Pattaya je Sanctuary of Truth: The Complete Guide

Posted on

Pattaya je Sanctuary of Truth: The Complete Guide

Pattaya je veliko več ponuditi kot seediness, za katere je znan. Od lepih plaž, da interaktivnih umetnostnih muzejev, do bujne botanični vrtovi in ​​celo kleti, Pattaya, je dinamičen in raznolik destinacija – in to je začetek samo.

Ena Pattaya atrakcija, ki je še posebej spletke je tako imenovani Svetišče resnice, ki se nahaja približno 15 minut severno od mesta ob obali. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o zgodovini Pattaya je Svetišče resnice, vse stvari, ki jih lahko storite, je, kako načrtovati obisk in kaj storiti v bližini, potem ko ste končali raziskovanje.

Zgodovina Pattya je Svetišče resnice

Leta 1981, tajski poslovnež z imenom Lek Viriyaphant odločili, je želel zgraditi nekaj v Pattaya. Pomembna mecen (in razvpiti ekscentričen), ki je na žalost umrl leta 2000, gospod Viriyaphant tudi financirala Erawan muzej zunaj Bangkoka, ki sedi v provinci Samut Prakan nedaleč od letališča Suvarnabhumi.

V svojem sedanjem stanju je Sanctuary resnice je impresivna, milo rečeno – njegova glavna zvonikom dviga 300 metrov v zrak, in mesto pokriva skoraj ar. Vendar pa je Sanctuary resnice še ni končana. Kot Barceloni Sagrada Familia, njen predvideni datum zaključka je kdaj pozneje je bilo to stoletje-2050 navedena kot cilj, čeprav je, ali je ta cilj bo izpolnjen druga zgodba v celoti.

Kaj storiti v Pattaya je Svetišče resnice

V celoti izdelano iz tikovega lesa, svetišče resnice uteleša slog, ki ga je mogoče najbolje opisati kot “vizualno umetnost.” Kar pomeni, da uporablja vizualne motive za vožnjo domov teološko stališče, v tem primeru enega navdihnila predvsem z hinduizma in Tajske je nacionalni vere budizma. Ena od glavnih stvari za početi v Svetišče resnice je videti vizualne manifestacije pomembnih vzhodnih verskih konceptov, tudi odnos človeka z vesolja, in budistični cikla življenja.

Svetišče resnice je tudi pregled številnih arhitekturnih slogov, ki so obstajale po Indokini v zadnjih nekaj tisočletij. Potnikom, ki so jih obiskali starodavno mesto Ayutthaya severno od Bangkoka bodo prepoznali vidnih podobnosti v Svetišče resnice, ampak bolj različni navdihi so prisotni tudi. Predvsem je Sanctuary je dom za štiri gopura vhodna stolpov in drugih objektov, ki ga ponavadi najdete na Dravidian templjev v državah Tamil Nadu in Karnataka južne Indije.

Seveda vam ni treba razmišljati o vašem obisku svetišča resnice kot lekcijo zgodovine, tudi če bo večjezične informativne table vam vse okoliščine in ozadje, kar potrebujete. Vizualni vidik samega svetišča je velika, in je odličen kraj za prilagodili svojo fotografijo, ali da sprejmejo nekatere Samoportreti, ki so prepričani, da ukaz sto od Instagram je všeč, če je to bolj tvoj stil.

Kako obisk Pattaya je Svetišče resnice

Nahaja se v Na Kluea soseski severno od glavne plaže v Pattaya je, svetišče resnice traja približno 20-30 minut, da dosežejo z avtomobilom, glede na prometne razmere v središču mesta. Čeprav Pattaya nima mestnega železniškega omrežja, lahko vozi vsako severa minibus od “Dolphin vrtiljaku” v središču mesta, ki stane 10 baht, in tudi traja približno 30 minut. Poskrbite, da povem voznika boš Prasat Sajja Tham , kot je Sanctuary znana v tajskem jeziku.

Ko pridete na Sanctuary, boste morali plačati 500 baht za sprejem. To ni poceni, ampak kot ste verjetno videli v tem članku, so razlogi so tako zgovorni in impresivna. Načrt o porabi vsaj par ur, tukaj, da bi dobili svoj denar vredno.

Druge stvari za početi v Pattaya

Svetišče resnice leži blizu umetnosti v raju, interaktivno 3D umetniške razstave, ki je ne sramuje, ki vsebujejo paradisiacal tajske pokrajine v razstavo. Če je priročno, da si potem lahko enostavno plača teh dveh znamenitosti skupaj dopoldan ali popoldan, ki presega izkušnje večina potnikov v Pattaya imajo.

eyond to, Pattaya, je presenetljivo raznolika destinacija, še posebej, če je tisto, kar veste mesta omejena na namigovanje ste slišali spouted na ulicah Bangkoka. Vožnja z ladjo na čudovitem otoku Koh Laan, obsega pogled mesta za prekrasno panoramo ali obisk Pattaya lastnega plavajoče trg jedo pad tajski iz čolna ni nekaj, kar lahko stori le v Bangkoku!