Pigalle Place Red Light област в Париж

Posted on

Pigalle Place Red Light област в Париж

Място Pigalle винаги е бил синоним на секс, във всичките му по-безвкусни форми. Той се е епицентъра на секс магазини, пийп шоу програми, стриптийз клубове и кабаре и само за възрастни, X-оценени приключения и е част от червена светлина район на Париж, Франция.

Тя все още има известен репутация като популярния избухлив за по–рискова тълпата. Той е известен като мястото, където клубове стриптийз, които получавате в с малки входни такси, а след това ви жилят с много скъпи напитки за вас и за момичетата или момчетата, които изведнъж се появяват на масата ви неканен.

Много от витрините на магазините все още са пълни с модели, носещи почти нищо, оскъдни дрехи, които могат да бъдат супер скъпо или евтино като чипс, но които изпращат едно и също послание – аз съм на разположение за секс.

история

Pigalle започна като зона на художник, далеч от улегнали, грандиозни и аристократични сгради в 1-ви арондисман разположен в целия им блясък около Лувъра и градините Тюйлери. Pigalle е в Монмартър, похотлив района на Париж, увенчан с църквата Сакре Кьор. В края на 19 -ти век, кабарета, открити на булевард Клиши, сред които и Мулен Руж, или известни или скандален, според вашия вкус. Тулуз-Лотрек пристигнал тук от родния си град Алби и започва да произвежда тези прекрасни плакати и картини на проститутки, барове се отварят до късно през нощта, абсент пиячи, и танцьори, които винаги се удвои като проститутки.

Pigalle имам seedier в началото на 20 -ти век и не е било някъде да посетите, ако не знаеше точно какво сте правили и къде отиваш – и имаше някои безразсъдно жилка за вас.

Има някои изненадващи хора, които направиха знаят къде отиват; очевидно, британският принц на Уелс, известен със своята сексуална апетит, Чарли Чаплин, и Кари Грант бяха всички клиенти. Неизбежно, криминални елементи преместени в; скреж премества в; наркобанди оперирани тук; публични домове направиха ревящ търговия.

През 1970 г. на секс магазините се появиха със своите сензационни и привлекателни образи и тяхното обещание за секс, както и когато го искаше.

Днешната Pigalle

Pigalle се променя бързо и това е все шик и модерен, макар и с все още трудна край и въпреки това получавате мръсни и странни в микса. Доста странно, но видимо различен Музея на еротично съдържание, първоначално на 72 Boulevard Клиши затвори вратите си през ноември 2016 г. Но той има ефектна продажба на харесва на топлес Мона Лиза и “гори на фалоси”, всички от които направи подредено половин милион евро.

Къде да остана

20-стайни Хотел Amour начален тласък за възраждането на района. Това не е за хора със слаби сърца; всеки произведение на изкуството има някои голота в нея, а някои от стаите са доста страстен. Тя е собственост на Тиери Costes и Швеция-роди, Париж вдигна художник на графити, и нощен клуб предприемач Андре Сарайва. Това е в 8 Rue де Navarin.

Какво да се яде

Нови места никнат през цялото време. Едно е да се отбележи Buvette, Френската сестрата на Манхатън френски ресторант. Това е при 28 Rue Henry Monnier.

Но стария съвет все още важи: бъдете внимателни тук все пак това е бледо подобие на своя бивш похотлив самостоятелно.

забавление

  • Мулен Руж в 85 Boulevard Клиши има много полуголи танцьорки в различни актове. Можете да получите билети отделно или се присъединете към тур, който взема в вечеря и кабаре. Остава по-малко известни, както винаги е правил.
  • La Cigale при 120 булевард Rochechouart е исторически театър отвори за пръв път през 1887 г. и сега е дом на различни музикални актове от рап до самостоятелни изложби. В него са включени в Уди Алън Полунощ в Париж и е бил домакин на най-великите като Дейвид Бауи, Ред Хот Чили Пепърс и Шарлот Генсбур.
  • Le Trianon е красива над най-горната Арт Деко концертна зала и още един, който е домакин на най-великите от Mistinguett и Жак Брел да Мейси Грей. Кафе-барът Le Petit Trianon е добро за френски класики.
  •  Au Lapin Agile при 80 булевард Rochechouart, е друга историческа място, което е фирма от нас с творци като Пикасо. Това е уютно и е украсена със стари мебели.