Pattaya Sanctuary of Truth: The Complete Guide

Posted on

Pattaya Sanctuary of Truth: The Complete Guide

Pattaya sokkal többet kínál, mint a magvasság általa híres. A gyönyörű strandoktól, interaktív művészeti múzeum, a buja botanikus kert, és még pincészetek, Pattaya egy dinamikus és változatos cél – és ez csak a kezdetekhez.

Egy Pattaya látnivaló, hogy ez a bizonyos intrika az úgynevezett Igazság Szentélye található, mintegy 15 percre a város északi részén a part mentén. Folytatódik olvasó, hogy többet tudjon a történelem Pattaya Igazság Szentélye, az összes dolog, amit tehetünk, ott, hogyan kell tervezni a látogatást, és mit kell tenni a környéken, miután befejezte a felfedezést.

A története Pattya a Sanctuary of Truth

1981-ben, egy thai üzletember a neve Lek Viriyaphant elhatározta, hogy építeni valamit Pattaya. Figyelemre méltó mecénás (és hírhedt excentrikus), aki sajnos elhunyt 2000-ben, Mr. Viriyaphant is finanszírozta Erawan Museum kívül Bangkok, ami ül Samut Prakan tartományban, nem messze a Suvarnabhumi repülőtértől.

A jelenlegi állapotában, az Igazság Szentélye lenyűgöző, hogy mondjuk a legkevésbé – a fő torony emelkedik 300 láb a levegőbe, és a helyén a borító közel egy hektáros. Azonban az Igazság Szentélye még nem teljes. Mint Barcelona Sagrada Familia, a várt teljesítési határidő valamikor később ebben az évszázadban-2050 már idézett, mint a cél, bár hogy ez a cél teljesülni fog egy másik történet teljesen.

Mi a teendő, Pattaya Igazság Szentélye

Épített teljesen teak fából, az Igazság Szentélye megtestesíti a stílust, amely a legjobban leírni, mint „Visionary Art.” Ami azt jelenti, hogy használja képi motívumok vezetni haza teológiai szempontból, ebben az esetben egy ihletett nagyrészt a hinduizmus és Thaiföld nemzeti vallása a buddhizmus. Az egyik legfontosabb dolog, hogy az Igazság Szentélye az, hogy a vizuális megnyilvánulásai fontos keleti vallási fogalmak, beleértve az ember kapcsolata a világegyetem, és a buddhista élet körforgása.

A Sanctuary of Truth is egy felmérést a számos építészeti stílusok, hogy létezett az egész Indokína az elmúlt évezredek. Utazók, akik felkeresték az ősi város Ayutthaya északra Bangkok felismeri feltűnő hasonlóságot az Igazság Szentélye, de eltérő inspirációkat is jelen van. Figyelemre méltó, hogy a szentély otthont négy gopura bejárati torony, struktúrák akkor általában megtalálják a dravida templomok Tamil Nadu és Karnataka államban a Dél-Indiában.

Persze, akkor nem kell gondolni, a látogatás a Sanctuary of Truth, mint a történelmi leckét, akkor is, ha többnyelvű tájékoztató plakátok kapsz minden összefüggésében és a háttér van szüksége. A vizuális szempontból a Sanctuary önmagában nyomasztó, és egy nagyszerű hely, hogy élesíteni a fényképezés, vagy hogy néhány Önportrék, hogy biztos, hogy a parancs több száz Instagram szereti, ha ez inkább a stílus.

Hogyan látogatás Pattaya Igazság Szentélye

Található Na Kluea szomszédságában északra Pattaya fő strand, Sanctuary of Truth körülbelül 20-30 perc alatt érhető el autóval, a forgalomtól függően körülmények, a város központjában. Bár Pattaya hiányzik egy városi vasúti hálózat, lehet lovagolni bármilyen észak felé kisbusz a „Dolphin Roundabout” a város központjában, melynek ára 10 baht, és körülbelül 30 percig tart. Ügyeljen arra, hogy mondja a vezető fogsz Prasat Sajja Tham , mint a szentély ismert a thai nyelvet.

Miután megérkezik a Sanctuary, akkor be kell fizetni 500 baht a felvételi. Ez nem olcsó, de ahogy már valószínűleg látott ebben a cikkben, az alapon egyaránt kiterjedt és lenyűgöző. Terv kiadások legalább egy pár órát itt, hogy megkapja a pénzét megéri.

Más dolgom Pattaya

A Sanctuary of Truth ül közelében Art in Paradise, egy interaktív 3D-art kiállítás, ami nem is szégyelli magában paradicsomi Thai táj bele kiállításon. Ha ez a kényelem maga után, akkor könnyen fizetett a két kategóriájú együtt egy délelőtt vagy délután, amely túlmutat a tapasztalat a legtöbb utazó Pattaya van.

eyond ez, Pattaya egy meglepően sokszínű hely, különösen akkor, ha tudjuk, mit a város korlátozott célozgatás hallotta lövellve az utcán a Bangkok. Ride egy hajót, hogy a gyönyörű Koh Laan sziget skála a város szempontjából a gyönyörű panorámát, vagy látogasson el a Pattaya saját úszó piac-evés pad thai a hajóról nem az, amit csak csinálni Bangkok!