Paris Safety Tips: Advies en waarschuwingen voor toeristen

Posted on

Hoe te Onaangename incidenten te vermijden tijdens uw reis

Paris Safety Tips: Advies en waarschuwingen voor toeristen

Parijs is statistisch gezien een van de veiligste grote stedelijke gebieden in Europa. Gewelddadige misdaad tarieven zijn hier vrij laag, hoewel sommige misdrijven, waaronder zakkenrollen, zijn vrij gangbaar. Naar aanleiding van deze fundamentele Paris veiligheidstips kan een lange weg om ervoor te zorgen je gevaar en gedoe op uw reis naar Parijs te voorkomen gaan.

Zakkenrollen is de meest voorkomende Crime

Zakkenrollen is de meest voorkomende vorm van criminaliteit gericht toeristen in de Franse hoofdstad.

Als gevolg hiervan moet je altijd waakzaam met uw persoonlijke zaken, met name in drukke gebieden zoals treinen, metro stations, en alle populaire toeristische gebieden. Geld riemen en reischeques zijn uitstekende manieren om jezelf te beschermen. Vermijd ook met meer dan $ 100 in contanten met u op een moment. Als uw hotel kamer is voorzien van een veilige, kunt u overwegen het aan kostbaarheden of contant op te slaan.

Laat uw zakken of waardevolle spullen onbeheerd achter in de metro, bus, of andere openbare ruimten. Niet alleen heb je het risico diefstal door dit te doen, maar zonder toezicht zakken kan een bedreiging van de veiligheid worden beschouwd en kan onmiddellijk worden vernietigd door veiligheidsagenten.

Reisverzekering is essentieel . U kunt meestal een reisverzekering afsluiten samen met uw vliegticket. Internationale ziektekostenverzekering is ook een slimme keuze. De meeste reisverzekeringen pakketten bieden optionele dekking van de gezondheidszorg.

Moet ik vermijden Bepaalde gebieden?

We willen graag zeggen dat alle delen van de stad zijn 100% veilig.

Maar voorzichtigheid is geboden bij sommige, vooral ‘s nachts, of wanneer alleen reist als een vrouw.

Vooral als die alleen reizen, vermijd de gebieden rond de metro van Les Halles, Chatelet, Gare du Nord, Stalingrad en Jaures ‘s avonds laat of wanneer de straten minder dan druk verschijnen. Terwijl over het algemeen veilig, hebben deze gebieden soms bekend dat troepactiviteit de haven of op de site van haatmisdrijven zijn.

Bovendien vermijd het donker reizen naar de buitenwijken van Saint-Denis, Aubervilliers, Saint-Ouen, etc. noorden van Parijs . Bezoekers van de bovengenoemde gebieden kan ook voorzorgsmaatregelen te nemen door het houden van een laag profiel en door af te zien van het dragen van goed zichtbare sieraden of kleding die ze te identificeren als leden van een religie of politieke beweging. Aangezien dit ter perse gaan van zijn antisemitische en andere haatmisdaden op de stijging in de regio Parijs, maar zijn grotendeels buiten de stadsmuren is gepleegd.

Zijn Sommige reizigers kwetsbaarder dan anderen?

In een woord, en helaas, ja.

Vrouwen moeten vooral waakzaam zijn terwijl wandelen alleen ‘s nachts en moet blijven in goed verlichte ruimten. Ook, terwijl Parijs is statistisch gezien een veilige plek voor vrouwen, is het een goed idee om te voorkomen dat lachend naar of het maken van langdurig oogcontact met de mensen die je niet kent: in Frankrijk, dit is (helaas) vaak geïnterpreteerd als een uitnodiging om vooruitgang te maken.

LGBT Bezoekers en koppels van hetzelfde geslacht een bezoek aan Parijs  zijn over het algemeen verwelkomd in de stad, en moet veilig en comfortabel in de meeste plaatsen en situaties voelen. Echter, er zijn enkele suggesties voorzorgsmaatregelen te nemen in bepaalde voorwaarden en gebieden.

In de afgelopen maanden en jaren, is er helaas een stijging van de antisemitische aanslagen op joodse gebedshuizen en het bedrijfsleven in Parijs.

