Pigalle Place Red Light District din Paris

Posted on

Pigalle Place Red Light District din Paris

Pigalle a fost întotdeauna sinonim cu sexul, în toate formele sale mai țipător. Este folosit pentru a fi epicentrul de magazine de sex, spectacole peep, cluburi de striptease și de cabaret și adulților doar aventuri, X-evaluat și a făcut parte din districtul lumină roșie din Paris, Franța.

Ea are încă o reputație notoriu ca popular hotspot pentru mulțimea mai picanta. Este cunoscut ca fiind locul unde cluburile de striptease te cu taxe de intrare mici, atunci înțepe cu băuturi foarte scumpe pentru tine si pentru fete sau băieți, care apar dintr-o dată la masa ta neinvitat.

Multe dintre vitrinele sunt încă plin de modele poartă de lângă nimic, articole de îmbrăcăminte, care īntāmplări pot fi foarte scumpe sau ieftine ca chips-uri, dar care trimite același mesaj – Sunt disponibil pentru sex.

Istorie

Pigalle a început ca zona unui artist, departe de clădirile sedate, mare și aristocratice din prima arondismentul stabilit în toată splendoarea lor în jurul Luvru și Grădinile Tuileries. Pigalle este în Montmartre, zona Parisului vulgar încununat de biserica Sacré Coeur. La sfârșitul 19 – lea secol, cabarete deschis pe Boulevard de Clichy, printre ei Moulin Rouge, fie faimos sau infam, în funcție de gustul dumneavoastră. Toulouse-Lautrec a sosit aici din orașul său natal din Albi și a început să producă aceste postere minunate și picturi de prostituate, baruri deschise pana tarziu in noapte, băutorii de absint, și dansatorii care au dublat mereu ca prostituate.

Pigalle luat seedier la începutul 20 – lea secol și nu a fost undeva pentru a vizita dacă nu știai exact ce faci și unde te duci – și a avut o anumită dungă nechibzuit pentru tine.

Sunt unii oameni care surprinzătoare a făcut știu unde se duc; aparent, British Prințul de Wales, cunoscut pentru apetitul său sexual, Charlie Chaplin, și Cary Grant au fost toți clienții. Inevitabil, elemente criminale mutat; rime mutat; bandele de droguri operat aici; bordelurile a făcut o meserie care răcnește.

In 1970, magazinele de sex a apărut cu imaginile lor lugubre, ispititoare și promisiunea lor de sex, cu toate acestea și ori de câte ori ați dorit.

Pigalle de azi

Pigalle se schimbă rapid și este din ce în ce șic și la modă, deși cu o margine mai curajos și veți obține încă sordid și quirky în amestec. Muzeul destul de ciudat, dar în mod distinct diferit de erotism, inițial la 72 Boulevard de Clichy a închis porțile în noiembrie 2016. Dar a avut o vânzare spectaculoasa place de o topless Mona Lisa și o „pădure de phalluses“, toate acestea a făcut o jumătate ordonat un milion de euro.

În cazul în care pentru a rămâne

20 odăi Hotelul Amour început să-și revigorarea zonei. Nu este pentru cei slabi de inimă; fiecare piesă de artă are unele nuditate în ea, iar unele dintre camere sunt destul de sufocant. Este deținută de Thierry Costes și Suedia-născut, artist graffiti Paris-a ridicat, și un club de noapte antreprenor André Saraiva. Este la 8 Rue de Navarin.

Ce să mănânce

Noi locuri răsar tot timpul. Una este de remarcat Buvette, sora franceză a restaurantului francez Manhattan. Este la 28 Rue Henry Monnier.

Dar sfatul vechi deține încă adevărat: fii atent aici, deși este o imitație palidă a fostei sale vulgar.

Divertisment

  • Moulin Rouge de la 85 Boulevard de Clichy are o multime de dansatori semigoala in diferite acte. Puteți obține bilete separat sau participa la un turneu care ia în cina și cabaret. Rămâne la fel de faimos cum a făcut întotdeauna.
  • La Cigale la 120 Boulevard de Rochechouart este un teatru istoric deschis pentru prima dată în 1887 și acum acasă la diverse acte muzicale diferite de la rap la show-un singur om. Este prezentat în filmul lui Woody Allen Midnight in Paris si a găzduit somitatilor precum David Bowie, Red Hot Chili Peppers, și Charlotte Gainsbourg.
  • Le Trianon este un Art Deco frumoasă sală over-the-top de concert și un altul care a găzduit somitatilor din Mistinguett și Jacques Brel la Macy Gray. Café-barul Le Petit Trianon este bun pentru clasici francezi.
  •  Au Lapin Agile la 80 Boulevard de Rochechouart, este un alt loc istoric, care a fost un favorit firma cu artisti ca Picasso. Este confortabil și este decorat cu mobilier vechi.