Pigalle mesto Red Light District v Parizu

Posted on

Pigalle mesto Red Light District v Parizu

Place Pigalle je bila vedno sinonim za seks, v vseh njenih bolj Drečeći oblikah. Včasih je epicenter erotičnih trgovin, peep kaže, striptiz klube in kabareta in odraslim-le, X-boniteto dogodivščin in je del rdečih luči okrožju Pariza, v Franciji.

Še vedno ima zloglasen sloves priljubljeni srborit za več Mastan množice. To je znan kot kraj, kjer si je strip klubi dobili z majhnimi stroški za sprejem, nato pa vas piči z zelo dragih pijač za vas in za dekleta ali fante, ki se nenadoma pojavijo na mizi nepovabljeni.

Veliko oken trgovine so še vedno polni modelov, ki nosijo skoraj nič, skromen oblačila, ki so lahko zelo draga ali poceni, kot čipi, vendar imajo pošlje isto sporočilo – sem na voljo za seks.

Zgodovina

Pigalle začel kot umetniško prostoru, stran od Trijezan, grand in plemiških stavb v 1. okrožju, določenem v vsem svojem sijaju okoli Louvre in vrtov Tuileries. Pigalle v Montmartre, na prostaški območju Pariza, ki ga cerkve Sacré Coeur okronan. V poznih 19 th stoletja, kabareti odprli Boulevard de Clichy, med njimi Moulin Rouge, bodisi znane ali zloglasni, po vašem okusu. Toulouse-Lautrec je sem prišel iz rodne Albi in začel proizvajati tiste čudovite plakate in slike prostitutk, bari odpreti pozno v noč, absint pivcev, in plesalci, ki so vedno dvakrat kot prostitutke.

Pigalle dobil seedier v začetku 20 th stoletja in ni bilo nekje na obisk, če bi vedeli, kaj ste počeli in kam greš – in je imel neko nepremišljeno serija za vas.

Obstaja nekaj presenetljivih ljudje, ki so storili vedo, kam grejo; očitno, britanski princ Wales, znan po svoji spolni apetit, Charlie Chaplin, in Cary Grant so bile vse stranke. Neizogibne, kazenskih elementi preselil; rime preselil; tolpe drog deluje tukaj; bordelih naredil bučanje trgovino.

Leta 1970 so sex trgovinah pojavil s svojimi šokantne, zapeljive slik in njihovo obljubo spola, vendar pa, in ko ga je želel.

Današnji Pigalle

Pigalle se hitro spreminja, in to je vedno elegantna in trendy, čeprav s še kašaste rob in se še vedno pojavi Umazan in domiseln v mešanici. Precej čudno, vendar bistveno razlikuje Muzej erotike, prvotno na 72 Boulevard de Clichy zaprl svoja vrata v novembru 2016. Vendar je imela spektakularen prodajo rad v army Mona Lisa in “gozd phalluses”, ki so vse je urejeno pol milijona evrov.

Kje ostati

20-roomed Hotel Amour strel, se je začela oživitev območja. To ni za tiste s slabim srcem; vsak kos umetnosti ima nekaj golote v njem, nekatere sobe so zelo soparno. To je v lasti Thierry Costes in Švedska, rojen, Paris-postavljeno grafiti umetnik in nočni klub podjetnika André Saraiva. To je pri 8 Rue de Navarin.

Kaj jesti

Novi kraji so vzmetnih gor ves čas. Eden je tudi omeniti, Buvette, francoski sestra v francoski restavraciji Manhattan. To je pri 28 Rue Henry Monnier.

Ampak stari nasvet še vedno velja: bodite previdni tukaj, čeprav je bleda imitacija svoje nekdanje prostaški sebe.

zabava

  • Moulin Rouge je 85 Boulevard de Clichy ima veliko napol golih plesalcev v različnih aktih. Lahko dobite vstopnice ločeno ali se pridružijo turnejo, ki ima na večerjo in kabareta. To je še vedno tako znana, saj je vedno naredil.
  • La Cigale na 120 Boulevard de Rochechouart je zgodovinsko gledališče prvič odprli leta 1887 in zdaj živi več različnih glasbenih dejanj, od rapa do samostojnih razstavah. To pokaže v Woodyja Allena Midnight v Parizu in je gostil velikane, kot so David Bowie, Red Hot Chili Peppers, in Charlotte Gainsbourg.
  • Le Trianon je lepa over-the-top Art Deco koncertna dvorana in še eden, ki je gostil velikane iz Mistinguett in Jacquesa Brela, da Macy Gray. Kavarna Le Petit Trianon je dobro za francoske klasike.
  •  Au Lapin Agile na 80 Boulevard de Rochechouart, je še en zgodovinski kraj, ki je podjetje najljubši z umetniki, kot so Picasso. To je prijetna in je okrašena s starim pohištvom.