Hoewel dit een ernstig probleem en de politie zijn aanzienlijk versterkt bescherming van synagogen, joodse scholen en wijken van de stad het tellen van grote Joodse gemeenschappen (zoals Rue des Rosiers in de Marais), wil ik bezoekers gerust te stellen dat er geen aanvallen op toeristen van het Joodse geloof zijn gerapporteerd. Ik ben er sterk aan te moedigen Joodse bezoekers zich veilig te voelen komen naar Parijs. Het heeft een van de grootste en meest levendige Joodse geschiedenis en gemeenschappen in Europa, en je moet over het geheel genomen, zich veilig voelen in een stad die in veel wijken en gevallen viert de joodse cultuur. Waakzaamheid is altijd aanbevolen, vooral ‘s avonds.

Na de recente terroristische aanslagen in Parijs en Europa, is een bezoek aan veilig?

Naar aanleiding van de tragische en angstaanjagende terreur aanslagen in de afgelopen jaren, zijn veel mensen begrijpelijkerwijs geschud en gevoel ongerust over een bezoek.

Lees meer informatie over de aanslagen, waaronder mijn advies over het al uit te stellen of uw reis te annuleren.

Logeren Veilig op de weg en het omgaan met het verkeer

Voetgangers moeten vooral voorzichtig zijn bij het oversteken van straten en drukke kruispunten. Bestuurders kunnen zeer agressief in Parijs en verkeersregels worden vaak gebroken. Zelfs wanneer het licht groen is, neem extra voorzichtig bij het oversteken van de straat. Kijk ook uit voor auto’s in bepaalde gebieden die lijken alleen voor voetgangers (en misschien zijn, in theorie).

Rijden in Parijs is niet aan te raden en kan zowel gevaarlijk als verzwarende. Parkeerplaatsen zijn beperkt, het verkeer is dicht, en het onregelmatige drijven is gemeenschappelijk. Als je moet rijden, zorg ervoor dat je up-to-date internationale verzekeringsmaatschappij.

Bij het reizen met de taxi , zorg ervoor dat de minimum prijs van de taxirit controleren voordat je in de taxi. Het is niet ongewoon voor Parijs taxichauffeurs om nietsvermoedende toeristen overladen, dus zorg ervoor dat de meter te kijken, en vragen te stellen als je moet. Ook geven de bestuurder een voorgestelde route van tevoren met behulp van een kaart is een goed idee.

Alarmnummers van aantekening in Parijs

De volgende nummers kunnen allemaal worden gebeld gratis vanaf elke telefoon in Frankrijk (met inbegrip van betaaltelefoons indien beschikbaar):

  • Medical Emergencies: Dial “15”
  • Brandweer: Dial “18”
  • Politie: Dial “17”
  • Drug Info Service: 0 800 23 13 13
  • AIDS / HIV Info Service: 0 800 840 800
  • Poison behandelcentrum: 01 40 05 48 48
  • Seksueel overdraagbare aandoeningen: 01 40 78 26 00
  • SOS Médecins (artsen): 01 47 07 77 77
  • SOS Dentaire (tandarts): 01 43 37 51 00
  • SOS brandwonden (Hôpital Cochin): 01 58 41 41 41

Apotheken in de hoofdstad

De meeste Parijs buurten hebben een groot aantal apotheken, die gemakkelijk door hun knipperend groen kruizen kan worden herkend. Veel Parijse apothekers spreken Engels en kunnen u voorzien van over-the-counter medicatie zoals pijnstillers of hoestsiroop. Paris heeft geen Noord-Amerikaanse stijl drogisterijen, dus je moet aan het hoofd naar een apotheek voor de meeste over-the-counter medicatie.

Ambassade Numbers en Contactgegevens:

In het buitenland, onder meer in Frankrijk, het is altijd een goed idee om de ambassade contact van uw land gegevens bij de hand hebt, moet je in de problemen, moeten een verloren of gestolen paspoort te vervangen of tegenkomen andere noodsituaties. Raadpleeg onze complete gids voor ambassades in Parijs om die gegevens te vinden.