Paris Sfaturi de siguranță: Sfaturi și avertismente pentru turiști

Posted on

Cum se poate evita incidente neplăcute în timpul călătoriei

Paris Sfaturi de siguranță: Sfaturi și avertismente pentru turiști

Paris, este statistic una dintre cele mai sigure zone metropolitane importante din Europa. rata criminalității violente sunt destul de mici aici, deși unele infracțiuni, inclusiv furtului din buzunare, sunt destul de răspândită. În urma acestor sfaturi de bază de siguranță Paris poate merge un drum lung în asigurându-vă evita pericolul și complicații în călătoria dvs. la Paris.

Pickpocketing este crima Cele mai comune

Pickpocketing este cea mai răspândită formă de criminalitate care vizează turiști în capitala franceză.

În consecință, ar trebui să fie mereu vigilent cu afacerile personale, în special în zonele aglomerate, cum ar fi trenurile, stațiile de metrou, precum și orice zone turistice populare. Centurile de bani și cecuri de călătorie sunt modalitati excelente de a vă proteja. De asemenea, evita având mai mult de 100 $ în numerar cu tine la un moment dat. În cazul în care camera de hotel include un seif, ia în considerare utilizarea acestuia pentru a depozita obiectele de valoare sau numerar.

Niciodată nu lăsați bagajele sau obiectele de valoare nesupravegheate în metrou, autobuz, sau alte zone publice. Nu numai că riști furtul de a face acest lucru, dar saci nesupravegheate poate fi considerată o amenințare la adresa securității și pot fi distruse imediat de către autoritățile de securitate.

Asigurare de călătorie este esențială . Puteți achiziționa , de obicei , de asigurare de călătorie , împreună cu biletul de avion. Asigurări de sănătate internațională este de asemenea o alegere inteligentă. Cele mai multe pachete de asigurare de călătorie oferă o acoperire opțională de sănătate.

Ar trebui să evite anumite zone?

Ne-ar dori să spun că toate zonele orașului sunt 100% sigure.

Dar, se recomandă precauție la unii, mai ales pe timp de noapte, sau atunci când călătoresc singur ca o femeie.

Mai ales atunci când călătoresc singuri, evitați zonele din jurul metrou Les Halles, Chatelet, Gare du Nord, Stalingrad și Jaures noaptea târziu sau când străzile apar mai puțin aglomerat. În timp ce , în general , în condiții de siguranță, aceste zone au fost uneori cunoscute ca port de activitate gasca sau de a fi locul crimelor motivate de ură.

În plus, se evita călătoresc în suburbiile Parisului de Nord Saint-Denis, Aubervilliers, Saint-Ouen, etc după lăsarea întunericului . Vizitatorii domeniile menționate mai sus pot lua , de asemenea , măsuri de precauție prin menținerea unui profil scăzut și prin abținerea de la purtarea de bijuterii extrem de vizibile sau de îmbrăcăminte care să le identifice ca membri ai unei religii sau mișcări politice. Așa cum acest lucru merge să apăsați, infracțiunile motivate de ură antisemită și alte au fost în creștere în regiunea Paris, dar au fost în mare parte comise în afara zidurilor orașului.

Sunt unii călători mai vulnerabile decât altele?

Într-un cuvânt, și, din păcate, da.

Femeile ar trebui să fie deosebit de atenți în timp ce mersul pe jos singur timp de noapte și ar trebui să rămână în zone bine iluminate. De asemenea, în timp ce Parisul este statistic un loc sigur pentru femei, este o idee bună pentru a evita zâmbind sau contactul vizual prelungit cu oamenii nu știți: în Franța, aceasta este (din păcate) , adesea interpretat ca o invitație de a face avansuri.

LGBT vizitatori și același sex cuplurile care vizitează Parisul  sunt , în general binevenite în oraș, și ar trebui să se simtă în siguranță și confortabil în cele mai multe locuri și situații. Cu toate acestea, există unele au sugerat măsuri de precauție pentru a lua , în anumite condiții și zone.

În ultimele luni și ani, a existat din păcate o creștere a atacurilor anti-semite pe locurile evreiești de cult și de afaceri din Paris.

