenea , face pentru fotografii iconice. Este posibil să nu fie cel mai off-the-bătut-track loc în capitală, dar toată lumea ar trebui să – l viziteze , probabil , cel puțin o dată.

Istorie

Pont des Arts este un nou venit în raport cu peisajul parizian. Împăratul Napoleon I a comandat un pod pietonal metalic în jurul 1802. compus din nouă structuri arcuite, ar fi Parisul primul de acest gen din metal – o previzualizare, probabil, din orașul modern să vină. Acesta a fost inițial menit să semene cu o grădină suspendată, căptușită cu verdeață, flori și echipate cu bănci pentru trecătorii să se bucure. Inițial, pietonii a trebuit să plătească o mică taxă să treacă sau să stea pe ea. Aceste zile, desigur, este liber pentru a vizita.

În urma primului război mondial și II, podul a suferit daune structurale de accidente bombardamentele aeriene și barca. După ingineri considerat nesigur la sfârșitul anilor 1970, a fost închisă publicului pentru un număr de ani. Orașul a decis să-l reconstruiască, redeschiderea Pontului în 1984. Noul pod este aproape identic cu împăratul lui Napoleon, ci doar caracteristici șapte arcuri în loc de original nouă.

De atunci, acesta a devenit unul dintre locurile orașului cele mai populare pentru picnic, vederi romantice, și chiar expoziții de artă: numeroși pictori și fotografi au ales să se stabilească pe Pontului pentru a lucra la noi peisaje și prezenta lucrările.

Podul a devenit un site Patrimoniului Mondial UNESCO în 1991, împreună cu restul malurile Senei din Ile Saint Louis la Turnul Eiffel.

Lovelocks: Controversa & Dezmembrare

Multe cupluri vizitează Parisul încă cu nerăbdare să plasarea unui lacăt de metal, sau „Lovelock“ pe Pont des Arts pentru a sărbători o aniversare sau un alt moment romantic. Din păcate, orașul a interzis această practică în 2015 și a eliminat complet în jurul un milion de încuietori de pod. Ei au fost pune în pericol integritatea structurală a podului și a provocat pagube la o parte din ea.

Primarul orașului, Anne Hidalgo, a adăugat trei panouri de sticlă la pod pentru a descuraja vizitatorii de la introducerea lacăte în continuare pe ea. Turiștii sunt rugați să ia acum pur și simplu „Selfie romantic“ pe și în jurul Pont, a reamintit că lovelocks sunt un pericol pentru frumusețea și integritatea podului istoric.

Ce se poate face pe Pont des Arts

Sunt multe de făcut și de a vedea pe și în apropiere. Aici sunt doar cateva idei pentru a profita la maximum de vizita dumneavoastră la podul iconic.

Bucurați – vă de un picnic negricios pe Podul: În timpul verii, este o apariþie de zi cu zi pentru a vedea întregul pod preluat după înserare cu grupuri de prieteni care se bucură de picnicuri sau pahare de vin. Nu este de mirare: punctele de vedere și un luciu auriu lumina pe apă sunt ambele superbe.

Nu fi timid: stoc pe mâncăruri delicioase pariziene, tipic cum ar fi pâine proaspătă franceză și brânză, fructe și vin și jalona un colț al podului de pe partea timpurie, astfel încât să vă asigurați că aveți un loc.

Adu-o pătură și un cuțit decojit mic (ambele disponibile la multe supermarket-uri oraș ca Monoprix si Carrefour) pentru a te face mai confortabil și capabil să se bucure de masa. Puteți verifica ghidul nostru pe unde să găsească bunătăți de picnic din Paris. Citiți pe cele mai bune brutăriile din Paris pentru idei pe unde să stoc pe pâine delicioase, produse de patiserie și baghetele franceze autentice.

Faceți o plimbare romantică la răsărit sau apus: Când vizitați Pont, veți înțelege imediat de ce cuplurile odinioară ales să plaseze lovelocks lor pe ea. Acesta este un loc cu adevărat romantic: ai luat Glimmering Turnul Eiffel în fundal, lumina lovind apele Senei , în doar modurile „dreapta“ – și un sentiment de spatialitate , care , totuși , se simte intim. Vă recomandăm să alegeți o plimbare în jurul Pont la răsărit sau apus de soare pentru moment final romantic împreună. Dacă sunteți după de intimitate, alege dimineața devreme.

Puteți merge apoi găsi unele produse de patiserie din apropiere și de a continua plimbarea romantică în jurul Parisului ca orașul se trezește.

Admirați vederile la Luvru & Institut de France: Adu camera dumneavoastră preferat și să ia fotografii ale peisajului-carte poștală perfectă ce se obține de la pod. Din acest Vantage, puteți face fotografii minunate atracții , inclusiv Palatul Luvru (curtea centrală de pe partea Seine-River) , precum și Institut de France , în cazul în care societățile de specialitate , cum ar fi Academia franceză au sediul lor.

Locație și Cum se ajunge

Pont des Arts se conectează malul drept și malul stâng al râului Sena, iar clădirile Palais du Louvre la Institut de France. Este , de asemenea , poduri 1 și al 6 – lea arondismente (districte) din Paris.

Cel mai simplu mod este de a ajunge acolo este de a lua metroul până la stația Pont Neuf (linia 7) și urmați indicatoarele spre pod. Alternativ, puteți obține de pe la metrou Chatelet, în centrul Parisului (deservită de metrou multiple, autobuze și trenuri de navetiști RER-line) și să ia o plimbare. Mers pe jos spre vest de-a lungul malurile Senei și Quai de la MEGISSERIE, treci podul Pont Neuf, și se continuă de-a lungul Quai du Louvre și Quai Francois Mitterand pentru a ajunge la pod.

De la malul stâng, puteți obține de pe la stația de metrou Solférino (linia 12) și de mers pe jos la malul râului, îndreptându-se spre est până la Quai Voltaire pentru a ajunge la pod.

Ce să faci din apropiere

Mai ales dacă sunteți în vizită la Paris, pentru prima dată, acest lucru poate fi un punct focal bun pentru a explora mai multe atracții turistice emblematice din capitala franceză.

Peste cap de la Muzeul Luvru și Grădinile Tuileries adiacente pentru o dimineață sau după-amiază de galerii de artă fantastice, o privire la istoria medievală și regală de la Paris’ și o plimbare prin uimitoare benzi verzi, flori și statui.

Pop pe la Gauche Rive ( malul stâng ) , pentru a lua în colecțiile de artă impresionist de renume mondial de la Musée d’Orsay , unde capodopere de Renoir, Monet, Manet, Pissarro, Degas, și nenumărate altele așteaptă.

În cele din urmă, se taie departe de riverbanks pentru o vraja la fascinanta cartier Saint-Germain-des-Prés.

Faimos pentru cafenelele sale de pe trotuar o dată frecventate de scriitori și filozofi și a 6-lea medievala Abbey, vizitatorii acum poftești pentru galeriile sale fantastice de artă, buticuri șic și bunătăți gastronomice de la bomboane de ciocolată la cornuri.