Pariških “Pont des Arts: The Complete vodnik

Posted on

Pariških "Pont des Arts: The Complete vodnik
Ena od najlepših od pariških številnih mostov, so Pont des Arts je fotogenična užitek. To je pojavil v številnih filmih, vključno s tisto, ki deli svoje ime. Priključitev osrednje dvorišče Louvre palače na eni strani reke Sene do prestižnega Institut de France na drugi strani se zdi, da most poosebljajo mesto na najbolj eleganten.

Turisti redno jate na most samo za pešce, ali premostitvene klavzule , za fotografiranje svetlobe, ki se odbija od stavb na nežnih voda spodaj. Oblaki sipanja na obzorju, da razkrije Eifflov stolp v bližnji razdalji tudi za ikoničnih posnetkov. To morda ni najbolj off-the-pretepli-track mesto v prestolnici, ampak vsi bi morali verjetno obiskati vsaj enkrat.

Zgodovina

V Pont des Arts je relativno novinec na pariški pokrajini. Cesar Napoleon sem naročil kovinski most za pešce na okoli 1802. Sestavljen je iz devetih upognjenih struktur, bi bilo Paris “prvi te vrste iz kovine – predogled, morda, od modernega mesta, da pridejo. na začetku je bilo mišljeno, da spominja na pogojno vrt, obloženi z zelenjem, cvetje in opremljen s klopmi za mimoidoče, da uživajo. Prvotno so imeli pešci plačati majhno pristojbino za prestop ali sedeti na njej. Te dni, seveda, to je brezplačno obiskati.

Po prvi svetovni vojni I in II, most utrpela poškodbo konstrukcije iz zračnih bombardiranje in ladjo nesreč. Po inženirji šteje nevaren v poznih 1970-ih, je bila zaprta za javnost, za več let. Mesto je odločil, da ga rekonstruirati, ponovno odprtje Pont leta 1984. Novi most je skoraj enako kot cesar Napoleon je, ampak samo ponuja sedem loke namesto prvotnega devet.

Od takrat je postala eno od najbolj priljubljenih področij mesta, in je spotov za piknike, romantične poglede, in celo umetniških razstav: številni slikarji in fotografi so se odločili, da ustanovijo na Pont delati na novih pokrajin in predstavijo svoje delo.

Most je postal mesto na Unescovem seznamu svetovne dediščine leta 1991, skupaj z ostalimi bregovih Sene od Ile Saint Louis do Eifflovega stolpa.

Lovelocks: Sporni & Demontaža

Veliko parov na obisku v Parizu še vedno veselim dajanje kovinsko ključavnico, ali “Lovelock” na Pont des Arts v počastitev obletnice ali druge romantičen trenutek. Na žalost, mesto prepovedala to prakso v letu 2015 in v celoti odstraniti okoli milijon ključavnic iz mostu. Bili so ogrožali strukturno celovitost mostu in povzročila škodo na delu.

Mesto župan, Anne Hidalgo, dodali tri steklene plošče do mostu odvrača obiskovalce od dajanja dodatne ključavnice na njej. Turisti so danes zahtevali, da preprosto sprejme “romantične Samoportreti” na Pont in njeni okolici, je spomnil, da so lovelocks nevarnost za lepoto in celovitosti zgodovinskega mostu.

Kaj storiti, na Pont des Arts

Obstaja veliko storiti in videti v in v bližini. Tukaj je le nekaj idej za izdelavo večino svojega obiska na ikona mostu.

Uživajte Mračni Piknik na mostu: Poleti, to je na dan pojavljanje videti celoten most prevzel po mraku s skupinami prijateljev, ki uživajo piknike ali kozarca vina. Ni čudno: pogledi in svetlobo Svetleč na vodi sta odlična.

Ne bodite sramežljivi: zaloge na okusno, tipični pariški fare, kot so sveži francoski kruh in sir, sadje in vino in gre ven kotu mostu na začetku strani, tako da poskrbite, da boste dobili mesto.

Prinesi odejo in majhen tanek nož (oboje je na voljo na številnih mestnih trgovinah, kot Monoprix in Carrefour), da bi si bolj udobno in lahko uživali v svoj obrok. Lahko si oglejte naš vodnik o tem, kje najti piknik dobrote v Parizu. Bral o najboljših pekarn v Parizu za ideje o tem, kje, da zaloge na okusne kruh, bagete in avtentičnih francoskih pecivo.

Bodite Romantic Sprehod na sončni vzhod in zahod: Ko obiščete Pont, boste kmalu razumeli, zakaj se pari prej ga izvolili, da dajo svoje lovelocks na njem. To je res romantično mesto: imaš Eifflov stolp preblisk v ozadju, svetloba hitting vode reke Sene v samo “pravi” način – in občutek prostornosti, da kljub temu meni, intimno. Priporočamo, da izberete sprehod okoli Pont ob sončnem vzhodu ali zahodu za končni romantično trenutku skupaj. Če ste po resničnem zasebnosti, izberite zgodaj zjutraj.

potem lahko greš našli nekaj peciva bližini in nadaljujte romantičen sprehod po Parizu mesto zbudi.

Občudujte Stališča Louvre in Institut de France: Prinesite svoje najljubše kamere in snemanje posnetkov za dopisnico, odlično kuliso ste nudijo z mostu. Iz tega vantage, si lahko lepo posnetkov znamenitosti, vključno z Louvre Palace (osrednje dvorišče iz Seine-River strani) kot tudi Institut de France , kjer imajo znanstvene družbe, kot je Académie française svoj sedež.

Lokacija in kako priti do tja

V Pont des Arts povezuje desnem bregu in levem bregu reke Sene in zgradbe Palais du Louvre na Institut de France. Prav tako premosti 1. in 6. okrožjih (okrožij) v Parizu.

Najlažji način je, da se je, da bo Metro postaje Pont Neuf (Line 7) in sledite oznakam za most. Druga možnost je, da lahko izstopite na Metro Chatelet v središču Pariza (z večkratnim metrojem, avtobusom in RER primestne-line vlakov služil) in se sprehod. Sprehod proti zahodu ob bregovih Sene in Quai de la MEGISSERIE, mimo Pont Neuf most in nadaljujemo po Quai du Louvre in Quai François Mitterrand, da bi dosegli most.

Od levem bregu, lahko izstopite na postajališču Solferinu Metro (Line 12) in hodi na reki, na vzhod dol Quai Voltaire, da bi dosegli most.

Kaj storiti v bližini

Še posebej, če ste na obisku v Parizu prvič, je to lahko dobra osrednja točka za raziskovanje več ikona turističnih zanimivosti v francoski prestolnici.

Nad glavo, muzeja Louvre in sosednjih vrtov Tuileries za dopoldan ali popoldan fantastičnih umetnostne galerije, je pogled na pariškem srednjeveške in kraljevske zgodovine in sprehodu skozi osupljive zelene steze, gredic in kipi.

Pop več na rive Gauche ( levi breg ), da se v svetovno znani impresionist umetniških zbirk na Musée d’Orsay , kjer mojstrovine iz Renoir, Monet, Manet, Pissarro, Degas, in nešteto drugih čakajo.

Končno, odrezana od brežin za urok na zanimiv St-Germain-des-Pres okolico.

Slovi po pločniku kavarnah, ko jih obiskujejo pisateljev in filozofov in 6. stoletja srednjeveške opatije, obiskovalci zdaj ga zavidate po svojih fantastičnih umetnostne galerije, butiki in gurmanske dobrote iz čokolade v rogljičke.