În timp ce aceasta este o preocupare serioasă și poliția au consolidat în mod semnificativ protecția sinagogile, școlile evreiești și zone ale orașului de numărare a comunităților evreiești mari (cum ar fi Rue des Rosiers în Marais), vreau să reasigur vizitatori că nici atacurile asupra turiștilor de credință evreiască a fost raportat. Încurajez vizitatorii evrei să se simtă în siguranță vin la Paris. Ea are una dintre cele mai mari și cele mai vibrante istorii și comunitățile evreiești din Europa, și ar trebui să, pe ansamblu, se simt în siguranță într-un oraș care, în multe cazuri, sferturi și celebrează cultura evreiască. Vigilența este întotdeauna recomandat, mai ales noaptea târziu.

După atacurile teroriste recente în Paris și în Europa, este vizitarea sigură?

În urma atacurilor teroriste tragice și înfricoșătoare în ultimii ani, mulți oameni sunt de înțeles agitat și senzație de ingrijorate vizita.

Citiți mai multe informații privind atacurile, inclusiv sfatul meu dacă să amâne sau să anuleze călătoria.

În siguranță pe drum și care se ocupă cu trafic

Pietonii ar trebui să fie deosebit de atenți în timp ce traversează străzile și intersecțiile aglomerate. Conducătorii auto pot fi foarte agresiv la Paris și legile de trafic sunt frecvent rupte. Chiar și atunci când lumina este verde, să ia măsuri de siguranță suplimentare în timp ce traversa strada. De asemenea, ai de masinile din anumite zone care par numai pentru pietoni (și, probabil, sunt, în teorie).

Conducerea în Paris , nu este recomandabil și poate fi atât periculoase și agravante. Locurile de parcare sunt limitate, traficul este dens, și de conducere neregulat este comun. Dacă trebuie să conduceți, asigurați – vă că aveți până la data de asigurare internațională.

Când călătoriți cu taxiul , asigurați – vă că pentru a verifica prețul minim de plimbare de taxi înainte de a ajunge în taxi. Nu este neobișnuit pentru șoferii de taxi din Paris supraincarca Unsuspecting turisti, astfel încât să fie sigur că pentru a viziona contorul, și să pună întrebări dacă trebuie. De asemenea, oferind șoferului un traseu sugerat înainte de timp , cu ajutorul unei hărți este o idee bună.

Numere de urgență de la Paris Notă

Următoarele numere pot fi apelate toate apel gratuit de la orice telefon din Franța (inclusiv de la telefoane publice în cazul în care sunt disponibile):

  • Urgențe medicale: Dial “15”
  • pompieri: Dial “18”
  • Poliția: Dial “17”
  • Drug Info service: 0 800 23 13 13
  • SIDA / HIV Info serviciu: 0 800 840 800
  • centru de tratament Poison: 01 40 05 48 48
  • boli cu transmitere sexuală: 01 40 78 26 00
  • SOS Médecins (medici): 01 47 07 77 77
  • SOS DENTAIRE (stomatologi): 01 43 37 51 00
  • arsuri SOS (Hôpital Cochin): 01 58 41 41 41

Farmacii în Capitală

Cele mai multe cartiere din Paris au numeroase farmacii, care pot fi recunoscute cu ușurință prin încrucișări lor verde intermitent. Mulți farmaciști pariziene vorbesc limba engleză și vă poate oferi cu over-the-counter medicamente, cum ar fi antialgice sau sirop de tuse. Paris nu are drogherii stil nord-american, astfel că va trebui să cap la o farmacie pentru cele mai multe medicamente over-the-counter.

Numere Embassy și Detalii de contact:

Atunci când călătoresc în străinătate, inclusiv în Franța, este întotdeauna o idee bună să aveți detaliile de contact ambasada țării dumneavoastră la îndemână, ar trebui să executați în orice probleme, trebuie să înlocuiți un pașaport pierdut sau furat, sau se confruntă cu alte situații de urgență. Consultați ghidul nostru complet la ambasadele din Paris pentru a găsi aceste detalii.